Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 04 10, 01:32)
va Westos  Piktas keksas  smile.gif
Uou.. sarminga bigsmile.gif
bet man tas pirmasis su pistoletu labiau patiko tongue.gif ir ranka truputi isdegus,man tas baltas plemas trukdo g.gif bet siaip tikrai labai faina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 10, 00:41)
Uou.. sarminga  bigsmile.gif
bet man tas pirmasis su pistoletu labiau patiko  tongue.gif ir ranka truputi isdegus,man tas baltas plemas trukdo  g.gif  bet siaip tikrai labai faina smile.gif

iš tiesų dariau tą ND o tik po to klonuot išmokau.. va tas dalykas būtų pravertęs.. nes maskavau visokius trūkumus tais išdegimais .. o ta balta dėmė.. daug kam iškilo klausimas kam ji.. nu kaip kam? gi kvepalų buteliukui biggrin.gif ...

californiagirl superinė tema ką ir bepridursi .. ir.. viska bus gerai.. turi būti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 04 10, 01:44)
nu kaip kam? gi kvepalų buteliukui biggrin.gif ...
Tada super, minusu nera biggrin.gif

Na as tai einu grozio miego, kad kuno linijos dailesnes butu biggrin.gif
labanakt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 10, 01:03)
Tada super, minusu nera biggrin.gif

Na as tai einu grozio miego, kad kuno linijos dailesnes butu biggrin.gif
labanakt  4u.gif

visada galvojau, kad kūno formas dailina visokie treniruokliai ... smile.gif .. einu ir aš.. beje kūdroj teminė - auto, kurios nenoriu rodyt.. puiki vieta ten įmerkt savo ND darbus biggrin.gif .. manau Anasko būtų super topinė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 04 09, 23:40)
man labai patiktų tokia tema  rolleyes.gif tokiai tiktų mano balkonai  smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 04 09, 23:52)
jamam sita tema hihihi.gif

Jūs pasitarėt, aš nusprendžiau ax.gif Nauja techninių ND tema Ritmas
Darbai atliekami iki 04.22 20:00 Lietuvos laiku smile.gif

O dabar galiu eiti ramiai miegoti............ ate
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Sveikinimai Californiagirl 4u.gif Gera nauja tema, tiksliau abi geros thumbup.gif

QUOTE(westa @ 2008 04 10, 00:23)
tada savo nerodysiu.. pas mane be idėjos, toks plastmasės gabalas  biggrin.gif su daaaug PS

nu kas čia per pasakymai nono.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 10 balandžio 2008 - 06:59
dėl glamūro, kai žmogus negramatnas dažymesi, tai ir glamūras tobulas neišėjo man... nes tiesiog nemokėjau šešėlių užtept (neįsivaizdavau iki kur ir kokia spalva), nei antakių paryškinti (neįsivaizdavau kaip) ir t.t. doh.gif o laiko sugaišau - dvi dienas blush2.gif užtat "makliojau" ten kur mokėjau ir permakliojau lotuliukas.gif

user posted image

čia palyginimui originalas (neleistas niekuo dar)
user posted image

tiesa, baimė mano prie įrankių... ten buvo emocinė iškrova įdėt tą foto, turėjau ir "normalių" techniškai, bet nebuvo jos įdealios. tai susinervinau (fotiko nebeturėjau) ir įdėjau šią. sufalšyvinau taip sakant, nes buvau nepakaltinama lotuliukas.gif juokauju, tiesiog tą akimirką taip norėjosi, o po to kitą dieną pamačiau visą broką doh.gif

Atsakyti
Sveikinimai Ca_girl ir Degutei 4u.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 04 10, 00:31)
Jūs pasitarėt, aš nusprendžiau  ax.gif Nauja techninių ND tema Ritmas
Darbai atliekami iki 04.22 20:00 Lietuvos laiku smile.gif

Ale temikė blink.gif g.gif Rodos teks pasuoti hihihi.gif
Atsakyti
Įkeliu ir aš savo glamūrinę foto gavus modelio sutikimą ax.gif gavau jau kritikos, gal dar kas pakritikuos g.gif labai prastai buvo su apšvietimu, žiauriai apsiniaukus diena pasitaikė ir dar jis šoninis...tas šešėlis tarp cigaro ir veido gadina visą reikalą ir niekaip nemoku panaikit unsure.gif gal kas mokat? blush2.gif

user posted image

Beje, sveikinu nugalėtojas! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 04 10, 00:28)
A juokauji...miegot  Pas mane 2:25 dienos, ka tik pietus pavalgiau, kava geriu  Ir viena is savo berniuku priziuriu po operacijos

Galvoju tema...viena vis lenda i galva ir ramybes neduoda, kazkada zuvelioko mineta buvo- "Kunas" arba galetu butu kuno fragmentai. Gana pikantiska tokia  ir fantazijai vietos galima palikti. Tik kunas turetu buti zmogaus, jokiu kaciuku anei suniuku. Ka manot?

QUOTE(westa @ 2008 04 10, 00:32)
tu nepatikėsi!!!!! nu ne paslaptis kad tikėjaus kažkiek ir aš laimėt, tai galvojau temą  ... būtent kūnas, kūno formos, linijos  čia rimtai rimtai

Nu cia tai geras bigsmile.gif as irgi galvojau apie sita tema biggrin.gif Liuks 4u.gif Telepatija lotuliukas.gif
Ten buvo Avytess pasiulusi mirksiukas.gif

Ca-girl, malonu susipazinti biggrin.gif nu apgavike biggrin.gif Linkiu kad vaikelis kuo greiciua atsistatytu 4u.gif
QUOTE(westa @ 2008 04 10, 01:07)
visada galvojau, kad kūno formas dailina visokie treniruokliai ...  .. einu ir aš.. beje kūdroj teminė - auto, kurios nenoriu rodyt.. puiki vieta ten įmerkt savo ND darbus  .. manau Anasko būtų super topinė  cool.gif

brunette.gif teks tada su PS siandien padirbeti doh.gif bet kaip man ta fona islyginti, su klonu, labai brokas matosi visur doh.gif
As ta antra savo bandziau i j/b bet man mistika neiseina niekaip verysad.gif

Degute, puiki tema, nors man tokio tipo anksciau nepatikdavo, bet kuo toliau, tuo labiau patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 04 10, 07:32)
dėl glamūro, kai žmogus negramatnas dažymesi, tai ir glamūras tobulas neišėjo man... nes tiesiog nemokėjau šešėlių užtept (neįsivaizdavau iki kur ir kokia spalva), nei antakių paryškinti (neįsivaizdavau kaip) ir t.t.  doh.gif o laiko sugaišau - dvi dienas  blush2.gif užtat "makliojau" ten kur mokėjau ir permakliojau  lotuliukas.gif

user posted image

čia palyginimui originalas (neleistas niekuo dar)
user posted image

tiesa, baimė mano prie įrankių... ten buvo emocinė iškrova įdėt tą foto, turėjau ir "normalių" techniškai, bet nebuvo jos įdealios. tai susinervinau (fotiko nebeturėjau) ir įdėjau šią. sufalšyvinau taip sakant, nes buvau nepakaltinama  lotuliukas.gif juokauju, tiesiog tą akimirką taip norėjosi, o po to kitą dieną pamačiau visą broką  doh.gif

siaip neblogai, tik ta plauku linija nenaturaliai atrodo, labai islipa i pirma plana.. Ten gal balnkesne spalva reiketu..
Atsakyti
Zadejau ir as savo originala ikelti, neissigaskit biggrin.gif tiesa, sioki toki nude vis del to nukirpau blush2.gif Lupos dazytos su flomasteriu lotuliukas.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 10 balandžio 2008 - 09:40