Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Anasko @ 2008 04 10, 00:24)
Grethen, trumpam bigsmile.gif [img]
Geras bigsmile.gif nu kaip nerealiai, liuks ideja, pateikta kaip gerai bigsmile.gif balionas uz tai 4u.gif
ir gerai kad neteko sudalyvauti ax.gif hihihi.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 04 10, 00:27)
Ten visa biblioteka  lotuliukas.gif Ta kur skaičiau, tai Ли Фрост. Творческая фотография. Galiu permest , jei kam reik  mirksiukas.gif
gaila kad rusiskai nesurpantu... blink.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus smile.gif
westos šakučių saulėlydis ne daug teatsiliko smile.gif Man labai patiko atspindžiai smile.gif

O tema ND gal tiktų RITMAS
Prieš kelias dienas man draugė nuorodą atsiuntė. Tai visai būtų įdomu pabandyti ir mums gal paieškoti?
Gal dar ir čia

O atkartotoj kriaušėj galim ir balsuot. Gaila tik, kad mažai ten nuotraukų.
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 04 09, 23:37)
Ačiū už sveikinimus smile.gif
westos šakučių saulėlydis ne daug teatsiliko smile.gif Man labai patiko atspindžiai smile.gif

O tema ND gal tiktų RITMAS
Prieš kelias dienas man draugė nuorodą atsiuntė. Tai visai būtų įdomu pabandyti ir mums gal paieškoti?
Gal dar ir čia

man labai patiktų tokia tema rolleyes.gif tokiai tiktų mano balkonai smile.gif

o antroj nuorodoj mano akimis jau kita tema būtų.. ten ir pavadinimas kitoks.. kreivės. linijos.. galima būtų ateičiai pamąstyt.. irgi puiki tema būtų..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 09 balandžio 2008 - 22:43
Degute, pirma nuoroda nereali bigsmile.gif tobula! svajoju pastebet tokius nepastebimus kampelius ax.gif taip gerai atrodo
jamam sita tema hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 09 balandžio 2008 - 22:54
QUOTE(Anasko @ 2008 04 09, 19:16)

Tiesa sakant, labai pergyvenau, kad mano nekokybiska ideja bus 1. Taip neturi buti fotografijoje schmoll.gif

Aciu uz sveikinmus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Bet nenuvertink savojo darbo taip 4u.gif Man jis NR 1 4u.gif Jau sakiau ir dar karta pasakau- ideja nugaletoja 4u.gif O techniskai atliktu darbeliu be priekaistu si kart net nebuvo smile.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 04 09, 19:41)
Taigi ten drauge ne auto  schmoll.gif

Ten "drauge" biggrin.gif T.y. mano pacios auto biggrin.gif Save idejus praeita kart i tema "drauge" pavadinau(is Elinos nusiziurejau biggrin.gif ).

Dekui visoms uz komentarus ir sveikinimus 4u.gif Leiskit dar truputi pagalvoti del naujos ND temos...atsakomybe ziauri doh.gif biggrin.gif

O cia tiems kam ND albumas neprieinamas...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 04 10, 00:58)
O cia tiems kam ND albumas neprieinamas...
[/img]

aciu, grazumelis.. ax.gif
tik man sis neidomus, techniskai puikiai nuglamoorintas, va anasko su ideja, ir kokybe foto gera, tik kad glamooro kaiej veido pusej pritruko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 10, 00:18)
aciu, grazumelis..  ax.gif
tik man sis neidomus, techniskai puikiai nuglamoorintas, va anasko su ideja, ir kokybe foto gera, tik kad glamooro kaiej veido pusej pritruko  biggrin.gif

tada savo nerodysiu.. pas mane be idėjos, toks plastmasės gabalas biggrin.gif su daaaug PS

Californiagirl,
dabar nemiegok.. biggrin.gif laukiam temos
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 04 10, 01:23)
tada savo nerodysiu.. pas mane be idėjos, toks plastmasės gabalas  biggrin.gif su daaaug PS
Hei, hei, prasaaaaaaaaaaaaaaau blink.gif
kur ta westa... ? triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 04 09, 23:23)

Californiagirl,
dabar nemiegok..  biggrin.gif laukiam temos

A juokauji...miegot biggrin.gif Pas mane 2:25 dienos, ka tik pietus pavalgiau, kava geriu biggrin.gif Ir viena is savo berniuku priziuriu po operacijos

Galvoju tema...viena vis lenda i galva ir ramybes neduoda, kazkada zuvelioko mineta buvo- "Kunas" arba galetu butu kuno fragmentai. Gana pikantiska tokia biggrin.gif ir fantazijai vietos galima palikti. Tik kunas turetu buti zmogaus, jokiu kaciuku anei suniuku. Ka manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 04 10, 00:28)
A juokauji...miegot biggrin.gif  Pas mane 2:25 dienos, ka tik pietus pavalgiau, kava geriu biggrin.gif  Ir viena is savo berniuku priziuriu po operacijos

Galvoju tema...viena vis lenda i galva ir ramybes neduoda, kazkada zuvelioko mineta buvo- "Kunas" arba galetu butu kuno fragmentai. Gana pikantiska tokia biggrin.gif  ir fantazijai vietos galima palikti. Tik kunas turetu buti zmogaus, jokiu kaciuku anei suniuku. Ka manot? g.gif

tu nepatikėsi!!!!! nu ne paslaptis kad tikėjaus kažkiek ir aš laimėt, tai galvojau temą biggrin.gif ... būtent kūnas, kūno formos, linijos cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif čia rimtai rimtai

o berniukui Tavo sveikatos.. tikiuos nieko rimto unsure.gif

Grethenn, trumpam tuoj įdėsiu..

va Westos Piktas keksas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 09 balandžio 2008 - 23:37
QUOTE(californiagirl @ 2008 04 10, 01:28)
Man patinka, net gi labai bigsmile.gif
aisku ka cia as savo nuomone reiskiu.. nesugebejau nei vienuos ND sudalyvaut...
angel_sadangel.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 04 10, 01:32)
Grethenn, trumpam tuoj įdėsiu..
Laukiu brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 04 09, 23:32)
tu nepatikėsi!!!!! nu ne paslaptis kad tikėjaus kažkiek ir aš laimėt, tai galvojau temą  biggrin.gif ... būtent kūnas, kūno formos, linijos  cool.gif  cool.gif  cool.gif  cool.gif  čia rimtai rimtai

o berniukui Tavo sveikatos.. tikiuos nieko rimto   unsure.gif

Geras biggrin.gif
Tai tada tebuna nauja ND tema "Kunas"- kuno fragmentai, formos, linijos ir t.t. bigsmile.gif

Mano Dominykui(penkiameciui) akyciu operacija vakar dare...tikiuosi viskas bus gerai, nors ir ziaurus vaizdelis siandien ir dar bus toks kelias savaites, bet tikiuosi i gera
Atsakyti