Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Anasko @ 2008 04 09, 23:46)
Grethen, jauciu ten tavo baime stomotologu bigsmile.gif kazkas nepasirase

Va dadejau kontrasto. Man labai tavo darbai pilki smile.gif

Nedalyvavau.. verysad.gif
O kad mano darbai pilki - sutinku, nelabai moku versti i j/b, kada dadedu kontrasto, gaunasi nebenaturalu, persviestos vietos, dabar westa pamokino, geriau sekas. bet butent sioje foto man patinka pilkumas, tokia mintis, as ja spicialiai tamsinau ir kontrasta nuemiau smile.gif gal as neteisi, tikrai labai daug nesurpantu, nesugebu saves vertinti

Atsakyti
Grethen, nu įdomiai thumbup.gif Pirmą įdėjai tokią pusiau mėlyną, tai norėjau jau velnių išrašyt, bet paskui pavertei į j/b , tai daug geriau. Anasko man atrodo biškį jau perkontrastinai g.gif O tame 3D tai yra gerų kadrų thumbup.gif Šaunuolė smile.gif O kaip čia pasišvietei g.gif

Įdėjau ir aš savo kriaušę, nelabai jau ten atkartota, bet apšvietimas man visai nieko pasirodė unsure.gif Gal balsuojam ir už kriaušes, kas laimės tas naują užduotį paskelbs g.gif Kaip manot g.gif

Šiaip namų darbų kad ir nedaug, bet visai geri jie thumbup.gif Gal įsivažiuos po truputį tema wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 04 09, 23:56)
Grethen, nu įdomiai  thumbup.gif Pirmą įdėjai tokią pusiau mėlyną, tai norėjau jau velnių išrašyt, bet paskui pavertei į j/b , tai daug geriau. Anasko man atrodo biškį jau perkontrastinai  g.gif O tame 3D tai yra gerų kadrų  thumbup.gif Šaunuolė  smile.gif O kaip čia pasišvietei  g.gif

Aciu smile.gif man tokie svarbus jusu ivertinimai 4u.gif
Pirma netycia buvau idejus, tik pamaciau staigiai pakeiciau hihihi.gif
o sviesa melyna tj cia su ziebtuveliu - zibintuveliu laugh.gif
visai atsitiktinai panaudojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 09, 23:02)
o sviesa melyna tj cia su ziebtuveliu - zibintuveliu  laugh.gif
visai atsitiktinai panaudojau smile.gif

thumbup.gif prieš keletą dienų prisisiunčiau rusiškų knygų apie fotografiją, tai kaip tik kažkur užskaičiau, kad reikia bandyt pasišviest su žibintuvėliu, visai gražių dalykų galima padaryt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 04 09, 23:43)

A Gaziulka kokia graži motera..apskritai visos čia žiūriu susirinko  uchh  biggrin.gif

o kur ND Anasko ( hubos-bubos?)  smile.gif  su blakstienom nroėjau pakomentuot, kad Sansara iš Glamouro blakstienas nusiėmė  biggrin.gif

nukrisiu nuo kedes jei ten ji bigsmile.gif

tas ND su blakstienom, maniau kad Elinos, nes jos stilius lotuliukas.gif
Atsakyti
Smiltis, o kokiu knygu prisisiuntei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 10, 00:14)
nukrisiu nuo kedes jei ten ji bigsmile.gif
Jetau pasirodykit prasau , nezudykit manes mellow.gif
Atsakyti
mano ND gamoure ne as mirksiukas.gif (bet as ne prastesne lotuliukas.gif ) Visur viena ir ta pati mergina, jau pasirasiau ND ir viska paaiskinau mirksiukas.gif .

Grethen, deja, ikelti viesai negaliu, susitarem su ta mergina, kad tik i ta uzdara desiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 09 balandžio 2008 - 22:21
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 09 balandžio 2008 - 22:34
QUOTE(Gaziulka @ 2008 04 10, 00:20)
Grethen, deja, ikelti viesai negaliu, susitarem su ta mergina, kad tik i ta uzdara desiu mirksiukas.gif
cray.gif

Niekis, bus stimulas siekti slaptazodzio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 09, 23:15)
Smiltis, o kokiu knygu prisisiuntei ax.gif

Ten visa biblioteka lotuliukas.gif Ta kur skaičiau, tai Ли Фрост. Творческая фотография. Galiu permest , jei kam reik mirksiukas.gif
Atsakyti
Galiu trint? Pamirsau pavadinima- Vakare ir ryte lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 09 balandžio 2008 - 22:30