Nespejau balsuoti ir nd padaryti sveikinu nugaletoja
QUOTE(Anasko @ 2008 04 09, 21:41)
niu palauksim c-girl.... nes man ten ji
QUOTE(westa @ 2008 04 09, 20:36)
jei neapsirinku techninių ND nugalėtojas - nukritusi eglutė Spėju Degutės darbas ..patikslinkit kas nors
QUOTE(Anasko @ 2008 04 09, 20:53)
Aha Teisingai Saunuole(is) autore(ius) nors irgi itariu kad Degutes darbai Visi trys puikiausi
Papildyta:
Papildyta:
Teisingai spėjat Likau apšalus Labai ačiū už įvertinimus Pirmą kartą man tokia laimė išpuolė
Tai dabar taip išeina, kad turėsiu naktį nemiegot ir sukt galvą dėl naujos temos
QUOTE(Degutė @ 2008 04 09, 21:37)
Teisingai spėjat Likau apšalus Labai ačiū už įvertinimus Pirmą kartą man tokia laimė išpuolė
Tai dabar taip išeina, kad turėsiu naktį nemiegot ir sukt galvą dėl naujos temos
šaunuolė, puikūs darbeliai
o tas kraupus ausies pjūvis garantuotai Anasko
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 09, 19:02)
smagumelis uz ka cia taip
tai žinai, visada atsiranda tokių , kur pagatavi per galvas važiuot Svarbiausia jau net teisių normalių neturi, laikinos išduotos, neseniai jau buvęs kaltininkas avarijoj Sorry už offtopiką
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 09, 21:10)
niu palauksim c-girl.... nes man ten ji
man irgi atrodo kad ji ten Nu tikrai trys foto man visiškai lygiavertės Kiekviena su privalumais ir smulkiais trūkumėliais
Teisingai spėjat Likau apšalus Labai ačiū už įvertinimus Pirmą kartą man tokia laimė išpuolė :
Sveikinimai Tikrai gerai padirbėjai
Ir as sveikinu Degute
toks paprastas dalykas gali buti taip idomiai pateiktas, saunuole
Papildyta:
Katins ir toliau mano eksperimentinis triusis ne veltui ausys dideles
toks paprastas dalykas gali buti taip idomiai pateiktas, saunuole
Papildyta:
Katins ir toliau mano eksperimentinis triusis ne veltui ausys dideles
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 09, 20:19)
Malonu... ir as
QUOTE(Degutė @ 2008 04 09, 22:37)
Sveikinimai
QUOTE(Smiltis @ 2008 04 09, 22:43)
tai žinai, visada atsiranda tokių , kur pagatavi per galvas važiuot Svarbiausia jau net teisių normalių neturi, laikinos išduotos, neseniai jau buvęs kaltininkas avarijoj Sorry už offtopiką
gerai kad tik masina nukentejo
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 09, 22:54)
niu dabar jau idomu o jei ziuret kaip i 3D paveiksliuka, kokiu idomybiu islenda
As tiesa sakant norejau visiems tavo darbams duoti balus ir labai sunku buvo issirinkti Tai dabar taip išeina, kad turėsiu naktį nemiegot ir sukt galvą dėl naujos temos
QUOTE(westa @ 2008 04 09, 21:40)
Mano mano kai pamaciau pati pirma darba, apsviete is virsaus Bet as ne LOR
Grethen, jauciu ten tavo baime stomatologu kazkas nepasirase
Va dadejau kontrasto. Man labai tavo darbai pilki
Papildyta:
Va dadejau kontrasto. Man labai tavo darbai pilki
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 04 09, 22:43)
o kur ND Anasko ( hubos-bubos?) su blakstienom nroėjau pakomentuot, kad Sansara iš Glamouro blakstienas nusiėmė
tom blakstienoms gal kokie 8 metai, nei karto nenaudoti buvo nupirkau kad tik nupirkti tas pats su znyplem bet va, vis del to ir jie savo vaidmeni atliko Be blakstienu, kadras buvo liudnokas, o taip ziuriu vis ir juokas ima