Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Nespejau balsuoti unsure.gif ir nd padaryti blush2.gif sveikinu nugaletoja 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 09, 21:41)

Taigi ten drauge ne auto  schmoll.gif

g.gif niu palauksim c-girl.... nes man ten ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 04 09, 20:36)
smile.gif

jei neapsirinku techninių ND nugalėtojas - nukritusi eglutė  4u.gif  4u.gif Spėju Degutės darbas  blush2.gif ..patikslinkit kas nors

QUOTE(Anasko @ 2008 04 09, 20:53)
Aha 4u.gif  Teisingai smile.gif  Saunuole(is) autore(ius) nors irgi itariu kad Degutes darbai bigsmile.gif  Visi trys puikiausi 4u.gif
user posted image  user posted image
Papildyta:

bigsmile.gif Teisingai spėjat bigsmile.gif Likau apšalus bigsmile.gif Labai ačiū už įvertinimus bigsmile.gif Pirmą kartą man tokia laimė išpuolė rolleyes.gif
Tai dabar taip išeina, kad turėsiu naktį nemiegot ir sukt galvą dėl naujos temos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 04 09, 21:37)
bigsmile.gif Teisingai spėjat  bigsmile.gif Likau apšalus  bigsmile.gif Labai ačiū už įvertinimus  bigsmile.gif Pirmą kartą man tokia laimė išpuolė  rolleyes.gif
Tai dabar taip išeina, kad turėsiu naktį nemiegot ir sukt galvą dėl naujos temos  ax.gif

šaunuolė, puikūs darbeliai mirksiukas.gif

o tas kraupus ausies pjūvis garantuotai Anasko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 09, 19:02)
ohmy.gif smagumelis unsure.gif uz ka cia taip

tai žinai, visada atsiranda tokių , kur pagatavi per galvas važiuot unsure.gif irnesakyk.gif Svarbiausia jau net teisių normalių neturi, laikinos išduotos, neseniai jau buvęs kaltininkas avarijoj doh.gif Sorry už offtopiką unsure.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 04 09, 21:10)
g.gif niu palauksim c-girl.... nes man ten ji

drinks_cheers.gif man irgi atrodo kad ji ten thumbup.gif Nu tikrai trys foto man visiškai lygiavertės unsure.gif Kiekviena su privalumais ir smulkiais trūkumėliais smile.gif

bigsmile.gif Teisingai spėjat  bigsmile.gif Likau apšalus  bigsmile.gif Labai ačiū už įvertinimus  bigsmile.gif Pirmą kartą man tokia laimė išpuolė  :

Sveikinimai 4u.gif Tikrai gerai padirbėjai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir as sveikinu Degute 4u.gif
toks paprastas dalykas gali buti taip idomiai pateiktas, saunuole smile.gif
Papildyta:
Katins ir toliau mano eksperimentinis triusis smile.gif ne veltui ausys dideles laugh.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 09 balandžio 2008 - 20:51
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 09, 20:19)
Teisingai smile.gif siaip as greta

Malonu... ir as smile.gif
QUOTE(Degutė @ 2008 04 09, 22:37)
bigsmile.gif Teisingai spėjat  bigsmile.gif Likau apšalus  bigsmile.gif Labai ačiū už įvertinimus  bigsmile.gif Pirmą kartą man tokia laimė išpuolė  rolleyes.gif
Tai dabar taip išeina, kad turėsiu naktį nemiegot ir sukt galvą dėl naujos temos  ax.gif

Sveikinimai 4u.gif
QUOTE(Smiltis @ 2008 04 09, 22:43)
tai žinai, visada atsiranda tokių , kur pagatavi per galvas važiuot  unsure.gif  irnesakyk.gif Svarbiausia jau net teisių normalių neturi, laikinos išduotos, neseniai jau buvęs kaltininkas avarijoj  doh.gif Sorry už offtopiką  unsure.gif

unsure.gif gerai kad tik masina nukentejo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 09, 22:50)
Malonu... ir as smile.gif

hihihi.gif
man taip pat malonu smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 09, 22:54)

bigsmile.gif niu dabar jau idomu unsure.gif o jei ziuret kaip i 3D paveiksliuka, kokiu idomybiu islenda lotuliukas.gif
Atsakyti
As tiesa sakant norejau visiems tavo darbams duoti balus ir labai sunku buvo issirinkti bigsmile.gif

QUOTE(westa @ 2008 04 09, 21:40)
šaunuolė, puikūs darbeliai  mirksiukas.gif

o tas kraupus ausies pjūvis garantuotai Anasko  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Mano mano biggrin.gif kai pamaciau pati pirma darba, apsviete is virsaus bigsmile.gif Bet as ne LOR bigsmile.gif
Atsakyti
Grethenn, neblogi tavo katukai.. visai įdomu paanalizuot.. smile.gif

A Gaziulka kokia graži motera..apskritai visos čia žiūriu susirinko uchh biggrin.gif

o kur ND Anasko ( hubos-bubos?) smile.gif su blakstienom nroėjau pakomentuot, kad Sansara iš Glamouro blakstienas nusiėmė biggrin.gif
Atsakyti
Grethen, jauciu ten tavo baime stomatologu bigsmile.gif kazkas nepasirase

Va dadejau kontrasto. Man labai tavo darbai pilki smile.gif user posted image

Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 04 09, 22:43)
o kur ND Anasko ( hubos-bubos?)  smile.gif  su blakstienom nroėjau pakomentuot, kad Sansara iš Glamouro blakstienas nusiėmė  biggrin.gif
lotuliukas.gif tom blakstienoms gal kokie 8 metai, nei karto nenaudoti buvo biggrin.gif nupirkau kad tik nupirkti doh.gif tas pats su znyplem doh.gif bet va, vis del to ir jie savo vaidmeni atliko lotuliukas.gif Be blakstienu, kadras buvo liudnokas, o taip ziuriu vis ir juokas ima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 09 balandžio 2008 - 21:55