QUOTE(Stebukle @ 2008 04 09, 20:16)
Teisingai siaip as greta
Turiu pastebėjimą apie balsavimą glamūro ND. Vilika pamiršo duot 1 balą (pašniukštinėjau )
QUOTE(Stikline @ 2008 04 09, 19:44)
Turiu pastebėjimą apie balsavimą glamūro ND. Vilika pamiršo duot 1 balą (pašniukštinėjau )
o man iš viso kilo klausimas.. kas ta Vilika
QUOTE(Anasko @ 2008 04 09, 20:16)
Tiesa sakant, labai pergyvenau, kad mano nekokybiska ideja bus 1. Taip neturi buti fotografijoje
nereik saves taip nubvertint.. man tavo darbas buvo pats pats .. ir technikai nelabai turėjau priekaištų.. teisingiau nė vieno darbo nebuvo be techninių priekaištų
QUOTE(Anasko @ 2008 04 09, 21:16)
Nuosirdziai noriu pasveikinti ND Glamuro nugaletoja Simlicity
Labai dziaugiuosi kad nugalejo kokybiskas ir saunus darbas Laukiam kas gi autorius(e) ir naujos temos
Tiesa sakant, labai pergyvenau, kad mano nekokybiska ideja bus 1. Taip neturi buti fotografijoje
Labai dziaugiuosi kad nugalejo kokybiskas ir saunus darbas Laukiam kas gi autorius(e) ir naujos temos
Gi californiagirl auto Sveikinimai
Anasko, o tavo panacius ND glamuro sedejau issiziojus valanda :rolleyes:
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 09, 20:28)
Stebukle iš kur žinai ? lyg nesenai slaptažodžio prašei
Californiagirl sveikinimai ir laukiam naujos temos
QUOTE(westa @ 2008 04 09, 21:31)
Stebukle iš kur žinai ? lyg nesenai slaptažodžio prašei
... paziurejus senus ND, ten mano nemazai rasi galvojau kad pasikeite slaptazodziai.. pasirodo ne
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 09, 20:34)
... paziurejus senus ND, ten mano nemazai rasi galvojau kad pasikeite slaptazodziai.. pasirodo ne
jei neapsirinku techninių ND nugalėtojas - nukritusi eglutė Spėju Degutės darbas ..patikslinkit kas nors
QUOTE(westa @ 2008 04 09, 20:25)
nereik saves taip nubvertint.. man tavo darbas buvo pats pats .. ir technikai nelabai turėjau priekaištų.. teisingiau nė vieno darbo nebuvo be techninių priekaištų
Aciu uz padrasinima ir palaikyma Tarp kitko radau tavo smailika QUOTE(Stebukle @ 2008 04 09, 20:28)
Taigi ten drauge ne auto
O gal kas netigetu galetu sudeti cai tuos savo darbus?
arba bent jau nugaletoja tj tikrai galetu pasididziuoti preis visus
man labai smalsu.. man si tema tikrai patiko, bet vis kas nors pakisdavo koja darbui.. maniau ne ND, bet siaip pazaisti. gal kada veliau
arba bent jau nugaletoja tj tikrai galetu pasididziuoti preis visus
man labai smalsu.. man si tema tikrai patiko, bet vis kas nors pakisdavo koja darbui.. maniau ne ND, bet siaip pazaisti. gal kada veliau
QUOTE(westa @ 2008 04 09, 20:36)
jei neapsirinku techninių ND nugalėtojas - nukritusi eglutė Spėju Degutės darbas ..patikslinkit kas nors
Aha Teisingai Saunuole(is) autore(ius) nors irgi itariu kad Degutes darbai Visi trys puikiausi
Papildyta:
Grethen, as parodysiu veliau ir dar prasysiu jusu patarymu del kai kuriu daliku, tik reikia padirbeti PS o dabar labai tingiu