Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Stebukle @ 2008 04 09, 20:16)
Grethenn, tavo nickas tai tavo vardas vokiskai?
Teisingai smile.gif siaip as greta
Atsakyti
Turiu pastebėjimą apie balsavimą glamūro ND. Vilika pamiršo duot 1 balą ax.gif (pašniukštinėjau hihihi.gif )
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 04 09, 19:44)
Turiu pastebėjimą apie balsavimą glamūro ND. Vilika pamiršo duot 1 balą  ax.gif  (pašniukštinėjau  hihihi.gif )

o man iš viso kilo klausimas.. kas ta Vilika mastau.gif smile.gif
Atsakyti
Nuosirdziai noriu pasveikinti ND Glamuro nugaletoja user posted image Simlicity first.gif user posted image

Labai dziaugiuosi kad nugalejo kokybiskas ir saunus darbas 4u.gif Laukiam kas gi autorius(e) biggrin.gif ir naujos temos bigsmile.gif

Tiesa sakant, labai pergyvenau, kad mano nekokybiska ideja bus 1. Taip neturi buti fotografijoje schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 09 balandžio 2008 - 19:19
QUOTE(Anasko @ 2008 04 09, 20:16)

Tiesa sakant, labai pergyvenau, kad mano nekokybiska ideja bus 1. Taip neturi buti fotografijoje schmoll.gif

nereik saves taip nubvertint.. man tavo darbas buvo pats pats smile.gif .. ir technikai nelabai turėjau priekaištų.. teisingiau nė vieno darbo nebuvo be techninių priekaištų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 09, 21:16)
Nuosirdziai noriu pasveikinti ND Glamuro nugaletoja  user posted image  Simlicity first.gif user posted image

Labai dziaugiuosi kad nugalejo kokybiskas ir saunus darbas 4u.gif  Laukiam kas gi autorius(e) biggrin.gif  ir naujos temos bigsmile.gif

Gi californiagirl auto thumbup.gif Sveikinimai 4u.gif

Anasko, o tavo panacius ND glamuro sedejau issiziojus valanda smile.gif :rolleyes:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 09 balandžio 2008 - 19:40
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 09, 20:28)

Stebukle iš kur žinai ? lyg nesenai slaptažodžio prašei smile.gif

Californiagirl sveikinimai ir laukiam naujos temos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 04 09, 21:31)
Stebukle iš kur žinai ? lyg nesenai slaptažodžio prašei  smile.gif

Californiagirl sveikinimai ir laukiam naujos temos  4u.gif  4u.gif  4u.gif

lotuliukas.gif ... paziurejus senus ND, ten mano nemazai rasi mirksiukas.gif galvojau kad pasikeite slaptazodziai.. pasirodo ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 09, 20:34)
lotuliukas.gif ... paziurejus senus ND, ten mano nemazai rasi mirksiukas.gif galvojau kad pasikeite slaptazodziai.. pasirodo ne smile.gif

smile.gif

jei neapsirinku techninių ND nugalėtojas - nukritusi eglutė 4u.gif 4u.gif Spėju Degutės darbas blush2.gif ..patikslinkit kas nors
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 04 09, 20:25)
nereik saves taip nubvertint.. man tavo darbas buvo pats pats  smile.gif .. ir technikai nelabai turėjau priekaištų.. teisingiau nė vieno darbo nebuvo be techninių priekaištų  smile.gif
blush2.gif Aciu uz padrasinima ir palaikyma flirt.gif Tarp kitko bigsmile.gif radau tavo smailika triniti.gif biggrin.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 04 09, 20:28)
Taigi ten drauge ne auto schmoll.gif
Atsakyti
O gal kas netigetu galetu sudeti cai tuos savo darbus? 4u.gif
arba bent jau nugaletoja tj tikrai galetu pasididziuoti preis visus smile.gif
man labai smalsu.. man si tema tikrai patiko, bet vis kas nors pakisdavo koja darbui.. maniau ne ND, bet siaip pazaisti. gal kada veliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 04 09, 20:36)
smile.gif

jei neapsirinku techninių ND nugalėtojas - nukritusi eglutė  4u.gif  4u.gif Spėju Degutės darbas  blush2.gif ..patikslinkit kas nors

Aha 4u.gif Teisingai smile.gif Saunuole(is) autore(ius) nors irgi itariu kad Degutes darbai bigsmile.gif Visi trys puikiausi 4u.gif
user posted image user posted image
Papildyta:
Grethen, as parodysiu veliau ir dar prasysiu jusu patarymu del kai kuriu daliku, tik reikia padirbeti PS o dabar labai tingiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 09 balandžio 2008 - 19:53