Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Anasko @ 2008 04 09, 15:22)
Smiltis,  lotuliukas.gif  tuoj mirsiu is juoko, is kur tu istrauki situs sedeurus? lotuliukas.gif

Čia žinok rimtų fotografų darbai ax.gif Negalvokit kad dedu bile ką iš nuotraukų keliaujančių internete bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 04 09, 16:14)
O gal tokį pabandom atkartot  hihihi.gif
tai natiurmortuose kaip suprantu ir yra esmė kaip sustatysi kompoziciją, kad būtų įdomu . Nes kitu atveju ką gi gali dar įdomaus sugalvot  g.gif
Uz tat as ir nemegstu natiurmortu hihihi.gif geriau jau tapyt nei fotografuot juos tongue.gif
O bananas ciotkas laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 09 balandžio 2008 - 14:26
Bananą tai Čia radau mirksiukas.gif O man patinka natiurmortai thumbup.gif
Atsakyti
Išėjau i lauka, pasiemiau savo sena aparacika nu ir ka... nemoku fotografuot. NEra ka rodyt ohmy.gif cia man geriausi kadrai ka sugebejau nufotografuot ohmy.gif blink.gif blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 04 09, 15:24)
Čia žinok rimtų fotografų darbai  ax.gif Negalvokit kad dedu bile ką iš nuotraukų keliaujančių internete  bigsmile.gif
As ir nepagalvojau kad cia bilekas bigsmile.gif tik labai juokingi darbai ir as iskart automatiskai pradedu isivaizduot kaip teks kankintis jei reikes atkartoti biggrin.gif
Atsakyti
Rida R apie 1 foto viska jau parase, bet seimos albumui tinka, jei vaikas tavo mirksiukas.gif Blasko bardakas antrame plane, vaikas is desines, neryski zuvyte. Bet mergyte labai fotogeniska bigsmile.gif
2- kazkom man idomi bigsmile.gif gal dar norisi erdves is virsaus g.gif
3- labiausiai patiko bigsmile.gif man irgi norisi erdves is desines.

Katuka malonu susipazinti, i pogrindi listi nereikia schmoll.gif ten niekas nekritikuos 4u.gif
Kadangi as foto maciau, tai ir pakomentuosiu biggrin.gif
1-seimos albumui. Man kaip svetimam zmogui neidomi bigsmile.gif Kai fotografuoji vaikus, geriausia ju lygyje, vadinasi reikejo pritupti mirksiukas.gif daugiau erdves is kaires reikejo duoti vaikui. Ir kadangi labai spalvu marguminas gavosi, man geriausiai butu ziureti j/b spalva mirksiukas.gif
2-as irgi ilindau su auto cia bigsmile.gif Tai pats lengviausis ( modelis visada salia, nebijo fotografo, daro ka tau reikia) ir pats sunkiausis zanras (kiek fiziskai man tiek techniskai) Stebukle parase, kaip reikia fokusuoti.
Pakausis negailestingai apkirptas, ir ideginimus maciau g.gif ryskumas blogas- del to kad i kede buvo sufokusuotas fotoaparatas. Pats veidas man pasirode tamsokas g.gif Bet jei toki pat atlikti teisingai- butu visai neblogas portretas 4u.gif

Stebukle bigsmile.gif Tau tai as nepagailesiu kritikos biggrin.gif kadangi zinau kaip is tikruju tu moki fotografuoti mirksiukas.gif
Prasom parasyk ka gali parasyti apie pirma foto bigsmile.gif
2- griuna bokstas, ir gavosi tamsi nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 09 balandžio 2008 - 15:25
QUOTE(Anasko @ 2008 04 09, 17:22)

Stebukle  bigsmile.gif Tau tai as nepagailesiu kritikos  biggrin.gif  kadangi zinau kaip is tikruju tu moki fotografuoti mirksiukas.gif
Prasom parasyk ka gali parasyti apie pirma foto bigsmile.gif
2- griuna bokstas, ir gavosi tamsi nuotrauka

biggrin.gif

1, prudas ir tiek. Nera ryskumo (kaltas objektyvas smile.gif )
Jei rimtai, tai norejau nufotkint ten ta vingi tolumoj, bet ... gavosi kas gavosi smile.gif todel ja reiktu kirpt taip, kad atrodytu lyg panoramine foto smile.gif
user posted image siaip, vietos ten nerealiai grazios, tik man kazkaip nesifotografavo... gal todel, kad mirksejo kad akumas isikrauna. Nezinau... Dabar mastau ryt vaziuot ten, bet ka as su 50-tuku padarysiu sad.gif nieko sad.gif ir dar kai 2 kibaldziai aplink vandeni... ech sad.gif dziaugiuosi kad tas grozis pas mane uz poros zingsniu, teks varyt ir ten fotkint tol, kol pasieksiu to ko noriu.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 09, 16:33)
Išėjau i lauka
Na pirmoji grazi spalviskai, paprastas natiurmortas, bet ne prastas smile.gif tik tos siuksles kairej maiso.. medzio sakos, sapai is vandens islinde, truputi steriliau noretusi
o antra visiskai neidomi ir dar bokstas griuna... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 09, 17:48)
paprastas natiurmortas,

hihihi.gif gal peizažas turėjau omeny bigsmile.gif

kažko man šiandien linksma doh.gif (nors ką tik iš policijos, nuplėšė bamperį su visom lempom mano mašiniuko vienas toks "protingas " vairuotojas doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 09 balandžio 2008 - 17:58
QUOTE(Smiltis @ 2008 04 09, 19:57)
hihihi.gif gal peizažas turėjau omeny  bigsmile.gif

kažko man šiandien linksma  doh.gif (nors ką tik iš policijos, nuplėšė bamperį su visom lempom mano mašiniuko vienas toks "protingas " vairuotojas  doh.gif )

hihihi.gif

ohmy.gif smagumelis unsure.gif uz ka cia taip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 04 09, 19:57)
hihihi.gif gal peizažas turėjau omeny  bigsmile.gif
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
uzsikalbejau apie tuos natiurmortus tai visur natiurmotus tik ir matau biggrin.gif
peizazas 4u.gif
prajuokinai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 09, 20:03)

Grethenn, tavo nickas tai tavo vardas vokiskai?
Atsakyti