Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna/basma

QUOTE(jadzka @ 2008 04 24, 22:02)
Miaška, O kokis purškiamas kondišinas ?

Apsimelavau - ne purškiamas jis, o tąsus toks, tiesiog nenuskalaujamas.
Va šitas:

user posted image

Išbandysiu ryt vakare, kai galvą išsiplausiu, nes auginu iškarpytus plaukus, nesikerpu jau penktas mėnuo, tai plaukai šėlsta kaip išmano, vieni banguojasi, kiti styro, nu vienžo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 04 24, 22:07)
Apsimelavau - ne purškiamas jis, o tąsus toks, tiesiog nenuskalaujamas.
Va šitas:

user posted image

Išbandysiu ryt vakare, kai galvą išsiplausiu, nes auginu iškarpytus plaukus, nesikerpu jau penktas mėnuo, tai plaukai šėlsta kaip išmano, vieni banguojasi, kiti styro, nu vienžo... doh.gif

a... Miaška pasinešė ant Tigio smile.gif
Aš tai pusiau patenkinta savo plaukais jau: JAu už pečių ilgio, blizga gražiai ir šiaip nieko smile.gif Va naudoju KMS'o rekontruktorių suteikiantį purumo, ir kas geriausia - tai plaukai mažiau riebaluojas. DAr Joico purškalas (kondišinas ir standiklis viename) irgi gerai pagražina ševeliūrą ax.gif
Ir aišku Chna šaunuolė. Plaukai gražios spalvos ir svarbiausia sveiki smile.gif
Tikriausia negrįšiu prie chemijos....
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 04 24, 22:12)
a... Miaška pasinešė ant Tigio smile.gif

Tikriausia negrįšiu prie chemijos....

Na jo, patiko man Tigis, šiandien dar porą pribumbasų parsinešiau - tą, kur rodžiau, ir Curls Rock amplifier, kremukas toks, gražiai mano netvarkingas bangas suformuoja.

Aš prie chemijos tikrai negrįšiu drinks_cheers.gif
Kai prisimenu tuos biednus nudegintus plaukus, o dažomi brangiais gerais dažais buvo... doh.gif

Parašei apie amlą ir prisiminiau: kolegė Indijoje buvo, o amlos parvežt (ar bent jau chna iš Indijos) ir nepaprašiau... doh.gif Senatvė - ne džiaugsmas, sklerozė... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 04 24, 22:33)
Na jo, patiko man Tigis, šiandien dar porą pribumbasų parsinešiau - tą, kur rodžiau, ir Curls Rock amplifier, kremukas toks, gražiai mano netvarkingas bangas suformuoja.

Aš prie chemijos tikrai negrįšiu drinks_cheers.gif
Kai prisimenu tuos biednus nudegintus plaukus, o dažomi brangiais gerais dažais buvo... doh.gif

Parašei apie amlą ir prisiminiau: kolegė Indijoje buvo, o amlos parvežt (ar bent jau chna iš Indijos) ir nepaprašiau... doh.gif  Senatvė - ne džiaugsmas, sklerozė... doh.gif

Už poros mėn. aš pati į Indiją važiuoju (jau bilietus turiu) ax.gif
Tai va gal parsivešiu tos chna g.gif: Amlos dar turiu nemažai.... ilgam užteks, beveik metams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 04 24, 23:03)
Už poros mėn. aš pati į Indiją važiuoju (jau bilietus turiu)  ax.gif
Tai va gal parsivešiu tos chna g.gif: Amlos dar turiu nemažai.... ilgam užteks, beveik metams  lotuliukas.gif

Čia reik suprast - sėdėkit ir pavydėkit, ane? tongue.gif

Pastebėjau ryte, kad baisiai sausi plaukai, bet ne nuo chna šį karta, o nuo šampūno gydančio (vartoju Cutrin Bio+ nuo slinkimo). Jadzka, berods tu pasakojai, kad dažydama plaukus, įpili ir to Cutrin serumo į košę, ar taip nesausina plaukų?
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 04 25, 09:33)
Čia reik suprast - sėdėkit ir pavydėkit, ane? tongue.gif
Pastebėjau ryte, kad baisiai sausi plaukai, bet ne nuo chna šį karta, o nuo šampūno gydančio (vartoju Cutrin Bio+ nuo slinkimo). Jadzka, berods tu pasakojai, kad dažydama plaukus, įpili ir to Cutrin serumo į košę, ar taip nesausina plaukų?

tongue.gif

Rašiau ax.gif Man rodos nesausina.... man Cutrino šampūnas sausino, o va serumas nea schmoll.gif:
O po dažymo tai man puikiai tinka aliejukas galams. Aš kai išskalauju plaukus tai aliejuku pereinu ir tiek.
Man dar geriau,kad pasausina plaukus, nes jie pas mane linkę riebaluotis doh.gif:
Atsakyti
nu va sedziu su tiurbanu ax.gif vakar nebespejau, tai siandien pasitepliojau.Eksperimentavau,dejau viena basma,viena xhna bespalve ir dvi dazancias,dar idejau medaus,aisku tik paskutine minute apsiziurejau kad alyvuogiu aliejaus nebeturiu,tai dejau ricinos aliejaus(jis turi drekinanciu savybiu),tai ziuresiu kas gausis ax.gif

labai noretusi miaskos plaukucius apziuret blush2.gif ytariu labai grazus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 04 25, 11:30)
labai noretusi miaskos plaukucius apziuret blush2.gif ytariu labai grazus  bigsmile.gif

Įtariu, galiu nuvilti... blush2.gif Vakar prisiminiau, tai paprašiau dukros nufotkint, reikia tik į kompą įkrauti dabar. Dukra nufotkino ir juokiasi: tai gal tave pafotošopinti, nes toookia liūto galva... lotuliukas.gif O viskas todėl, kad auginu plaukus, nes nesusitvarkau su trumpais, o dabar jie pasausėję, kaip rašiau, tai iš viso sunkiai valdomi...
Bet spalva matysis. Pasistengsiu vakare įkelti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 04 25, 12:42)
Įtariu, galiu nuvilti... blush2.gif  Vakar prisiminiau, tai paprašiau dukros nufotkint, reikia tik į kompą įkrauti dabar. Dukra nufotkino ir juokiasi: tai gal tave pafotošopinti, nes toookia liūto galva... lotuliukas.gif  O viskas todėl, kad auginu plaukus, nes nesusitvarkau su trumpais, o dabar jie pasausėję, kaip rašiau, tai iš viso sunkiai valdomi...
Bet spalva matysis. Pasistengsiu vakare įkelti 4u.gif

butinai ikelk,labai smalsu blush2.gif niu mano seveliura irgi nepavyzdine,kadangi mano kirpeja augina vaikiuka,tai as kaip istikima kliente niekur ir neinu kirptis,lai auga tie mano plaukeliai.....
Atsakyti
user posted image
O va čia mano plaukučiai blush2.gif .
user posted image
O čia nuotraukytė tik ilgiui pademonstruoti, nes spalva visiškai ne tokia. Labiau kaip pirmojoje.
Atsakyti
Na, va, įkeliu. Perspėjimas: nešukuota, galva plauta prieš parą, plaukai kirpti prieš Kalėdas biggrin.gif , paskutinis dažymas - prieš dvi savaites. Labai nelazdavokit... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
kadangi man nustate alergija plauku dazams ir grieztai uzdraude dazyt plaukus, tai 3m kazkur ir nedaziau... nedrisau dazyt su chna ir basma, nes prisiklausiau, kad po dazymo su dazais visokiais, gali gautis zalia ar dar ten kokia nors spalva... o as kokia tik nebuvau iki tos alergijos nustatymo, nuo blondines iki melynai juodos...po tu 3m daziau keleta kartu su is the bodyshopo pirktu chna/basma misiniu, bet man trumpai laikosi ta spalva.. dabar pries 2sav kirpeja pasiule dazyt su londos augaliniais dazais, kuriuose nera tos medziagos kuriai as alergiska... nusidaze thumbup.gif
Atsakyti