Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna/basma

QUOTE(o-pa-pa @ 2008 04 24, 15:06)
..."nu tai va matot spalva skiriasi,vieni nudazo ryskiai raudonai kiti nelabai" doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu ni ka bepasakyt lotuliukas.gif

Nu čia be komentarų! doh.gif lotuliukas.gif
Gal viena iš jų bespalvė buvo, nepaskaitei ant pakelio?

QUOTE(mijaka @ 2008 04 24, 15:06)
galima nedėt kiaušinio, o tik medų su alijošium g.gif alijošius drėkina berods...tai gal nebūtų plaukai tokie sausi po chna mastau.gif
Miaška, tu pamėgink, paskui papasakosi biggrin.gif

Aha aha, "Miaška pamėgink", o kai neatplausiu tos kiaušinienės, kas tada? lotuliukas.gif
Šiaip man sėmenų aliejus ir medus gelbėja nuo sausėjimo, o kai jau plaunu plaukus po dviejų dienų, užsidedu ilgesniam laikui Tigi Moisture Maniac kaukę - labai gerai padrėkina ir paminkština plauką. Va, dar purškiklį nenuskalaujamą nusipirkau, išbandysiu, gal tiks thumbup.gif
Čia reklama buvo tongue.gif

Jei rimtai, tai ko gero ir išbandysiu. Jei neatsiplaus - praplausiu su natiur šampūnu ir bus gerai. Tik reikės alijošių kokį didesnį nusipirkti, bandysiu vėl augint, jei katinai nenulaužys doh.gif
Atsakyti
o pa pa, čia panašiai kaip aš dar paauglė būdama pirkau aliejų plaukams kažkokioj kosmetikos parduotuvėj, klausiu kaip naudot ? sako tai išplautus sausus plaukus ištepi riebiai ir viskas, nuplaut nereikia schmoll.gif jetau, aš dar labai ilgą laiką galvojau, kad mano plaukai "kažkokie ne tokie", kad taip susiriebaloja nuo to aliejaus, kad neišplovus neįmanoma iš namų išeit...doh.gif
QUOTE(Miaška @ 2008 04 24, 15:12)
Šiaip man sėmenų aliejus ir medus gelbėja nuo sausėjimo, o kai jau plaunu plaukus po dviejų dienų, užsidedu ilgesniam laikui Tigi Moisture Maniac kaukę - labai gerai padrėkina ir paminkština plauką. Va, dar purškiklį nenuskalaujamą nusipirkau, išbandysiu, gal tiks thumbup.gif

purškiklį ir aš naudoju - nenuplaunamą kondicionierių, man super, bet jo neiššukuoju plaukų. Sėmenų aliejaus kaip tik vakar dėjau į košę bigsmile.gif bet man taip vakar nusausino chna ir taip baisiai sausus galiukus sad.gif tai šiandien bandysiu nakčiai sėmenų aliejaus kaukę pasidaryt g.gif

P.S. vaikaštau visą dieną ryža ir patenkinta, negaliu atsižiūrėt laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2008 04 24, 15:12)
Tigi Moisture Maniac

o čia kokia firma ? mastau.gif pirmą kart girdžiu
Atsakyti
nu tai va mergos,pasiemiau ir ta ir ana,viena is ju bespalve biggrin.gif nu man irgi kad nusausino plaukucius,nors tik du kartus buvau kose makalose uzsidejus ant galvos,mano plaukai tai linke riebaluotis,tai taip nusausino kad atsikeliu is ryto o plaukai stovi blink.gif nu tokie issielektrine visi doh.gif as kaip tik ruosiausi pirkt tigi drekinamaji sampuna ir kondiciuonieriu tai gal jei rasiu tai ir kauke prigriebsiu blush2.gif gal pades kiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 04 23, 20:39)
jei cheminiais buvo dažyta, tai jie ir neatsiplaus  g.gif ar iki pirmos chna dažytos spalvos ?

Aš chemijos nenaudoju ir nenaudosiu, jei išeis ax.gif .Nusiplove iki pirmo chna dažymo rezultato. Labai jau tingiu terliotis su tom košem doh.gif ir natūralių plaukų pasiilgau, nors dažau tik pusmetį ax.gif .Nežinau, gal ir toliau reiktų terliotis, gal dar labiau plaukai pagerės. Aš vis prisimenu vienos mergiotės plaukus wub.gif - tokius iki ažupakalio beveik, o kasos storis beveik kaip rankos ir tokie tiesūs tiesūs. Kai paklausiau, ką ji daro, atsakė ,kad su chna dažo, bet spalva buvo vos vos ryža, gal kaip tamsaus medaus g.gif . Į jos plaukus žiūrint seilė tyso ir naktim sapnuodavau, tai gal ir mano plaukučiai kada nors tokiais pataps blush2.gif? Tik va, kantrybės maža...
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 04 24, 15:52)
nu man irgi kad nusausino plaukucius

o-pa-pa parodyk kas gavosi ax.gif
QUOTE(morta-sigita @ 2008 04 24, 15:55)
Labai jau tingiu terliotis su tom košem  doh.gif

o man prisimenu tikras relaxas buvo butinai kartą per savaitę pasiterliot ir keliom valandom, per dažymo metus tik kaifavau wub.gif
na aš irgi turiu akyse stovinčios vienos merginos plaukus laugh.gif tik vat nežinau ar ji kada chna naudojo, bet noooriu tokių lotuliukas.gif

katik sruogeles pasišviesinau doh.gif reikia išmest peroksidą įtariu...aš nuo jo jau priklausoma lotuliukas.gif
išdžius plaukai eisiu nusifotkint, pasirodysiu koks rezultatas mano eksperimentų biggrin.gif
Atsakyti
rodausi biggrin.gif
čia vakar priež dažymą. Iš tikro daug baisiau plaukai atrodė, nei foto
user posted image

čia po pirmo dažymo 2 chna + 1 basma, laikiau tik valandą, gavau ryyyyškiai oranžinė, tokia spalva nenaturali schmoll.gif
user posted image

po pirmo dažymo praėjus kokiom dviem val. vėl dažiau, chna ir basma po lygiai, laikiau apie 4 val. Gavosi tamsiau, naturaliau, bet vistiek perryškiai, galvą dar ploviau. O šiandien va dar sruogelėm pasišviesinau ir dar karta šampunu išsiploviau, tai dabar jau čiki thumbup.gif tik nufotkint sunku, norėjau be blico, bet tokia saulė lauke doh.gif fotkinau su blicu pavėsyje g.gif realiai šiek tiek blankesnė spalva
user posted image

sruogelės smile.gif (beje, darytos po dažymo ir parai nepraėjus - nepažialiavau mirksiukas.gif )
user posted image
Atsakyti
eiktusau kokio grazumo plaukai blink.gif wub.gif nu kokia man spalvyte grazi thumbup.gif ir kaip graziai blizga wub.gif wub.gif

as tai dar nedaziau,siandien tik miltukus nusipirkau,jei pavyks tai vakare uzsikrausiu kosele ant galvos jau trecia kart,tai parodysiu rytoi kas gavosi ax.gif siandien dar su seima norim i lauka pasivaiksciot iseit ax.gif

mijaka ziuriu musu berniukai vienodais vardais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o-pa-pa: 24 balandžio 2008 - 17:00
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 04 24, 16:59)
*ir kaip graziai blizga wub.gif  wub.gif

**mijaka ziuriu musu berniukai vienodais vardais wub.gif

*sakyčiau gal nuo blico toks blizgumas mastau.gif nors ir iš tikro blizgesni pasidarė. Pirmoj foto, kur prieš dažymą, irgi su blicu fotkinta, ale blizgumo nei kiek nesimato doh.gif

**aha, pastebėjau drinks_cheers.gif ir skirtumas nedidelis biggrin.gif ir mamos ryžai spalvai prijaučiančios laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 04 24, 14:17)
o kas, jei dažant su chna visus šitus ingridientus įdėt į košę mastau.gif būtų 2in1 laugh.gif

aš nerekomendavau, jeigu ką smile.gif

mijaka, puiki spalvytė gavosi!!!
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 04 24, 18:48)
aš nerekomendavau, jeigu ką smile.gif

pervėlu laugh.gif jei Miaškai nepasiseks - bėk laugh.gif

o šiaip, man atrodo viskas čiki turėtų būt. Norėčiau ir chna ir tą kaukę darytis, bet tada aš didžiąją savaitės dalį savo plaukams skirt turėčiau biggrin.gif o čia viską sumaišei ir sėdi lauki...ir dažo, ir augimą skatina.
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 04 24, 16:33)
o čia kokia firma ? mastau.gif pirmą kart girdžiu

Apie Tigi
Mano sausiems plaukams labai tinka, o po dažymų su chna - suminkština plauką.

QUOTE(mijaka @ 2008 04 24, 17:45)

Gražu! thumbup.gif Tokios spalvos niekada neturėjau, aš tamsiaplaukė, bet iš taviškių tokių nelabai gyvų tai tikras grožis gavosi mirksiukas.gif

QUOTE(mijaka @ 2008 04 24, 20:06)
pervėlu laugh.gif jei Miaškai nepasiseks - bėk laugh.gif

o šiaip, man atrodo viskas čiki turėtų būt. Norėčiau ir chna ir tą kaukę darytis, bet tada aš didžiąją savaitės dalį savo plaukams skirt turėčiau biggrin.gif o čia viską sumaišei ir sėdi lauki...ir dažo, ir augimą skatina.

Nu jau, kas ten gali nesigauti! biggrin.gif
Tikai kiaušinio nedėsiu tikrai - pagalvojau, juk chna košė karšta būna, sutrauks tą kiaušinį gabalais.
Dar galvoju, kadangi dažausi kas dvi savaites, tai gal kaitalioti dažymą su kokia stiprinančia kauke?
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 04 24, 16:12)
Nu čia be komentarų! doh.gif  lotuliukas.gif
Gal viena iš jų bespalvė buvo, nepaskaitei ant pakelio?
Aha aha, "Miaška pamėgink", o kai neatplausiu tos kiaušinienės, kas tada? lotuliukas.gif
Čia reklama buvo tongue.gif

Jei rimtai, tai ko gero ir išbandysiu. Jei neatsiplaus - praplausiu su natiur šampūnu ir bus gerai. Tik reikės alijošių kokį didesnį nusipirkti, bandysiu vėl augint, jei katinai nenulaužys doh.gif

Miaška, O kokis purškiamas kondišinas ?
Va dabar sėdžiu su turbanu ant galvos. Maišiau du chna, vieną Basma ir kokius tris šaukštus amlos. Žiūrėsiu kas gausis ax.gif
Kažkaip šįkart priedų jokių nedėjau ir tepiau ant neplautų plaukų (tiksliau jie švarūs buvo). Tai va tepliojau dan tištą košę ant sausos galvos. O nu oAmlos ta košė pasidaro gan tąsi ir nebyra (kažkas panašaus su medum gaunas).
Atsakyti