Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna/basma

QUOTE(mijaka @ 2008 04 23, 13:42)
prasidėjo nuo šviesinimo sruogelėmis...o paskui visos galvos doh.gif ir jokių kaukių nedariau, jokios priežiūros, plius po gimdymo pusė išslinko, gydyt juos reikėjo, o aš ir toliau šviesinau...tai dabar baisu žiūrėt...o dar basiau čiūpinėt.
pažiūrėjau savo senos šukuosenos fotkes, kai su chna dažiau, tai net verkt norisi cray.gif

o gal galetum cia ikelti nuoroda i puslapi su dazymo variantais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 04 23, 12:42)
pažiūrėjau savo senos šukuosenos fotkes, kai su chna dažiau, tai net verkt norisi cray.gif

Na, kažkada kažkada seniai seniai biggrin.gif turėjau ir aš kupetą plaukų, kirpykloje kirpėjos sueidavo pačiupinėti, kiek jų daug... Suprantu, kad tiek nebebus, nes ir po gimdymų daug išslinko, ir po to, kai mečiau kontraceptikus vartoti, ir nuo kiekvieno ilgesnio streso juodai slenka...
Bet chna padedama tikrai žymiai pastorinau plaukus, o ir sveikai atrodo, blizgantys, kad ir pusė tiek, kiek buvo, kai buvau dvidešimtmetė smile.gif

QUOTE(o-pa-pa @ 2008 04 23, 16:27)
o gal galetum cia ikelti nuoroda i puslapi su dazymo variantais 4u.gif

Prašom
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 04 23, 15:32)
kirpykloje kirpėjos sueidavo pačiupinėti

man vienintelis periodas, kai kirpėjos plaukus gyrė, tai kai dažiau su chna.... ax.gif visą kitą laiką tik bara ir aiškina, kad reikia gydyt doh.gif

na, aš jau apelsinas laugh.gif užtepiau dar kartą su daugiau basmos cool.gif
kai pirmą kartą užtepiau tai elektra dingo doh.gif vyras vaikšto ir juokiasi, kad dabar negalėsiu nuplaut dažų (nes boileris išsijungė) ir visai plika liksiu lotuliukas.gif dar nežinojo kokį gėrį aš užsitepus laugh.gif

Miaška, o tu nebandei vitaminų gert plaukams ? g.gif sako, kad jie stebuklus daro...dar nebandžiau, bet žadu
Atsakyti
Aš gėriau vitaminus "Perfectil" ale nieko, jokio rezultato.Gėriau du mėnesius, bet mama (vaistininkė) patarė be reikalo pinigų neleist. Kažkada gėriau vitaminus "Grožvita", kurie perpus pigesni ir, atrodo, rezultatas matėsi.Sykį ir mano plaukuoseną kirpėja čiupinėjo lotuliukas.gif . Žinoma, tai buvo prieš abitūros egzaminus ir šiaip visokias sesijas blink.gif . Plaukų slinkimo chna nesustabdė ir turbūt nesustabdys, nes man kasmet pavasarį gerokai slenka plaukučiai, bet šiemet ypač-nuo gruodžio tas pavasaris prasidėjo biggrin.gif . O va pleiskanų problema kaip ir apmažėjo. Nors tiek gerai. O ar yra tokių, kurioms chna visiškai nusiplovė iki natūralios spalvos? g.gif Man kažkiek nusiplovė, bet tik iki pačios pirminės dažymo spalvikės ir toliau nė iš vietos.
Atsakyti
QUOTE(morta-sigita @ 2008 04 23, 19:01)
Man kažkiek nusiplovė, bet tik iki pačios pirminės dažymo spalvikės ir toliau nė iš vietos.

jei cheminiais buvo dažyta, tai jie ir neatsiplaus g.gif ar iki pirmos chna dažytos spalvos ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 23 balandžio 2008 - 19:39
QUOTE(mijaka @ 2008 04 23, 16:48)
Miaška, o tu nebandei vitaminų gert plaukams ? g.gif sako, kad jie stebuklus daro...dar nebandžiau, bet žadu

Geriu, maždaug porą kartų per metus suvartoju po kursą. Labiausiai patiko Nutra Style ir "nagams ragams" iš Aptiekas produkcija - šituos dabar vartoju kaip tik. Pageriu po tris mėnesius, kitaip sako neapsimoka nei pradėti.
Stebuklų nesitikiu, man jau ne dvidešimt, ir net ne trisdešimt biggrin.gif , paveldimumas - nekoks, pražilau anksti anksti... Todėl saugau ir puoselėju tai, ką Dievulis davė, jei jau neišeina reklaminių garbanų užsiauginti. Chna - man viena iš plaukų puoselėjimo priemonių smile.gif

QUOTE(morta-sigita @ 2008 04 23, 20:01)
O ar yra tokių, kurioms chna visiškai nusiplovė iki natūralios spalvos? g.gif  Man kažkiek nusiplovė, bet tik iki pačios pirminės dažymo spalvikės ir toliau nė iš vietos.

Man nebeatsiplauna - nei nuo baseino, nei nuo jūros ar ežero, nei tada, kai neturiu laiko padažyti kokį mėnesį. Bet dažau chna jau apie 5 metus.
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 04 23, 16:48)

įsikišiu. mano mama "pasidarė stebuklą ant galvos" tepdama šaknis mišiniu iš alijošiaus sulčių, kiaušinio trynio ir medaus. niekada nebūčiau patikėjus, kad su naminėm priemonėm taip gali būti. užaugo visas kaltūnas ant galvos, nors buvo labai menki ir plonyčiai. bet ir terliojosi ilgai, kelis kartus per savaitę prieš plovimą tepdavo, laikydavo pusvalandį kokį, po to išplaudavo. ir taip kelis mėnesius.
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 04 24, 13:43)
įsikišiu. mano mama "pasidarė stebuklą ant galvos" tepdama šaknis mišiniu iš alijošiaus sulčių, kiaušinio trynio ir medaus.

Gera kaukė, išbandyta, pritariu! thumbup.gif Tik aš trumpai naudojau - sugebėjau alijošių numarinti, ir baigėsi mano kaukės... blush2.gif Gal reikės turgely pas kokią babcę nusipirkt vėl?
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 04 24, 12:43)
alijošiaus sulčių, kiaušinio trynio ir medaus

o kas, jei dažant su chna visus šitus ingridientus įdėt į košę mastau.gif būtų 2in1 laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 04 24, 14:17)
o kas, jei dažant su chna visus šitus ingridientus įdėt į košę mastau.gif būtų 2in1 laugh.gif

Na, medaus aš tikrai įmaišau šaukštą, man tas kažkaip palengvina chna užtepimą. Galvojant apie kiaušinį - kaži, ar išsiskalautų be šampūno paskui? Nes po tokios kaukės juk plaukus šampūnu plauna. Nu nežinau, šį savaitgalį dažysiu, gal išmėgint? g.gif
Atsakyti
uzejau i droga nusipirkt xhna,ziuriu du pakiukai guli, ant vieno pakelio mergaite su iki peciu plaukais ant kito tokia garbanota raudonplauke.As pardavejos ir klausiu kuom jie skiriasi ar nesiskiria,tai jin zinot ka atsake:"xhna nedazau- nezinau" doh.gif tai kai ji pamate kad as i ja pasiziurejau nelabai graziu zvilgsniu tai pasitaise ir sako:"nu tai va matot spalva skiriasi,vieni nudazo ryskiai raudonai kiti nelabai" doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu ni ka bepasakyt lotuliukas.gif
Atsakyti
galima nedėt kiaušinio, o tik medų su alijošium g.gif alijošius drėkina berods...tai gal nebūtų plaukai tokie sausi po chna mastau.gif
Miaška, tu pamėgink, paskui papasakosi biggrin.gif
Atsakyti