Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna/basma

QUOTE(Miaška @ 2008 04 17, 15:08)
Pirkau ir Sarmoje, ir Eurovaistinėje. Kainos tada buvo apie 17-19 Lt maždaug, bet čia prieš kokius 5 metus, dabar brangiau bus. Va taip buteliukai atrodo:

user posted image

Esu bandžiusi rudai spalvinantį balzamą, tas labiau patiko, o raudonai spalvinantis - labai greitai nusiplovė.

Aciu. Reikes pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(agneisha @ 2008 04 17, 16:55)
kiek zinau, maisyt chna ir basmos negalima ax.gif

Bet jeigu aš maišau chna su basma ir mano plaukai vis dar ant galvos, tai vadinasis galima. O dažau tai jau greit pusmetis bus. Ir spalvos kokių tik nori lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Vieną kart vos tamsesnė, kitąkart ryyyškiai ryža, po to lyg ir kaštoninė išėjo, bet aš pastebiu, kad kiekvienąkart kitokia spalva išeina. Tokiu pačiu santykiu dažau, bet vis kita spalva. Gal sakau priklauso nuo pradinės spalvos g.gif , nes kuo tamsesni originalūs plaukai, tuo ir po dažymo spalva tamsesnė g.gif . Ar gerai čia aš mintiju, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo morta-sigita: 17 balandžio 2008 - 18:55

labai idomu is kur tokios zinios? blink.gif as zinau kad tikrai galima, tik tiek, kad maisant kartu ir dazant atskirai isgaunamos skirtingos spalvos. jau rasiau apie tai.
Papildyta:
QUOTE(morta-sigita @ 2008 04 17, 19:53)
Gal sakau priklauso nuo pradinės spalvos g.gif , nes kuo tamsesni originalūs plaukai, tuo ir po dažymo spalva tamsesnė g.gif . Ar gerai čia aš mintiju, ar ne?

isgaunama spalvo visiskai priklauso nuo pradines plauku spalvos. as tai kai dazau dar ne karto negavau netiketo siurprizo. visada spalva panasi, tik sviesesne ar tamsesne priklausomai nuo to ka dedu i misini.
Atsakyti

Na jau! biggrin.gif Galima, galima. Tik jei nori išgauti juodą spalvą, patariama pirma dažyti chna, o po to - basma. Aš kurį laiką, gal metus, dėdavau 2 pakius chna ir pusę basmos, tai tokia į vyšninę spalvą panaši darytis pradėjau. Pastaruosius porą metų dažau tik chna, kaštoninė spalva man labiau tinka.

QUOTE(morta-sigita @ 2008 04 17, 19:53)
Gal sakau priklauso nuo pradinės spalvos g.gif , nes kuo tamsesni originalūs plaukai, tuo ir po dažymo spalva tamsesnė g.gif . Ar gerai čia aš mintiju, ar ne?

Nežinau, ar teisingai, bet aš mintiju taip pat biggrin.gif
Atsakyti
aciu uz atsakymus 4u.gif tik kad ta spalva man jau nebesiplauna, nors anksciau begdavo rusvas vanduo kai skalaudavau plaukus...
Atsakyti
Na, as zinau, kad kai laikai chna ant isplautu plauku, veliau dedi basma ant vel isplautu plauku - spalva zymiai intensyvesne ir ilgiau laikosi ax.gif kai nera maisoma iskart su chna. Patariama, juk chna laikyti (x) minuciu, veliau basma (y) minuciu ir tada isgauni norima spalva. Man pasiteisino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneisha: 21 balandžio 2008 - 08:21
Kaip gerai, kad yra su kuo pasitarti 4u.gif , nes galvoji galvoji, o po to šauna mintis, kad visai į pievas numintijai. Tai taip išeina, kad dažant plaukus tamsiai, kiekvieną kartą išeis vis tamsesni.Arba reikia santykį keist g.gif . O dėl maišymo ar nemaišymo, tai manau, kad šičia įpročio klausimas - ašen įpratau maišyt ir gaut rezultatą kokio noriu, o kitos nemaišo ir gauna tai, ko nori rolleyes.gif . Manau, kad ir vėl teisi būsiu lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(morta-sigita @ 2008 04 21, 17:33)
Manau, kad ir vėl teisi būsiu  lotuliukas.gif .

Būsi, būsi lotuliukas.gif
Aš irgi maišydavau - bo dėl laiko stokos du kelių valandų dažymai per dieną - baisinė prabanga gautųsi, paskui mečiau maišyt - irgi gerai. Sako, reik per naktį užplikius chną laikyti, kad spalvą ištrauktų - nelaikau, ale puikiausia spalva gaunasi... Nu vienžo, eksperimentai ant nuosavos galvos geriausią receptą ir atskleidžia biggrin.gif
Atsakyti
Miaška, gal galėtum mestelt savo plaukų nuotrauką. norėč pasižiūrėti, kokia spalva vien su chna dažant. žadu pereit vien tik prie chna, nes (spėju, kad nuo basmos) pas mane jau ne tik violetinis "čiubukas", bet ir visas viršugalvis violetinis doh.gif

beje, kažkur internete skaičiau, kad po dažymo negalima plaut su šampūnu plaukų, bet jeigu yra labai didelė "treba", tai galima plauti bešarmiu. apšvieskit mane, kvailutę, bešarmis šampūnas tai čia koks? ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif lygiai po metų klaidžiojimų, grįžtu vėl į šią temą ir prie chnos wub.gif per tuos metus taip plaukus nualinau, kad teko prieš porą savaičių nusikirpt trumpai sad.gif noriu vėl gražių plaukų cray.gif

ir daugiau jokių šviesinimų doh.gif Šiandien vakare vėl tapsiu ryža !

noriu paklaust, buvo anksčiau toks puslapis su visokiais chnos ir basmos maišymo variantais. Niekaip nerandu...gal galit nuorodą įmest ? ax.gif
Papildyta:
P.S. radau karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 04 21, 21:25)
Miaška, gal galėtum mestelt savo plaukų nuotrauką. norėč pasižiūrėti, kokia spalva vien su chna dažant.

Okis, paprašysiu dukrų, kad nufotkintų šiomis dienomis, nes šviežių nuotraukų, kad aiškiai plaukai matytųsi kaip ir neturiu.

QUOTE(mijaka @ 2008 04 23, 10:31)
Sveikos merginos smile.gif lygiai po metų klaidžiojimų, grįžtu vėl į šią temą ir prie chnos wub.gif

Sveika sugrįžusi į šeimą! drinks_cheers.gif biggrin.gif
O ką plaukučiams blogo padarei, kad taip nusilpnėjo? Dažei chemija?

Savaitgalį šeimyną išleisiu kaiman, tai galėsiu ir per naktį su makaloše ant galvos būti... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 04 23, 11:22)
O ką plaukučiams blogo padarei, kad taip nusilpnėjo? Dažei chemija?

prasidėjo nuo šviesinimo sruogelėmis...o paskui visos galvos doh.gif ir jokių kaukių nedariau, jokios priežiūros, plius po gimdymo pusė išslinko, gydyt juos reikėjo, o aš ir toliau šviesinau...tai dabar baisu žiūrėt...o dar basiau čiūpinėt.
pažiūrėjau savo senos šukuosenos fotkes, kai su chna dažiau, tai net verkt norisi cray.gif

Atsakyti