Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna/basma

QUOTE(Lu Lu @ 2009 01 16, 12:07)
aciu  4u.gif siaip graziai ten apie ja parasyta  g.gif

nu gal ir geras dalykas, bet aš čia tik savo pojūčius aprašiau, o šiaip kiekvienas esam individualus 4u.gif Išbandysi-parašysi mirksiukas.gif Šiaip man buvo nauja, kad ant pakuotės parašyta, kad ne amla, o alavijas tamsina plaukus-to dar nežinojau g.gif
Atsakyti
na bent jau man chna tai nepatiko, nes labai greitai nusiplaudavo spalva, be to jei kartais lyjant kur eidavau ir plaukai bent šiek tiek sušlapdavo, nusidažydavo ir drabužiai verysad.gif
Atsakyti
na bent jau man chna tai nepatiko, nes labai greitai nusiplaudavo spalva, be to jei kartais lyjant kur eidavau ir plaukai bent šiek tiek sušlapdavo, nusidažydavo ir drabužiai

hmm labai keista, to dar nesu girdejusi g.gif gal tu nudaziusi trumpai laikai, ar is karto sampunu nuplauni? man pradejus dazytis pirmais kartais greiciau nusiplaudavo, o dabar gal ir priedu kitokiu daugiau dedu, ir ilgai laikau,- pvz. vakare baigus laikyti ta kose ant galvos nuplaunu ir einu miegoti, o ryte tik issiplaunu balzamu.. dar veliau jau sampunu (laikyciau ilgiau bet nesitempiu tiek rolleyes.gif )
Atsakyti
Keista, kad taip nubėga spalva.. g.gif Ilgiausiai nedažiusi buvau mėnesį, spalvos pasiekitimų labai nepastebėjau, gal kiek pabluko tik, be to - tai buvo vasarą. Rankšluosčių man nedažo, nors naudojuosi šviesiais, gal jau įgudau gerai išsiskalauti po dažymo. O jau kad palijus nusidažytų rūbai - tokio cūdo neteko regėt... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 01 16, 15:17)
Keista, kad taip nubėga spalva.. g.gif  Ilgiausiai nedažiusi buvau mėnesį, spalvos pasiekitimų labai nepastebėjau, gal kiek pabluko tik, be to - tai buvo vasarą. Rankšluosčių man nedažo, nors naudojuosi šviesiais, gal jau įgudau gerai išsiskalauti po dažymo. O jau kad palijus nusidažytų rūbai - tokio cūdo neteko regėt... blink.gif

tai gal ta chna, kur raudonuose pakučiuose geresnė, nes ir aš buvau labai nustebusi, kad naują rankšluostį sugadinau, nors po dažymo skalavau tikrai gerai. O gal man tas aliejukas čia kokios įtakos turėjo g.gif Na, žodžiu dabar reiks ieškoti tos chna, kur raudonuose pakučiuose, nors nelabai įsivaizduoju, kur ją Klaipėdoj būtų galima rast (gyvenu ne Vilniuj) g.gif
Vakar žiūrėjau Eurokose tos paprastos, ne raudonuose pak., chna ir basma su akcija iki vasario mėn. kainuoja tik 49ct.
Atsakyti
man ranksluosti po plauku dazymo ir truputuka nuteplioja, taciau jis kuo puikiausia issiplauna. taip, kad dar nesu sugadinusi nei ranksluoscio, nei rubu mirksiukas.gif
Atsakyti
stai ir as siandien nusidaziau, esu labai patenkinta kolkas ax.gif dejau chna, basma, kavos stiprios, ricinos aliejaus ir kiausini 4u.gif laikiau apie 3 valandas, spalva gavos tokia kokios ire norejau thumbup.gif tik laikyt labai ilgai uzkniso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2009 01 16, 15:08)
stai ir as siandien nusidaziau, esu labai patenkinta kolkas  ax.gif  dejau chna, basma, kavos stiprios, ricinos aliejaus ir kiausini 4u.gif  laikiau apie 3 valandas, spalva gavos tokia kokios ire norejau  thumbup.gif tik laikyt labai ilgai uzkniso  doh.gif

o tai kokios norejai spalvos??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 01 16, 20:12)
o tai kokios norejai spalvos??? ax.gif

tamsiai rudos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2009 01 16, 19:14)
tamsiai rudos  4u.gif

ir gavosi tamsiai ruda be jokio ryžo ar raudono atspalvio? Kažkaip neįtikėtina bigsmile.gif o kokia natūrali?
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 01 16, 20:19)
ir gavosi tamsiai ruda be jokio ryžo ar raudono atspalvio? Kažkaip neįtikėtina bigsmile.gif o kokia natūrali?

pacios spalva taip pat ruda tongue.gif raudono atspalvio tikrai nerasta, o ryzo gal ir matysis kazkiek pries saule, pati galvojau gad gausis ryzesne spalvyte, po savaites vel dazysiuos , noriu ryskesnes dabar, gal basmos nedesiu ax.gif
Atsakyti
siandien isploviau galva ir ziuriu kad zili plaukeliai pradejo stipriau matytis, nes kaip tik nusidaziau jie i akis nekrito verysad.gif dabar aisku ne visiskai balti bet tokie sviesus . gal reikia ilgiau laikyti kad zili plaukeliai nusidazytu? g.gif
Atsakyti