Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna/basma

QUOTE(jadzka @ 2009 01 15, 20:24)
Kos skirtumas citrina ar kita rūgštis? Ir tas ir tas šviesina, o va chna mišinį darant rūgštis geriau priverčia spalvą išssiskirti iš žolių dėl to ir naudojama...

galbūt, bet ar ta rūgštis nedaro ko nors neigiamo, pvz. nesausina plauko dar labiau? Jug visgi tai-rūgštis? O gal man tik šiaip sau chemija kažkokia čia vaidenasi hihihi.gif ...

Kas kiek laiko , mergičkos, jūs su chna dažotės? Bene patartina ne dažniau nei 1k. per mėnesį? Aš pirmąsyk nelabai gerai ištepiau plaukus, tad prie ausų ir dabar ruduoja blush2.gif , tad mąstau, kad reikėtų dar pasiteplioti kuriądien.

Ir dar klausimas, net nežinau, ar jo nereikėjo pateikti aliejukų temoj, bet ten apie amlą nevisos žino, tad klausiu jūsų kaip jūs naudojat aliejukus? Aš dabar įsigijau tą amlos aliejuką , o ten kalbama, kad jį reikia įmasažuoti į galvos odą, o apie galiukus nekalbama. Ar jūs aliejukus naudojat plaukų galams tepti ar ne? Klausiu, nes iki to niekada tokių dalykų neturėjau ir nedariau. Be to kažin ar amla irgi kaip ir chna/basma sausina plauką? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 15 sausio 2009 - 19:45
QUOTE(Selga @ 2009 01 15, 16:42)
galbūt, bet ar ta rūgštis nedaro ko nors neigiamo, pvz. nesausina plauko dar labiau? Jug visgi tai-rūgštis? O gal man tik šiaip sau chemija kažkokia čia vaidenasi hihihi.gif ...

Kas kiek laiko , mergičkos, jūs su chna dažotės? Bene patartina ne dažniau nei 1k. per mėnesį? Aš pirmąsyk nelabai gerai ištepiau plaukus, tad prie ausų ir dabar ruduoja blush2.gif , tad mąstau, kad reikėtų dar pasiteplioti kuriądien.

Ir dar klausimas, net nežinau, ar jo nereikėjo pateikti aliejukų temoj, bet ten apie amlą nevisos žino, tad klausiu jūsų kaip jūs naudojat aliejukus? Aš dabar įsigijau tą amlos aliejuką , o ten kalbama, kad jį reikia įmasažuoti į galvos odą, o apie galiukus nekalbama. Ar jūs aliejukus naudojat plaukų galams tepti ar ne? Klausiu, nes iki to niekada tokių dalykų neturėjau ir nedariau. Be to kažin ar amla irgi kaip ir chna/basma sausina plauką? g.gif

Apie acta skaiciau www.hennaforhair.com, ten panele rase, kad actas geriau, nes nesausina plauko kaip citrina. As skalauju plaukus su actu, tai thumbup.gif Plaukai labai blizga ir tikrai nesausina..smile.gif Su citrina esu bandziusi skalauti taip pat, plaukai liko kaip stagarai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 01 15, 20:42)

Selga, na rūgštis dažant su chna naudojama, kad pati chna išskirtų daugiau dažo (tada labiau oranžinė spalva išsiskiria, o dažant plaukus ji per kelais dienas paruduoja). Su chna dažant plaukus tikroji spalva pasimato po paros dar kelių, dėl to nerekomenduojama kelias dienas plauti galvos.

Kas kiek dažausi... Kaip man užplaukia: kas mėnesį, kartais kas 2 sav. kartais rečiau. Geriasuiai kai kas maždaug 3 savaites užkraunu košės ant galvos, tada plaukams labiasiai patinka.

Apie Amla aliejuką: tikriausia sudėtyje yra Kokoso aliejus ir amla ir dar kas nors. Na rašoma, kad amla stiprina šaknis ir naudojama kaip priemonė nuo slinkimo, o masažas aktyvina kraujotaką. Manau galus irgi galima drąsiai tepti, nusausėt neturėtų. Chna ir basma kažkiek pasausina, bet man tik tam kartui: po kaukės plaukai idealūs (tik kaukę dedu po kokios paros po dažymo).
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 01 15, 21:24)
Chna ir basma kažkiek pasausina, bet man tik tam kartui: po kaukės plaukai idealūs (tik kaukę dedu po kokios paros po dažymo).

O galima paklausti kokia čia ta kaukė? Ta, kur internetu pirkai? mirksiukas.gif

Prieš pora dienų vaikštinėjau po Drogą žiūrinėdama, kokį balzamą ar kondicionierių nusipirkus dabar jau chna dažytiems savo plaukams, kad ir spalvą paryškintų ir geras būtų, bet taip ir likau be nieko, nes neapsisprendžiau ar man raudono ar rudo reikėtų. Ar jūs dar kokį spalvos fiksatorių naudojat? Tie kur Henna ir NaturVital turėtų būti neblogi g.gif

O tų raudonose pakuotėse Chną ir basma Eurokose nėra? Ten nebuvau, gal, sakau, yra? Negi tik turguose? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 01 15, 22:23)
O galima paklausti kokia čia ta kaukė? Ta, kur internetu pirkai? mirksiukas.gif

Prieš pora dienų vaikštinėjau po Drogą žiūrinėdama, kokį balzamą  ar kondicionierių nusipirkus dabar jau chna dažytiems savo plaukams, kad ir spalvą paryškintų ir geras būtų, bet taip ir likau be nieko, nes neapsisprendžiau ar man raudono ar rudo  reikėtų. Ar jūs dar kokį spalvos fiksatorių naudojat? Tie kur Henna ir NaturVital turėtų būti neblogi g.gif

O tų raudonose pakuotėse Chną ir basma Eurokose nėra? Ten nebuvau, gal, sakau, yra? Negi tik turguose? verysad.gif

Taikelias aš naudoju kaukes... kaip kada kokią. Iš Drogo nebeatsimenu kada esu kaukę pirkus... Arba internetu arba O'Rising naudoju. Jei Aveda tai spalvą sutteikia dar, o O'Risingo tai atstato paluką.
Chna raudonose pakuotėse reik ieškot rusiška kosmetika kur prekiauja. Tikrai Trakų g. esu pirkusi kažkokioj kosmetikos parduotuvytėj...
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 01 15, 19:42)
galbūt, bet ar ta rūgštis nedaro ko nors neigiamo, pvz. nesausina plauko dar labiau? Jug visgi tai-rūgštis?

Kas kiek laiko , mergičkos, jūs su chna dažotės?

Su citrina esu prisižaidusi. Maišiau chna su išspaustos citrinos sultimis. Po kokio karto-dviejų rezultatas buvo fantastiškas, plaukų žvilgesys nerealus, o paskui... blink.gif Plaukai tiek nusausėjo, kad gyvenime nebuvau tokių turėjusi, beveik išsitiesino nuo to sausumo, gerai, kad jie pas mane šiaip sveiki ir stori, tai susipratusi, kame šaknys, griebiau kaukes ir aliejus, susitvarkiau per kelis kartus. Actą irgi bandžiau, nepatiko - sausina, nors ir mažiau.

Stengiuosi nusidažyti kas dvi savaites, kitaip jau matosi žili ataugę, rečiausiai - kas tris, o kai turiu laiko - tai pasiterlioju ir kas savaitę.

QUOTE(Selga @ 2009 01 15, 21:23)

Perku turguje arba Koslinoje, visose rusiškos kosmetikos parduotuvėlėse, kiek teko užeit, tos chna mačiau.
Atsakyti
o aš ką tik baigiau amlos aliejuko procedūras. Nu ką gi-nežinau, ar man jau kokia paranoja, bet išsitepus tuo amlos aliejuku galvą malonumo nejaučiau,priešingai-kažkaip graužė odą, o ir dabar sėdžiu štai šlapiais plaukais ir taip niežti galvos odą, kad apie Lietuvoj perkamus užsinietiškus produktus sukasi negeros mintys g.gif Na gal praeis dar, bet pirmas įspūdis keistas unsure.gif . MB juokėsi, kad kažkokiu senu rusišku 'trainoj' išsitepiau, nes kvapas tai tikrai kaip vyriško odekolono blink.gif . Kažkaip ir įspūdis toks, kad odekolonu, o ne aliejumi išsitryniau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 16 sausio 2009 - 10:15
o ta chna taip iškart greit ir nusiplauna-žiūriu mano baltas rankšluostis rudas blink.gif ir vėl beveik ruda esu verysad.gif Jei tokios tokelės, tai galvos 3mėn. neplausiu dabar vėl nusidažius ! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 16 sausio 2009 - 10:34
QUOTE(Selga @ 2009 01 16, 11:32)
o ta chna taip iškart greit ir nusiplauna-žiūriu mano baltas rankšluostis rudas blink.gif ir vėl beveik ruda esu  verysad.gif Jei tokios tokelės, tai galvos 3mėn. neplausiu dabar  lotuliukas.gif

Chna įsigeria į plauką, o kad kelis plovimus adžo rankšluostį nekeista... Aš turiu tokį rudą būtent tam laikotarpiui po dažymo chna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 01 16, 12:13)
o aš ką tik baigiau amlos aliejuko procedūras. Nu ką gi-nežinau, ar man jau kokia paranoja, bet išsitepus tuo amlos aliejuku galvą malonumo nejaučiau,priešingai-kažkaip graužė odą, o ir dabar sėdžiu štai šlapiais plaukais ir taip niežti galvos odą, kad apie Lietuvoj perkamus užsinietiškus produktus sukasi negeros mintys g.gif Na gal praeis dar, bet pirmas įspūdis keistas unsure.gif . MB juokėsi, kad kažkokiu senu rusišku 'trainoj' išsitepiau, nes kvapas tai tikrai kaip vyriško odekolono blink.gif . Kažkaip ir įspūdis toks, kad odekolonu, o ne aliejumi išsitryniau unsure.gif

o kur Lietuvoj pirkai amla? 4u.gif as sedziu issiterliojus chna ir basma, ziuresiu kas cia ant galvos gausis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2009 01 16, 11:37)
o kur Lietuvoj pirkai amla?  4u.gif  as sedziu issiterliojus chna ir basma, ziuresiu kas cia ant galvos gausis  ax.gif

tai aš aliejuką tik pirkau, nes miltelių mūsų šalyje nerasta verysad.gif . http://www.imuniteta...amp;prekid=1042
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 01 16, 13:00)
tai aš aliejuką tik pirkau, nes miltelių mūsų šalyje nerasta verysad.gif . http://www.imuniteta...amp;prekid=1042

aciu 4u.gif siaip graziai ten apie ja parasyta g.gif
Atsakyti