Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna/basma

QUOTE(bamba @ 2009 01 14, 14:36)
# Do not eat or smoke the henna.

Šitas geruliškas! thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Selga @ 2009 01 14, 14:38)
Na, o kadangi likau patenkinta po pirmojo bandymo, tai įsirašau į jūsų gretas , manau, kad ilgam  group.gif ir ne tik dėl tikrai geros plaukų spalvos bet ir dėl to, kad net po pirmojo dažymo praėjus porai dienų savo šukose randu žymiai mažiau plaukų thumbup.gif

Na ką, sveikinu įsidrąsinus ir nusiryžinus! tongue.gif
Beje, apie tuos smilkinius. Jie ryškiau skiriasi tik po pirmų dažymų, vėliau tikriausiai geriau dažas įsigeria, ir skirtumas ne toks. Maniškiai palei kaktos liniją žili baisingai, bet dabar jau ne taip skiriasi, galima sakyt, atspalvis tik. Nors turiu įtarimą, kad po kokio desėtko metų atrodysiu kaip tos ryškiai ryžos bobulencijos, kurios, būdamos visai žilos, chna dažosi...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 01 14, 15:43)
Na ką, sveikinu įsidrąsinus ir nusiryžinus! tongue.gif
Beje, apie tuos smilkinius. Jie ryškiau skiriasi tik po pirmų dažymų, vėliau tikriausiai geriau dažas įsigeria, ir skirtumas ne toks. Maniškiai palei kaktos liniją žili baisingai, bet dabar jau ne taip skiriasi, galima sakyt, atspalvis tik. Nors turiu įtarimą, kad po kokio desėtko metų atrodysiu kaip tos ryškiai ryžos bobulencijos, kurios, būdamos visai žilos, chna dažosi...

ačiū už sveikinimus mirksiukas.gif
vat ir aš pagalvojau, kad laikui bėgant šviesesnieji turėtų tamsėti g.gif Mano žilieji geltoni tokie dabar tapo. Būtų visai nieko, bet jie pas mane tokie 'riebuliai' auga, t.y. tokio storumo kaip 3-4 nepražilę doh.gif

kažin kaip Jadzkai sekėsi vakar ryžėti? mirksiukas.gif Man tai ir taip jos plaukai thumbup.gif

ai, dar norėjau paklaust ar almos miltukai irgi turi specifinį kvapą, nes vakar gavau jau aliejuką, tai jo kvapelis labai netgi intensyvus, atrodo ir už basmą stipresnis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 14 sausio 2009 - 17:33
QUOTE(bucka @ 2009 01 13, 18:36)
Lu Lu, mano plaukai iki peciu, tai man pilnai uztenka po 1 cha ir 1 basma pakeliu  mirksiukas.gif dar dedu sauksta medaus, aliejaus ir juodos arbatos.

beje vonia nuo grudeliu tai tikrai neuzsikemsa. kol kas viskas gerai!  mirksiukas.gif po pirmo dazymo antra karta gali dazyti nors ir ant rytojaus. o del spalvytes, tai kaip sakoma, kaip D duos  lotuliukas.gif

aciu 4u.gif bandysiu artimiausiomis dienomis mazavotis blush2.gif ateisiu papasakot veliau kokia spalva gavos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 01 14, 17:30)
ai, dar norėjau paklaust ar almos miltukai irgi turi specifinį kvapą, nes vakar gavau jau aliejuką, tai jo kvapelis labai netgi intensyvus, atrodo ir už basmą stipresnis doh.gif

Tikrai turi, intensyvus, bet manęs neerzina, o vat chna kvapą permuša pilnai: anksčiau po dažymo iki kito plovimo, o dažnai - ir po plovimo vis dar jausdavau tą "šienelio" kvapą, kai pradėjau žaist su amla - kvapo nebėr...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 01 14, 23:30)
Tikrai turi, intensyvus, bet manęs neerzina, o vat chna kvapą permuša pilnai: anksčiau po dažymo iki kito plovimo, o dažnai - ir po plovimo vis dar jausdavau tą "šienelio" kvapą, kai pradėjau žaist su amla - kvapo nebėr...

aš tai tik kiaušinio kvapą iki sekančio plovimo jaučiu blink.gif
vakar vakare laikiau 2h chna su kiaušiniu ir trupučiu aliejaus, bet spalva nepasikeitė verysad.gif Neima mano plaukų jau niekas kažkodėl... reiks į kirpyklą eit dažyt po kurio laiko.
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 01 14, 18:30)
kažin kaip Jadzkai sekėsi vakar ryžėti? mirksiukas.gif Man tai ir taip jos plaukai  thumbup.gif

Sveika prisijungus drinks_cheers.gif
Na skiriasi biški spalva - prie šaknų mažiau raudonumo, o daugiau ryžumo, matyt tas raudonumas dėl Basma. Tai stengiuos Basmos nebedėt. Dar ta Indiška chna kažkokia keista.... Man atrodo, kad ji rudžiau, o ne oranžiniai dažo...

QUOTE(Miaška @ 2009 01 15, 00:30)

Aga, man tas Amlos rūgštelės kvapas patinka visai smile.gif

Beje, Miaška, o tu dar "užmerki" chna prieš kažkeik laiko? Hennaforhair buvo aprašymas, kad Chna erikai rūgštele užpilti ir palaikyti pusdienį, tada atseit geriau dažas išsiskiria g.gif:
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 01 15, 08:50)
Beje, Miaška, o tu dar "užmerki" chna prieš kažkeik laiko? Hennaforhair buvo aprašymas, kad Chna erikai rūgštele užpilti ir palaikyti pusdienį, tada atseit geriau dažas išsiskiria g.gif:

Bent jau valandai - būtinai. Pirmiausia užmakaluoju chną su amlos nuoviru, palieku šiltai. O jau paskui, po kokios valandos mažiausiai, sudedu kitus komponentus, vėl palieku šiltai, tada jau galvą plaunu ir griebiu dažyt.
Šiaip kartais ir per naktį palieku...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 01 15, 11:43)
Bent jau valandai - būtinai. Pirmiausia užmakaluoju chną su amlos nuoviru, palieku šiltai. O jau paskui, po kokios valandos mažiausiai, sudedu kitus komponentus, vėl palieku šiltai, tada jau galvą plaunu ir griebiu dažyt.
Šiaip kartais ir per naktį palieku...

Nu tai man reiks grįžti į doros kelią, nes jau nebelaikau..... Nes tikrai geriau dažai išsiskiria...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 01 15, 09:50)
Hennaforhair buvo aprašymas, kad Chna erikai rūgštele užpilti ir palaikyti pusdienį, tada atseit geriau dažas išsiskiria g.gif:

o kažin ta citrina nešviesina plaukų?
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 01 15, 08:31)
o kažin ta citrina nešviesina plaukų?

Pagal mane tai turetu sviesinti, geriau bandyti gal acta..? Jis labai gerai plaukam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 01 15, 17:58)
Pagal mane tai turetu sviesinti, geriau bandyti gal acta..?  Jis labai gerai plaukam thumbup.gif

Nu ir man atrodo, kad gali šviesinti drinks_cheers.gif O žolės su actu irgi negali kaip nors neigiamai sureaguoti blink.gif ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 01 15, 20:04)
Nu ir man atrodo, kad gali šviesinti drinks_cheers.gif O žolės su actu irgi negali kaip nors neigiamai sureaguoti blink.gif ? biggrin.gif

Kos skirtumas citrina ar kita rūgštis? Ir tas ir tas šviesina, o va chna mišinį darant rūgštis geriau priverčia spalvą išssiskirti iš žolių dėl to ir naudojama...
Atsakyti