Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna/basma

QUOTE(Cherry_ @ 2008 04 13, 12:13)

kur radai? bigsmile.gif
ar siunteisi is kazkur? blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,

perskaicius Jusu visu ilga pokalbi 4u.gif apie Chna ir Basma, nusprendziau siandien pabandyti ir as mirksiukas.gif Siaip esu brunete, ir noriu paryskinti spalva rolleyes.gif, tuo paciu isitikinti ar tai nekenkia plaukams bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2008 04 13, 12:33)
kur radai?  bigsmile.gif
ar siunteisi is kazkur?  blush2.gif

maciua, prduotuvese, atrodo eurokose yra,pas man Justiniskese yra mazoje parduotuvyteje,
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 04 13, 14:29)
maciua, prduotuvese, atrodo eurokose yra,pas man Justiniskese yra mazoje parduotuvyteje,

tikrai cassia? reikes dar eiti i zvalgybas. as irgi Justiniskese gyvenu. tai kokioj parduotuvytej? g.gif
Atsakyti
Sveikutės. Aš jau kokie treti metai cheminiais dažais tamsinu plaukus, dažau tamsiai rudai, ne juodai. Labai norėčiau atgaivinti plaukus, susidomėjau jūsų naudojama chna. Ar galėtumėte kas nors patarti man, kaip ir kokį mišinį pasidaryti sau pačiai pirmą kart? blush2.gif paskutinį kart dažiau plaukus prieš kokius tris mėnesius. Dabar jie truputį nušviesėję, tik galai tamsesni. Kaip teisingai man panaudoti chna, kad nelikčiau žalia ar ryža? lotuliukas.gif nes man greitai bus bakalauro diplominio darbo gynimas (už menėsio), nenoriu atrodyti juokingai lotuliukas.gif p.s. natūralūs mano plaukai tai pilki, gal pelenų spalvos..
Atsakyti
QUOTE(Inner_me @ 2008 04 13, 16:28)
Kaip teisingai man panaudoti chna, kad nelikčiau žalia ar ryža?  lotuliukas.gif nes man greitai bus bakalauro diplominio darbo gynimas (už menėsio), nenoriu atrodyti juokingai  lotuliukas.gif  p.s. natūralūs mano plaukai tai pilki, gal pelenų spalvos..

Pirmiausia pradėk nuo paprasčiausio - naudok tik chna. O gal visai nepatiks ar spalva netiks... O vėliau, kai įgusi, gali makaluoti su kuo tik nori: žolių nuovirais, arbata, kava, medumi, aliejais, pienu...

Nors prieš tokią atsakingą progą aš nepradėčiau eksperimentų - maža ko... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 04 13, 19:21)
Pirmiausia pradėk nuo paprasčiausio - naudok tik chna. O gal visai nepatiks ar spalva netiks... O vėliau, kai įgusi, gali makaluoti su kuo tik nori: žolių nuovirais, arbata, kava, medumi, aliejais, pienu...

Nors prieš tokią atsakingą progą aš nepradėčiau eksperimentų - maža ko... unsure.gif

pritariu drinks_cheers.gif visgi jei labai nori blizgiu plauku per teikima, is pradziu atlik spalvos testa su plauku kuoksteliu is sepecio ar pan. ir butinai stebek ataugusiu plauku spalvos pokycius. nes su ta pelenine visko gali nutikti.. unsure.gif
Atsakyti
Vat vakar nusidaziau plaukus su chna ir veliau su basma pagal patarimus is http://www.grozioklu...p?n=54&l=75&k=1 ir jusu komentarus 4u.gif Manau, gavosi labai naturali ir intensyvi spalva wub.gif

Tiesiog puiki clap.gif Plaukai svelnus, labai graziai blizga, o ir pats dazu kvapas nera jau toks blogas ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneisha: 14 balandžio 2008 - 08:21
mergaites o jus visalaik po xhna neplaunat galvos su sampunu tiek kiek parasyta instrukcijoje? tris dienas ,berods,rekomenduoja nenaudot sampuno.nes as tai taip negaliu blush2.gif sestadieni daziau su xhna,sekmadieni pravaiksciojau bet siandien tai neistveriau,ryte tai tik su vandeniu perploviau galvojau bus geriau.Bet ,man rodos, plaukai dar labiau riebaluotesni patapo,tai emiau ir issiploviau su sampunu nes negaliu pakest nesvariu plauku blush2.gif

agneisha aciu uz nuoroda thumbup.gif pabandysiu ir as taip,nes kai pirmakart dariau tai viska kartu makalavau ir dejau ant galvos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o-pa-pa: 14 balandžio 2008 - 14:38
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 04 14, 15:37)
mergaites o jus visalaik po xhna neplaunat galvos su sampunu tiek kiek parasyta instrukcijoje? tris dienas ,berods,rekomenduoja nenaudot sampuno.nes as tai taip negaliu blush2.gif sestadieni daziau su xhna,sekmadieni pravaiksciojau bet siandien tai neistveriau,ryte tai tik su vandeniu perploviau galvojau bus geriau.Bet ,man rodos, plaukai dar labiau riebaluotesni patapo,tai emiau ir issiploviau su sampunu nes negaliu pakest nesvariu plauku blush2.gif

Na, as vakar daziau, tai ryt ryte tikrai zadu issiplauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 04 14, 15:37)
mergaites o jus visalaik po xhna neplaunat galvos su sampunu tiek kiek parasyta instrukcijoje?

Na, nedarau aš sau diskomforto, ir laikau neplautą galvą tiek, kiek galiu, t.y. 2 dienas dažniausiai. Šeštadienį nusidažiau, šiandien ryte išsiploviau.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 04 13, 17:21)

ačiū 4u.gif
Atsakyti