Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna/basma

nezinojau kad pilki lietuviski pigmento turi zalio doh.gif gyveni ir mokaisi....gal sakau padaryti misinuka chna ir basmos unsure.gif ir kiek dabar laiko po chna dazyt negalima cheminias?
Atsakyti
QUOTE(Mite_Baja @ 2008 04 10, 19:22)
nezinojau kad pilki lietuviski pigmento turi zalio  doh.gif  gyveni ir mokaisi....gal sakau padaryti misinuka chna ir basmos  unsure.gif  ir kiek dabar laiko po chna dazyt negalima cheminias?

Ilgokai... Visaip sako, dažniausiai - 2 mėn. Bet aš, pamenu, tiek nelaukiau, ir nieko - nusidažė. Bet man ir nuo basmos nežaliavo, nes plaukai mano natūraliai tamsūs.
Jei ką - luktelk kelias savaites ir pamėgink nudažyti vieną sruogą smile.gif
Atsakyti
o po triju dienu dar zalesne nepasidarysiu? nes skaiciau kad tik po triju dienu tikrasis rezultatas pasirodo (intensyvesnis) doh.gif doh.gif butu virsune blink.gif doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Nepyk 4u.gif , nu juokinga.

Ne, nemanau, kad pasidarysi žalesnė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mite_Baja @ 2008 04 10, 20:32)
o po triju dienu dar zalesne nepasidarysiu? nes skaiciau kad tik po triju dienu tikrasis rezultatas pasirodo (intensyvesnis) doh.gif doh.gif  butu virsune  blink.gif  doh.gif

niu, kaip ten reikalai? vis dar tokia pat zalia? ne kiek neapsilove? as vis galvoju galvoju kaip ta problema butu galima spresti.. mastau is kitos puses. jei del tu pigmentu, tai tamsiai rudi plaukai turi raudona pigmenta, ir dazant su chna, jis taip pat issryskeja, todel dauguma dazanciu su chna - paraudonuoja. taciau yra dar vieni milteliai - alma, kurie ta raudonuma nugesina (tikrai tikrai. as is indijos parsisiunciau almos ir shikakai plaukams stiprinti, ir po vieno karto naudotos ju kaukes mano nuraudonave plaukai siek tiek ir apsiplove). tai kiba ir nuo zalumo gelbetu g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
siandien pirmakart daziau savo plaukucius sitom zolytem,dejau du pakelius xhna ir viena basmos uzplikiau arbatos nuoviru idejau medaus citrinos sulciu ir kadangi alyvuogiu aliejus buvo pasibaiges ilasinau ricinos aliejaus(turi drekinanti poveiki ir odai gerai,duoda elastingumo) laikiau kazkur 1.3 val Pastebejimai: labai sunku isplauti is galvos ta visa kose ax.gif plauku splava igavo siek tiek ryzumo( mano naturalus sviesiai rudi) bet kaip suprantu tikra spalva pasimatis po keliu dienu,o siaip plauku apimtis padidejo kazkiek thumbup.gif
Klaidos kurias padariau( as taip manau) reikejo gal siek tiek stipresni arbatos nuovira daryt ir kose pasidariau siek tiek tirstoka ir galbut reikejo dar viena pakeli zoleliu maisyt nes siek tiek lyg ir pritrukau plauku galams g.gif

pasakykit man mergaites kas kiek laiko galima kartoti sia procedura? ir jei as maisyciau tarkim du pakelius xhna ir du basma ar imanoma kad plaukuciu spalva bus rudesne? labai noriu kastonu splavos,isivaizduojat kai islupi kastona is zalios zieves ir jis taip graziai blizga ir spalvyte jo grazi,tai as tokiu plaukuciu noreciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 04 12, 20:37)
pasakykit man mergaites kas kiek laiko galima kartoti sia procedura? ir jei as maisyciau tarkim du pakelius xhna ir du basma ar imanoma kad plaukuciu spalva bus rudesne?

Mano nuomone, ši procedūra prilygsta labiau plaukų kaukei, nei dažymui, tad kartoti galima kiek nori. Tik nepersistenk su citrinos sultimis - buvau jomis baisiai nusausinusi plaukus.
Dėl spalvos... Baisiai individualus dalykas, labai priklauso nuo pradinės, t.y. natūralios spalvos. Aš maždaug tą kaštoną iš saviškių ir išgaunu, nors dedu tik chna, basmos jau seniai nenaudoju. Bet mano nedažyti plaukai - tamsiai rudi.

Užsitepiau šiandien paprastutį mišinį: chna, plikyta ajerų šaknų nuoviru, šaukštas medaus, šaukštas sėmenų aliejaus.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 04 13, 01:33)
Mano nuomone, ši procedūra prilygsta labiau plaukų kaukei, nei dažymui, tad kartoti galima kiek nori. Tik nepersistenk su citrinos sultimis - buvau jomis baisiai nusausinusi plaukus.
Dėl spalvos... Baisiai individualus dalykas, labai priklauso nuo pradinės, t.y. natūralios spalvos. Aš maždaug tą kaštoną iš saviškių ir išgaunu, nors dedu tik chna, basmos jau seniai nenaudoju. Bet mano nedažyti plaukai - tamsiai rudi.

Užsitepiau šiandien paprastutį mišinį: chna, plikyta ajerų šaknų nuoviru, šaukštas medaus, šaukštas sėmenų aliejaus.

aciu 4u.gif
Atsakyti
bukit geros pasakykite kam yra skirta baltoji chna ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 13 balandžio 2008 - 10:45
QUOTE(Miaška @ 2008 04 13, 00:33)

pridedu pastabele. kiek zinau chna reiketu ne plikyti karstu, o maisyti su saltu vandeniu ir citrinu sultim (ar kita rugscia terpe) ir kambario temperaturoje laikyti apie para, arba kelioms valandoms pastatyti siltai(pvz ant radijatoriaus). o tada jau maisyti su basma , alma, aliejum ir kuo tik be nori. tokiu budu spalva bus intensyvesne. (neisideda man paveiksliukas ko tai g.gif
galit paziureti cia: http://public.fotki....na/hennac.html)
(sita visa "isminti" ir paveiskliukus dalinu is anksciau cia nurodyto PDF. jei skaitot angliskai, tikrai vertetu susirast mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 04 13, 11:35)
bukit geras pasakykite kad yra skirta baltoji chna ?  blush2.gif

t.y. norejai paklausti "kam"? ir turejai omeny "Bespalve"? - viskam mirksiukas.gif kaip ir paprasta chna: tiek kunui tiek plaukams mirksiukas.gif
tik bespalve chna, t.y. cassia nesuteikia jokios spalvos 4u.gif

beje, ziurejau sudeti tos bespalves chna is prekybos centru, tai ten raso tipo ieina "Lawsonia inermis", t.y paprasta chna. taip negali buti. Lawsonia inermis suteikia tik ryza-ruda atspalvi, nebent butu maisoma su kitais chemikalais. zodziu tikrai neaisku kas ten yra schmoll.gif
ta bespalve chna, kur raudonam pakelli - zole vadinasi "Zizipus Spina-Crsiti" irgi nera cassia, bet bent jau tikrai egzistuojanti (kazkaip nelabai kosmetikoj populiari) zole. kiek skaiciau google, daugiau radau neiskiu straispniu apie bandymus su gyvunais, nei apie kosmetines jos savybes. ir tai labai jau mazai ir neaiskiai buvo parasyta, tik uzsiminta kad naudojama ir kosmetikoj.
zodziu cassios mes, cia LT, neturim verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorela: 13 balandžio 2008 - 11:06
QUOTE(Dorela @ 2008 04 13, 12:05)
t.y. norejai paklausti "kam"? ir turejai omeny "Bespalve"? - viskam  mirksiukas.gif  kaip ir paprasta chna: tiek kunui tiek plaukams  mirksiukas.gif
tik bespalve chna, t.y. cassia nesuteikia jokios spalvos  4u.gif

beje, ziurejau sudeti tos bespalves chna is prekybos centru, tai ten raso tipo ieina "Lawsonia inermis", t.y paprasta chna.  taip negali buti. Lawsonia inermis suteikia tik ryza-ruda atspalvi, nebent butu maisoma su kitais chemikalais. zodziu tikrai neaisku kas ten yra  schmoll.gif
ta bespalve chna, kur raudonam pakelli - zole vadinasi "Zizipus Spina-Crsiti" irgi nera cassia, bet bent jau tikrai egzistuojanti (kazkaip nelabai kosmetikoj populiari) zole. kiek skaiciau  google, daugiau radau neiskiu straispniu apie bandymus su gyvunais, nei apie kosmetines jos savybes. ir tai labai jau mazai ir neaiskiai buvo parasyta, tik uzsiminta kad naudojama ir kosmetikoj.
zodziu cassios mes, cia LT,  neturim  verysad.gif

turim smile.gif
Atsakyti