Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna/basma

Senoji temelė liko ČIA

Toliau diskutuojame apie chna, basma ir jų mišinius mūsų plaukučių grožiui bei sveikatai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 04 06, 19:04)
O man jokia violetinė nelenda schmoll.gif
Jau kiek metų tik chna dažau, kaip buvau kaštoninė, taip ir likau. Tiesa, aš basmos nededu.

tai manau,kad nuo basmos ir atsiranda tas violetinis atspalvis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2008 04 06, 20:58)
tai manau,kad nuo basmos ir atsiranda tas violetinis atspalvis doh.gif

Va ir aš taip manau ax.gif
Tai šiandien dažiau tik Chna su Amla. Labiau kaštoniniai gavosi ax.gif Aiški tikroji spalva pasimatys po kelių dienų tik...
O kokią Chna perkat?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 04 06, 20:29)
O kokią Chna perkat?

Aš tai tokiuose raudonuose pokeliuose, tik google nemeta jokių paveiksliukų, kad galėčiau parodyti. Kažkada pardavėja, pati plaukus chna dažanti, pasakė, kad ši - geriausia, tai ir naudoju... smile.gif

Kas dar ką?
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 04 06, 21:32)
Aš tai tokiuose raudonuose pokeliuose, tik google nemeta jokių paveiksliukų, kad galėčiau parodyti. Kažkada pardavėja, pati plaukus chna dažanti, pasakė, kad ši - geriausia, tai ir naudoju... smile.gif

Kas dar ką?

o kur šitos chna galima rasti? nes kiek mačiau tai visur pakeliai su ta ryža garbanota mergaite smile.gif jaučiu, reikia daugiau chna dėti man dažant, nes tas violetinis kuodas man ant galvos žudo kaskart pasižiūrėjus į veidrodį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 04 06, 21:04)
o kur šitos chna galima rasti?

Turguje smile.gif
Taip pat rusiškos kosmetikos parduotuvėlėse, berods, Koslinoje esu pirkusi.
Atsakyti
as tai perku ta kur eurokose buna, bespalve naudoju smile.gif dabar kiekvienas pirmadienis buna mano chnadienis biggrin.gif nusipirkau 10 pakeliu, kai sunaudosiu visus, ziuresiu kas per rezultatas bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 04 06, 21:29)
Va ir aš taip manau ax.gif
Tai šiandien dažiau tik Chna su Amla. Labiau kaštoniniai gavosi ax.gif Aiški tikroji spalva pasimatys po kelių dienų tik...
O kokią Chna perkat?

o aš noriu tamsių plaukų, tai be basmos niekaip schmoll.gif

QUOTE(Miaška @ 2008 04 06, 21:32)

Kas dar ką?

drinks_cheers.gif aš irgi raudonuose pakeliuose ir chna, ir basmą perku- randu kioske prie namų ax.gif
Atsakyti
as perku chna kur su ryza pana ant pakelio, o basma tokia juoda trumpais plaukais, kazkaip jokios kito nesu macius g.gif bet man lb gerai ir sitais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bird @ 2008 04 07, 20:01)
as perku chna kur su ryza pana ant pakelio, o basma tokia juoda trumpais plaukais, kazkaip jokios kito nesu macius g.gif bet man lb gerai ir sitais thumbup.gif

aš pradžioj šitais dažiau,bet vėliau tuos raudonus radau. man tie raudoni lyg ir ilgiau šiek tiek laikydavo iš pradžių, dabar jau nieko nebesuprantu schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
sveikutes mielosios! perskaiciau viska, ir susigundziau 4u.gif bet vistiek baiminausi tai galvoju palaikysiu chna 5min (ant pokelio parasyta kad siuo atveju nenudazys o tik sustiprins plaukus) palaikiau, isdziuvo mano seveliura...ziuriu zalia taip neryskiai doh.gif ai vakaras buvo galvoju "miegot laikas, akyse zaliuoja" ryte saulutei svieciant buvau ryzut ryzutele doh.gif ta pat diena po darbo issimakalavau galva basma palaikiau apie40min... isdziuvo plaukai-va sedziu zaliais plaukais, spalva kaip pacio misinuko blink.gif blink.gif blink.gif beje mano plaukai buvo visai naturalus, gal sakau cia sureagavo su sampunu ir balzamu? zoliniai jie pas mane verysad.gif ryza netinka, zalia irgi biggrin.gif gal sakau ryt dar basmos uzsivarvolinsiu p[alaikysiu val g.gif pakomentuokit help.gif
Atsakyti
QUOTE(Mite_Baja @ 2008 04 10, 18:24)
sveikutes mielosios! perskaiciau viska, ir susigundziau  4u.gif  bet vistiek baiminausi tai galvoju palaikysiu chna 5min (ant pokelio parasyta kad siuo atveju nenudazys o tik sustiprins plaukus) palaikiau, isdziuvo mano seveliura...ziuriu zalia taip neryskiai doh.gif ai vakaras buvo galvoju "miegot laikas, akyse zaliuoja" ryte saulutei svieciant buvau ryzut ryzutele  doh.gif  ta pat diena po darbo issimakalavau galva basma palaikiau apie40min...  isdziuvo plaukai-va sedziu zaliais plaukais, spalva kaip pacio misinuko  blink.gif  blink.gif  blink.gif  beje mano plaukai buvo visai naturalus, gal sakau cia sureagavo su sampunu ir balzamu?  zoliniai jie pas mane verysad.gif  ryza netinka, zalia irgi  biggrin.gif  gal sakau ryt dar basmos uzsivarvolinsiu p[alaikysiu val  g.gif  pakomentuokit  help.gif

niu as nesu labai patyrus dar, bet tikrai nepatariu dar karta dazyti basma.
is pasakojimo itariu, kad tavo plaukai sviesus? "lietuviski"? tie pilki "lietuviskieji" turi zalio pigmento, tai net dazant cheminiais tamsiais dazais kartais jie pradeda zaliai bligeti doh.gif (taip mano sesei nutiko unsure.gif )
o dar plius zalia galejo iseiti is gerai zinomos taisykles: geltona+melyna=zalia. juk basma==indigo dazo melyna spalva!
beje, dazant chna ir basmos misiniu splava gaunama visai kitokia nei pirma chna, tada basma(pastarasis budas siulomas norincioms dazyti plaukus juodai)

user posted image

paveiksliuke nedazyti balti plaukai, dazyti chna, dazyti misiniu: chna su basma, dazyti chna, po to basma.

dar plauku splavos ir rezultatai:

user posted image

kaip spresti, tai nelabai galiu patarti, juk cheminiais dazais dabar dazyti negali, gal pabandyk plaukus istepti riebiu balzamu, palaikyti ir tada isplauti, gal spalva greiciau atsiplaus g.gif o tada dazyt ant virsaus su kokiais kitais augaliniais dazais, kad ir tais chna pagrindu, bet ten prideda ir "negeru" medziagu, kurios spalva pamodeliuoja. bet cia tik patarimas kuria kryptim eiti, geriau tiklsiau pasitarti su geriau ismananciais.

asmeniskai man, turinciai tamsius plaukus, tos 5 minutes praktiskai nepakeite spalvos.niu gal gal vos, vos. bet kadangi galvojau, kad laikant ilgiau labiau stiprins plaukus ir pastorins, prasidejau su tom terlionem doh.gif na man del pastorinimo, tai pirma savaite jie tikrai zymiai storesni gaunasi rolleyes.gif
Atsakyti