QUOTE(Boruzyte @ 2008 05 20, 19:23)
o jei atsikelus ryte nusitraukciau viena kruti, o kita duociau kelis kart is eiles? ar geriau nakti atsikelt maitint? nezinau kaip cia geriau elgtis...
o del MP tai kazkaip irgi galvoju kad vis tiek geriau uz misinukus. siandien gavo mazyle skiepa, labai verke, tai iskart atkisau papa. o ji patrauke pienelio, po kokiu 5 min ziuriu jau ir sypsena veide...
suprantu tave. ir puikiai zinau ir koks jausmas kai sugebi nuraminti savo mazytel

o del nusitraukinejimo rytais:
Mano maze ir tokiu bajeriu padarydavo, krutys rytais budavo akmenines, ir kelis kartus su guzais, aciu dievui, kad nepavirto i rimtesni dalyka, ji sugebedavo istraukt tuos guziukus, duodavau tuo paciu maitinimu abi, pirma ta kurios eile maitinti, o ant galo kita kruti, kad apmazintu guziuka ir tada stengdavausi "istraukti laika" iki kito maitinimo, jei matydavau, kad vel guziukas susiformavo, tuomet nusitraukdavau siek tiek ir ateinanciu maitinimu siulydavau ta pacia kruti, ir kazkaip viskas susinormalizuodavo

siaip as stengdavau kuo maziau kankintis krutis (cia man taip atrodo pasamonej) su tuo pientraukiu

, pats geriausias mano pientraukis buvo yra ir bus mano stebukliuke

o del naktiniu maitinimu: as tavo vietoje, ja kelciau maitinti naktimis, naktinis maitinimas tokio amziaus maziukams labai sveika, pienukas riebesnis ir vaikiukai geriau svori priaugineja, ir mamytei nebuna problemu su pienuku, buna, kad naktiniai nemaitinimai sumazina pienuka, bet cia ne taisykle, tiesiog nepatingek ir pasikelk naktimis maitinti, kai kurie maziukai, linke miegoti ir tokiu budu "pabadauti" net to nenoredami....