QUOTE(piene78 @ 2008 04 21, 12:41)
Kıekvıenas atvejıs ındıvıdualus, ıs savo patırtıes zınau, kad vıskas ımanoma. mano mazojı ırgı buvo ypac neramı pırmus 4 menesıus ır dabar nera ramus vaıkas, net del pervargımo ır ıssekımo teko man atsıgultı ı lıgonıne, tacıau jeı turesı tvırta nusıstatyma kad galı zındytı ır taı pats gerıausıas dalykas, kurı galı duotı savo vaıkuı, taı pıenas, net ır labaı pavargus ır turınt daug stresu, nıekur nedıngs
Nu, nezinau, sitas kalbas as skaitau visose temose, bet tiesa pasakius, realybeje, nu niekaip neiseina padaryti taip, kad to pieno butu tiek, kiek reikia mano vaikui. Pienas savaime nedings jei maitinsiu, as sutinku, bet jo ir nebus tiek, kiek reikia. Juk ir suauges nepasisotins nuo vienos morkos, jei nori viso kepsnio. Tas pats ir su mano vaiku, jei as neduociau kazkiek misinuko, tai as ji laikyciau "ant dietos". Ar tas gerai? Beje, antra menesi jis priaugo per pus maziau nei pirma.

Man irgi maloniau maitinti tik is kruties, beje, ir patogiau, bet visa diena matyti verkianti vaika man labai sunku

O kaip jus manote, ar nepilnavertiska maista valganti motina tures tokio pacio sotumo piena kaip ir gerai besimaitinanti? Reikalas tame, kad as nelabai galiu valgyti bet koki, kad ir vertinga maista, nes vaikas alergiskas ir ji beria...O as itariu, kad gerdamas mano pienas, jis tik atsigeria, bet nepavalgo. Kokia jusu nuomone i mano pastebejimus?
O beje, pati rasai, kad buvo daug stresu, del issekimo net i ligonine patekai, o tu nemanai, kad per piena pereina vaikui to paties streso. Gal del to, tuos 4 men. jis ir buvo neramus?
Papildyta:
QUOTE(Spray @ 2008 04 27, 16:37)
Ir dar vienas klausimelis. Isivaizduoju kaip mamoms faina, kai vaikutis atsigula ramiai ir graziai traukia, pavalgo ir uzmiega. Pas mane zindant, ji pradeda raitytis, mane tampo, meta kruti vel griebia, tik pienuka ryja vel raitosi. Lyg ir suprantu kad pilvukas, bet tai tesiasi labai ilgai. Ka daryti ar tai praeis, ar tai jau jos toks zindymas?? Pazinda 5 min raitydamasi, po to luzta, luzinedama ir dar mane ciulpia koks 15 min, karts nuo karto ptraukdama, tikrai nesociai pavalgo.
Mano sunus lygiai taip pat zinda, ir jam yra stiprus pilvo spazmai, rasta ir siaip visokiu blogu bakteriju. Kol kas 2 men., bet dar kankinames, nezinau tik kiek laiko