QUOTE(*Bounty* @ 2008 08 23, 10:28)
Ode, o mamytes istikruju taip graziai maitinasi? Pusryciai - pietus - vakariene? Suprantu kad daug kam tai yra norma ir kitaip net neisivaizduoja gyvenimo. Bet pati uzaugau seimoj kur maistas yra tai ka pati surandi saldytuve. O dabar pati esu motina ir jokio pavizdzio savo vaikui parodyti negaliu. Tu rasai apie sriuba ir troskini, o man taip sudetingai skamba Tikriausiai esu tingine, bet tai jau liecia net mano vaika!....
ne viena tu tokia as nemegstu gaminti, niekada nemegau, man visada atrode, kad tai yra laiko ir jegu svaistymas (prasedi visa diena virtuvej, lieka tik nesvariu indu kalnai, nuovargis, o uz keliu valandu vel norisi valgyt )... dar ir dabar taip manau, bet.. gyvenimas toks, kad darai ir negali galvoti, kad nenori, tingi ir pan. As tiesiog stengiuosi visada galvoti, kad taip reikia, kitaip nebus... aisku, sedevru negaminu (reeetai buna, kad kyla noras kazka sudetingesnio ). Tiesa, padeda vyras tam nusiteikti, nes zino, kad to nemegstu, bet kai pagaminu, pagiria, pasidziaugia, tai kazkaip kitam kartui lengviau nusiteikti
As patarciau is anksto apsigalvoti, ka valgysi, bent porai dienu i prieki, tarkim, viena diena isvirsi kokia paprasta sriubyte, kita diena kokios mesos, makaronu, koses (kad ir pirktines), pasieiskok kad ir cia, supermamoj, lengvai ir greitai pagaminamu patiekalu ir bandyk kartu su tingejimu ju pasigaminti, galvodama, kad taip darai gera savo vaikui iprasi kazka daryti, paskui bus lengviau, kai reiks vaikui gaminti, o vaikui tikrai reiks, pati nevalgys, bet vaiko alkano nelaikysi gi...