QUOTE(ast_alaus @ 2008 08 20, 21:22)
Tu tikrai saunuole!
As maniau zindysiu dar ilgai, bert Mazajam maziau reikia, be to labai jau to pienelio sumazejo dabar, tai ir nezinau kaip bus.
Ačiū. nėr čia ko
Na, tai irgi puiku - jei mažasis savanoriškai pereina į kitą etapą, tai
Yra kas pavydėtų tokio rezultato. O kad pačiai dar bus įvairių emocijų - irgi natūralu, jūs ilgą kelią jau nuėjot
QUOTE(xeditux @ 2008 08 20, 22:23)
J.E. Aistė&Julijonas, o tu maitinai ir per visa nestuma? Nes kazkuriam neseniai zurnale skaiciua, kad patariama tik iki 20 sav. Veliau tipo gali issaukti prieslaikini gimdyma
As dar kaip tik galvojau, kad reiks nujunkyti ir tik tada bandyti pastoti.....
As dar kaip tik galvojau, kad reiks nujunkyti ir tik tada bandyti pastoti.....
Taip, maitinau per visą, likus kelioms val iki mažosios gimimo.
Teorija sako, kad iki 20sav gimda neturi reaguoti visiškai į išsiskiriantį oksitociną. O esą vėliau įvairiai. Tad jei nėra susitraukimų, neteplioja ir jokių kitų gresiančio gimdymo požymių, mama gerai maitinas ir jaučiasi sveika; būsimasis vaikelis priauga pakankamai svorio - galima tęsti ir toliau.
Bet taip nutinka ne visoms, tad ne visais atvejais galima žindyti nėštukei.
Todėl mano asmeninis patarimas - jei vaikelį planuojate (netaikau Jums asmeniškai, bendrai kalbu), geriau jį susiplanuoti tada, kai vyresnėliui jau bus nebegaila neduoti MP, jei to reikėtų vardan naujos būklės
aišku, su staigmenomis būna kaip jau gaunas
O mano asmeniniu atveju (sakau, mano atvejis itin dėkingas) - pagimdžiau 41sav. ir tai per paskutines 14d. išvažinėjom visą Lietuvą, apturėjau 3 fotosesijas, buvom pasiklydę miškuose ir užtrenkę raktelius mašinoj;...... ir tik tada pavyko prikalbinti mažylę išlįst