QUOTE(coliukasv @ 2008 08 20, 20:46)
gal dabar esu per daug pavargus...
man širdis plyšta, kad mano mažylis taip verkia, juk tai akivaizdu kad jam blogai tai koks jau čia gėris.. per mėn priaugom vos 200 gr. taip kad... gana... smerkit mane kiek norit visvien pasiduodu:) nusitrauksiu kiek bus tą pienuką, bet jo jau nebekankinsiu:)
Labai gerai suprantu, ką sakai ir kaip jauties pavargus.
Kai jauti, akd mažyliui negera - niekas pasauly nebemiela.
Dabar svarbiausiai, kad pailsėtum pati ir kad mažyliui pradėtų augti svoris šiek tiek sparčiau.
O jei norėsi - paskui galėsi spręsti dėl žindymo, mokymo, nutraukinėjimo.....
Aš Tavo vietoje, jei dar nori kažką truputį daryti - nutraukinėčiau, keik traukiasi, maitinčiau iš taurelės ar šaukšteliu (arba net iš buteliuko su 0-1 siliconiniu žinduku). Jei ima krūtį nors naktį - bandyčiau.
Pagirčiau ir save ir mažylį už tai.
O primaitinimas mišinėliu šiuo atveju būtinas
Po kiekvieno maitinimo jam reikėtų siūlyti porcijytę maisto - keik reikės, tiek pasisotins.
ir prašyčiausi svertis po kokios savaitėlės, paskui dar kartą - kad matytųsi, kaip auga.
Papildyta:
QUOTE(coliukasv @ 2008 08 20, 20:46)
smerkit mane kiek norit visvien pasiduodu:)
ir jau nepykit, betto mano pasiryžimo lieka vis mažiau ir maitinimo iki 3 o juo labiau iki 8 metų tai išvis nesuprantu..
nuuuu.... o jau smerkti - tai nesulauksi! Tu šitiek stengeisi, esi pati geriausia mama savo vaikeliui. Linki jam tik gero; tad tikrai niekas nesmerks
čia ir man taikoma?
tokio amžiaus vaikutį turėdama ir aš taip maniau. paskui viskas pamažu keitėsi - kai matai kaip reikia to pienelio, paskui reikia artumo....
Juk tie grybukai net 1-2 metukų dar tokie mažučiai
O man teko nemažai praeiti, kad galėčiau žindyti. Patikėkit, turėjau daug progų pasiduoti ir niekas nebūtų smerkęs manęs už tai. bet mudu su vyru labai stengėmės, ir dabar tos akimirkos užtai tokios brangios
QUOTE(AusraR @ 2008 08 20, 18:54)
aga
nu bet tu ir saunuole
o tu dvynykems keiti papuli ar kiekviena savo turi?
Papildyta:
o tai tau ka, uztenka pieno???
nekeičiu - jos jau seniai pasirinko, ir nebesutinka kiton pusėn kraustytis.
Jep, užtenka.
Svarbiausia, kad priešininkai vis gąsdina jog mažiausiąją nuskriausiu - nu bet kai gimė 4170g ir 10mėn sveria netoli 11kg. kažkaip nutyli šitą argumentą........