QUOTE(jepsius @ 2008 08 20, 07:54)
o tavo jau dickiai, mano vienas tiek dar nesveria pirmadieni ejom skiepo tai buvo 5370g (cia 2men ir 1 savaite)
Papildyta:
pasibedavojau vakar, tai mano mazius kaip tik ismiegojo net 6val vienu ypu, kas atsitiko pirma karta ir nakti atsibudau vel su pilna krutine, pacepsejo is vienos ir luzo, ryte dabaige is kitos... tik aisku gaila, kad reikia tokio ilgo tarpo pienukui prisigaminti (net 6h), nes diena jis nori daugiau ir dazniau... dabar reiks bandyt sita rebusa issprest, ale nzn kaip
Papildyta:
pasibedavojau vakar, tai mano mazius kaip tik ismiegojo net 6val vienu ypu, kas atsitiko pirma karta ir nakti atsibudau vel su pilna krutine, pacepsejo is vienos ir luzo, ryte dabaige is kitos... tik aisku gaila, kad reikia tokio ilgo tarpo pienukui prisigaminti (net 6h), nes diena jis nori daugiau ir dazniau... dabar reiks bandyt sita rebusa issprest, ale nzn kaip
nu kaip dickiai, jiems gi jau trys menesiukai bus sestadieni si tai as nezinau , mazasis jei vel priaugo apie kilograma tai svers apie 5500, o dickis jau apie 6, ziuresim kaip ten bus
pilnos krutys ir man buna jei susidaro ilgesne pertrauka (3-4 val) jau net su tokiais skausmingais guziukais. BEt jei krutys tau neatrodo pilnos tai dar nereiskia kad neuztenka pienuko. Tikrai pati tuo ne karta isitikinau. Diena pas mane niekada nebuna pilnos taip kad net skaudetu, bet vaikiukai pazinda pazinda ir ramus, reisk uztenka. O kartais buna neramus, zinda ir zinda, jau atrodo ten nieko neber, bet paspaudziu - bega pienukas ciurkslem reisk yra, tada ieskau kitos neramumo priezasties...va siandien vel turbut bus neramus nes vel karstis jauciu kaip kyla lauke.....