QUOTE(IgLi @ 2008 08 05, 09:41)
Bet kaltinti ju tikrai nereiketu, ir pasaipiai apie jas kalbeti, nes pati zinau, kad tai labai sunku ir ne kiekvienas zmogus gali tureti tiek kantrybes.
Nepastebejau pieno antpludzio kai taip daznai maitinau, tik faktas tas, kad vaiko verksma girdejau reciau, nes jis beveik visada zindo
O ar maitinant galima vartoti kokius vitaminus?
ar
galima leist vaistus?

[color=red]
Jei dar maitinsiu, kad paskui nebutu visuotine epidemija musu namuose.
ir nekaltina
Nepastebesi ryškiai to antplūdžio, tiesiog papuliai greičiau prisipildys, o vaikui žindant daugiau tekės į burnytę.
Būna gi trijų mėnesių, šešių, aštuonių, devynių mėnesių pieno krizės, kai vaikai tiesiog kabo ant papo. Vaikui augant ir jo suvalgomo pieno kiekis didėja, todėl ir būna dienų, kai traukia ir traukia - skatina MP gamybą, kad po dienos ar dvijų turėtų mama pienelio tiek, kiek vaikui reikės. Augant dantukams irgi daugiau reikia pienelio, arba bent jau žindymo veiksmo, kad pasimasažuotų dantenos.
Vitaminus galima ir reikia gerti, kad nenusilptum, gelezies gautum ir kt. medžiagų pakankamai. Aš pati gimdydama netekau daug kraujo, skyre ferumglobulino - geriau menesį, po to tik tuos vitaminus, kuriu nėščia budama.
Žindant net antibiotikų galima grti, nes juk geriau MP nors ir su antibais, negu nieko. Tik reikia visus vaistus ir viską ką gri - gerti ar valgyti po žindymo, ne prieš.
Esu kelis kartus teraflu isgerusi, nuo kosulio visokiu vaistu.. Ir visą laika zindau Nieko, vaikas sveikas, gyvas, aš pati - irgi
QUOTE(ritukasx @ 2008 08 05, 10:24)
Sakykit, mamytės, ar galima, maitinant leliuką savo pienuku, eiti prasimankštinti į sporto klubą?
Kol kas nieko papildomai mažiukui neduodu, valgo tik pienuką
gali eiti, tik pasisakyk, kad maitini, tegul parenka pratimus tinkamus.
QUOTE(xeditux @ 2008 08 05, 12:31)
Gleives tai ne tada kai susiklijuoja, o kai tokiu permatomu kaip "snargliu" (atsiprasau uz toki negrazu issireiskima) yra...
gleiviu kažkiek gali būti, nieko tokio. O spalva kakucio glai priklausyti ir nuo to, ką tu gėrei - žalioji arbata nudažo viako kakutį žaliai

Tik MP valgantis vaikas glai tuštintis nuo geltonos iki zalsvos spalvos, jeigu priauga svorio, nėra vangus ir t.t. - vadinasi viskas gerai.
QUOTE(noraxxx @ 2008 08 05, 17:34)
Mes irgi nuo gimymo geriam visokias bakterijas, nes kakutis skystas labai

Daktare vis kartoja kad taip neturi buti, kad vaikui disbakterioze... Augam gerai, jauciames puikiai, tai gal jokia disbakterijoize, o tiesiog mano pienas toks, todel taip skystai vaikutis ir kakoja

Ar pas ka nors yra panasi problema?
Skystas ir turi būti, nes taip jau vaikas surėdytas, kad iki 6 mėn. tuštintųsi skystai. Kai pradeda sėdėti, gali ir kiečiau daryti, tuomet kakis sukietėja.
Ir pienas tikrai nkaltas

Jis toks, kokio reikai tavo vaikui, nei skystas, nei riebus