QUOTE(ast_alaus @ 2008 07 22, 15:14)
Tikrai nesijauciau pavargusi ir juolabiau dabar nesijauciu, maitinimas man - didelis malonumas, ne tik vaiko alkio jausmo numalsinimas.
Bet velgi - ne visoms vienodai poilsio reikia, vienai pakanka vos keletai valandziukiu galva padejus ant pagalves pailseti (kad ir 'budinciame rezime'), o kitoms ir puse paros miego per mazai...
Gal ir nuo vaiko priklauso tas nuovargis...
Dar, beje, tavasis jau didelis, savarankiskas
As tai neturiu diena ne min. sau kol negrizta vyras, o kai grizta, tai abu vis vien uzsiimam toliau, net neturime laiko su vyru pasisneketi kokia nors kita tema, arba ramiai apie ka nors pamastyti. Ir kompa isijungiu tik tada kai maitinu. O mums jau beveik 5 men.
Papildyta:
QUOTE(ast_alaus @ 2008 07 22, 15:14)
Kas liecia 'apsiramins'...na, jei vaikas gauna didesne doze misinio, kuris, kaip zinia, virskinamas bent 4 kartus sunkiau nei MP , be abejo 'uzlus' ir tikrai ilgesniam laikui.
Cia tiesiog mano pasvarstymai.
Del ilgesnio virskinimo kazkaip nesu tuo isitikinusi, nes esu davusi ir valgyti norejo beveik panasiai kaip ir atsigeres pienuko, tik skirtumas tas, kad tada zinojau, kad jis pasisotino. O bent jau dabar, buna, kad rekia tik isejus i lauka, na, apskritai pats nebepabuna, reikia butinai ji kalbinti, juokinti, o jei salia sedziu ramiai, pradeda verkti. Vyras galvoja, kad kol juokini, uzmirsta skrandi, o ramybes busenoje - prisimena.
Papildyta:
QUOTE(coliukasv @ 2008 07 23, 11:05)
sveikos mamytės, nzn jau ką bedaryti, mums tik 4 dienelės , bet papulis ne burnytėj vos keliolika min ir vėl blogai, spenelius pagraužė, bet dar ligoninėj, kai nesupratau, kas blogai... pienuko yra net jam valgant 2-3 val aišku pamiegant tuo pačiu, bet krūties nepaleidžia. tuštinasi 3 kartus , sisiuko irgi pakankamai, bet tik pavalgo praeina 15 min ir vėl verkia ir ieško krūties ar tai normalu? neturiu laiko ieškot info ir skaityt visos temos su lelium, palaikykit mane jei tai normalu arba parašykit, ką daryt, nes bijau, kad vaikutis nusilps, vos spėju pamperiuką pakeist jau klyia ir ieško krūties... labai noriu maitint savo pienuku, ką ne taip darau? labai ačū už pagalbą iš anksto...
Man buvo lygiai taip pat.
Nors ir toliau maitinimas nebuvo labai sklandus, teko ir nusitraukineti, ir misinuko kartais pasiulyti, bet iki siol vis vien dar maitinu, bet pastangos nemazos. Linkiu daug stiprybes