QUOTE(rence25 @ 2008 07 09, 12:56)
Maniskis ir budavo toks rankinukas- visi sake neimk ant ranku nes pripras ir po to bus labai sunku. O mano sirdies neleido jo palikti vieno verkiancio- nesiojau
kai ismoko sedeti tas poreikis buvo mazesnis o kai pradejo stoveti, ropoti- ant ranku buna labai nedaug, jam idomiau kiti uzsiemimai.
Tikiuosi, kad pradejus ropoti/vaikscioti tikrai tas nesiojimo periodas gal baigsis, nes jam tiesiog gal bus nebeidomu
Atrodo kas cia yra panesioti, bet svoris gi auga, vaikas sunkeja, o dar tam tikros pareigos namie, kaip maisto ruosa, apsitvarkymas...kaip ir ner kada, namai apversti, nesinori net kas i svecius uzsuktu.
tenka maista i namus uzsisakyti kai matau, kad visai neleidzia atsitraukti.
O man net nebekyla noro paskubomis kazka gaminti... Paskaicius jusu atsakymus, jauciuosi, lyg buciau viena tokia nesusitvarkanti ir del to nepatenkinta
Papildyta:
QUOTE(rence25 @ 2008 07 09, 12:56)
Maniskis ir budavo toks rankinukas- visi sake neimk ant ranku nes pripras ir po to bus labai sunku. O mano sirdies neleido jo palikti vieno verkiancio- nesiojau
kai ismoko sedeti tas poreikis buvo mazesnis o kai pradejo stoveti, ropoti- ant ranku buna labai nedaug, jam idomiau kiti uzsiemimai.
Is dalies tas pripratimas yra tiesa, nes yra pazistamu, kurios specialiai neima bet kada ant ranku, ir tie vaikiukai is tikruju zaidzia lovyteje ir jiems gerai, o as per tuos pilvelio dieglius daug nesiojau, tai dabar jis kitaip ir neisivaizduoja savo gyvenimo
Papildyta:
QUOTE(*saulė* @ 2008 07 09, 10:27)
Bet kita problemėlė yra ta, kad kai pradeda vaikas žįsti, tai pradžioje toks skausmas būna, kad net žalia akyse. Spenelius apžiūriu kas kartą, taijokių žaizdų, ar pan. nėra, tai net nebeįsivaizduoju, iš kur tas skausmas. Galvoju, gal kartais perpūtė mane, gal koks uždegimas, net nežinau, kas dar gali būti
O gal čia visoms taip būna, kol krūtys prisitaiko prie maitinimo
Nežinau, ar kentėti, ar ieškoti priežasčių.
Man bent jau iki dabar buna sioks toks skausmas, kai is vienos vaikas zinda, o is kitos ima begti pienas, arba jei neteisingai apzioja, tada ohoho kaip skauda
, bet aciu dievui, nuo pat pradziu gerai apziodavo, tai speneliu nenugrauze, bet pasitaiko kartais atveju kai nenori placiai issizioti, tada neleidziu zysti, liepiu meginti is naujo
Dar vienas atvejas buvo kai skaudejo, tai kai buvo pieno sastovis, bet tada reikia daznai zindyt is tos kruties, susitvarke, buvo keleta kartu per 4 men.