QUOTE(ast_alaus @ 2008 06 25, 21:44)
Bet jei ir kita stipriai 'pritvinkus' budavo, tai duodavau dar ir is kitos 'patraukti'
As skaitau, ir dabar galvoju, pas mane dienos metus krutys niekada nera pritvinkusios, atrodo, kad ten tik truputi pastandeje ir viskas. Duodu is vienos kruties, kita maitinima is kitos. Nakti kaip ir nemaitinu, bet gaunasi, kad kudikis uzmiega 00 val., o siandien atsibudo 4.30, tai gaunasi, kad pertrauka tik 4,5 val., tai nera daug, bet tada nutraukiau per pus maziau nei kai atsibunda 6 val. O dienos metu pabandziau nutraukti is "pritvinkusios" kruties (nes truksta vakariniam valgymui), tai gavosi tik 35 ml. Galima itarti, kad jis truputi daugiau istrauktu, bet vis tiek, gal kokius 50 ml. Kaip ir mazokai..
Jis pasidare irzlesnis, nei pries pora dienu. Pati truputi buvau pasinervinusi...gal tas leme, kad pieno maziau..
Vaikutis be galo jautrus..
Jau ne duok dieve liudnesne intonacija ir asaru pakalnes..
Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2008 06 26, 10:01)
Pienulio tai toj kruty tikrai buvo, nes po jo tokio ciulpimodar nutraukiau 70 ml (nes per peitus turiu vaziuot pas gydytoja, tai vyrui paliksiu pamaitint)
Nu, va, pas mane tiek nesigautu nutraukti. Turi daug pieno
Pabandziau patraukti is valgytos kruties, tai visai nieko, tik gal du lasai, nors valge neramiai kazkaip, galvojau, kad nelabai ka ir valge, bet pasirodo, arba pavalge greitai, arba ten ir taip nedaug buvo..
Na, bet keista, dar vakar buvo pakankamai pieno
Vaikas ramus, ryte irgi nusitraukiau kaip iprasta. Nejau paveike vienas nemalonus skambutis
Beje, vakar vaikas gan daznai valge po 5 min., ir labai keista, kad jautesi gerai, sypsojosi. Gal jis taip sumazino mano pieno gamyba?
Anksciau tik karta per para budavo toks trumpas valgymas, paprastai valgo nuo 0,5-1 val.