QUOTE(ragnez @ 2008 06 16, 01:15)
vienintelis nepatogumas pliaze - kad nuo silumos pienukas bega, daugiau nieko. ir tai saunuolis tavo pupulis. tu kokia knyga pasiemus paskaityk - vis greiciau laikas begs su pirmu, kad zinotum, storiausius romanus perskaiciau, kol ant kruties "kabedavo" snuduriuodamas. su drauge arbatos isgerdavau, paplepedavom. ji man sakydavo, "kaip ramu pas tave namuos". nu zinai, ir budavo ramu, kol vaikas kruti zindzia - uzimtas, nieko jam daugiau nereikia.
pamatysi, dar pasiilgsi tu laiku, kai paaugs ir prades nenusedet vietoj, viska ciupt, visur ropot ir visko reikalaut
pas mama, itariu, gali but viena smulki problemele - prades tau varyt, kad pieno neturi, vaika alkana laikai prie tuscios kruties, tiesa? jei taip yra, tai nesmagu. bet juk tu pati zinai, kad pienuko tau netruksta, kad vaikutis auga, viskas gerai.
tai jei jau tokia kalba uzeis, tavo vietoje, paprasyciau mamos manimi pasirupinti, kol zindau - man valgyt paduot, leisti pamiegot diena su mazium ir pan bent pailsetum nuo rupesciu ir kasdienybes
o su tuo "zindymo patogumu", zinok, is pradziu visoms galvoj "cviakas", kaip mano drauge sako - kiekviena savo problemu prisigalvoja ir kankinasi jas spresdama, o visi patarimai ir kalbos tik juodai pykti kelia. tik kai jau isbrendi is tos koses, viskas juokinga atrodo - bet tuo metu tikrai sunku buna. tai laikykis, zinok, kad tikrai isbrisi ir bus viskas gerai. lengva, malonu ir patogu pazadu
sekmes
Labai teisingai, aa ragnez zodziai, pritariu visu 100 proc. pati per ta perejau o del ramumo, oj man dabar tas metas, kai ramybes namie nera, visur lenda, ropoja, stojasi, griuva, tik ir lakstai paskui mazaja bet tai naujas etapas ir jis man malonus, nors ir reikalaujantis istvermes o maitinimas - malonumas patampa nuo kokio trecio menesio, bent jau man