Dekui mane suprantancioms mamytems
Papildyta:
QUOTE(ast_alaus @ 2008 06 16, 15:06)
Gal tik pirmaji menesiuka...
Na, nezinau, man vaikelis ne sekundei nebuvo 'kliutis' (matyt gerai 'uzsiprogramavau' motinystei pries septyneta su virsum meteliu
). Visur galima rasti kur pamaitinti, priglausti prie kruties...
Mums jau greit 4 men.
ir beje, nebuna vienodu vaiku ir mamu, ir vienodu situaciju
Papildyta:
QUOTE(Žuvelė @ 2008 06 15, 23:25)
Oi ne, mamytės, čia tik mums taip atrodo... oi kaip aš gerai suprantu IgLi, nes pati buvau panašioje situacijoje... atrodo, gi maitinti SP yra taip lengva ir paprasta, bet iš ties ne visada. Kai manoji gulėjo daugiau kaip mėn ant krūties po pusė dienos, kai aš niekaip negalėjau suprasti, kada ji nori valgyti ir kada ji baigia - oi kiek aš čia prirašiau ir kiek man kitos mamytės padėjo... O gal ir joms atrodė, kad aš tiesiog apsunkinau savo gyvenimą...
IgLi, tiesiog pakentėk truputėlį... paaugs mažiukas ir bus lengviau... o iš ties, kaip kitos mamytės rašė - jau žinok, niekdada neišeis ramiai niekur išeiti, nes visos mintys bus tik apie vaikiuką...
Papildyta:
QUOTE(ragnez @ 2008 06 16, 01:15)
pas mama, itariu, gali but viena smulki problemele - prades tau varyt, kad pieno neturi, vaika alkana laikai prie tuscios kruties, tiesa? jei taip yra, tai nesmagu. bet juk tu pati zinai, kad pienuko tau netruksta, kad vaikutis auga, viskas gerai.
tai jei jau tokia kalba uzeis, tavo vietoje, paprasyciau mamos manimi pasirupinti, kol zindau - man valgyt paduot, leisti pamiegot diena su mazium ir pan
bent pailsetum nuo rupesciu ir kasdienybes
Sita problemele man galvoj visada
Bet zadu prasyti, kad zindymo metu niekas nestebetu. Nes dar buna, kad mazius uzsimano pasitampyti, tai tenka raminti, o paskui kai uzmiega ir pakeliu atsirugti, buna piktas, lyg pakeltas is miegu, tai trunka kol jis susivokia, kad viskas gerai.
O jei kas stebetu, tai komentaru neisvengciau.
Del pieno kiekio, tai buciau nieko pries, jei jo butu daugiau
, jei greiciau begtu, tai vaikui nereiktu prie papo po valanda kaboti.