QUOTE(Žuvelė @ 2008 06 14, 13:00)
Mažė pradėjo dienos metu miegoti max 30 min. 3 kartus per diena. Kartais akivaizdžiai matyti, kad ji nepailsi, o vakr tokia isterija buvo, kad net nevalgė - jai gulint ant nugaros tiesiog įgrūdau krūtį...
Sesuo sako, kad jai gal nebesotus mano pienukas ir patarė primaitinti. Bet būna atvejų, kai ji tik pavalgo ir nori miegelio - bet vis vien tas pats - 30 min., ne ilgiau, kaip užkeikta. Tačiau naktį išmiega nuo 22val. iki 5, 6 ar net kartais 7 val, tai vargu, ar jai pienelis nesotus...
Jei užmiega prie krūties - tai miega tol, kol aš šalia... ir nebandyk perkelti į lovelę...
Buvo ir pas mus toks periodas, kai miegodavo po 30-40min 3-4 kartus per diena. Gal kai 7-8men buvo. Tikrai ne sotume esme, nes mes jau valgeme papildoma maisteli. Tiesiog taip yra ir tiek. Vaikuciai juk patys pasireguliuoja kaip jiems geriau. Pvz maniskis dabar miega tik 2k per diena po 60-90min, vakare nereliai pavarges atrodo, glaustosi aplink sonus, bet nemiega nors tu ka....
O kas del primaitinimo, tai manau jau gali siulyti darzoviu kosytes, jau beveik sesi menesiai jums gi
Papildyta:
QUOTE(IgLi @ 2008 06 14, 11:28)
Dekui.
O paskutinis sakinys "paguode"
Bet saunuole, jau greit puse metuku maitinsi
Pati esu uzsibrezusi nors tiek ismaitinti, o paskui pagal aplinkybes, jei bus dar jegu...
Man asmeniskai sunkiausia buvo iki 6men, o po to vis lengviau ir lengviau
Tai susije su tuo, kad mazius pradeda sedeti, po to ropoti. Vienu zodziu - nulipa nuo ranku
Iki 6 men praktiskai maitindavau guledama, o po to kazkaip savaime gavosi, kad atsisedome. Ir dabar guledami tik migdomes nakciai
Ir kuo toliau tuo labiau dziaugiuosi, kad maitinu pati
Kelionese tai tiesiog nerealus patogumas
nekalbant apie tai, koks glaudus mano ir sunelio rysys
p.s. bet tai zinoma nereiskia, kad sunaus negaliu palikti vyrui ir isvaziuoti savo reikalais
viskas imanoma, tik reikia susiderinti su maitinimais