QUOTE(himalaya @ 2008 05 31, 10:43)
tikrai taip.... aš maitinu jau 7 mėnesius..nuo 4 mėnesio krizės užeina kas mėnesį... tad baigiu su jom susidraugauti... tiesiog 1-3 paras mažylė dažniau žinda ir ypač man padeda tomis dienomis miegojimas naktį kartu... kas 3 val tada snaudžiančią maitinu, tai po kelių dienų pienukas vėl fontanais trykšta... o ir priaugam gerai, nors būna krizinių dienų..6 mėnesių jau svėrėm 9 kg o gimėm 3,450... taip kad mamytukai-nenuleiskit rankų ir maitinkit..maitinkit..maitinkit...
mano mazute ismiegojo sianakt 5 val, o pradejau mazinti damaitinejima iki minimumo jau pora dienu (bijau is karto visiskai nutraukti, nes karstokas oras, tai nesinori, kad skysciu is kart daug maziau gautu, po truputi bandau damaitinejima nutraukti).. tai ji kuo maziau damaitineju tuo geriau man miega... dar nusilpti taip is kart negaletu del trukumo pienuko, taip? ir atpylinejimai sumazejo... net nepasakyciau, kad labiau verkia... tokia pat linksma rytais...vakarais verksnoja daug daugiau... tik keistas dalykas, kad soskes neima... gal del to kad daznai ant krutines laikau ir nori pailseti nuo "cepsejimo",,,
tik va dar vis nelabai suvokiu kada ji tikrai privalgo... ka ji turi daryti kai pilnai pasisotina? man ji kartais uzmiega... katais nusisuka... cia skaitos pavalgo? kartais labai trumpai valgo iki to...