QUOTE(Kvakve @ 2008 05 29, 12:39)
Rodziau net daktarei ar gerai apzioja ir kitoms zindziusioms mamytems, nes ir buvo kilus tokia mintis... bet sake, kad apzioja gerai... daktare tik sake, kad nektyviai traukia, tipo neuztraukia...
o pas jus pienukas kai vaikutis zinda nuolat bega? ta prasme nuolat jauciat kad jis ryja? ar taip buna tik kokias 15 pirmu min, o paskui jis "uztraukia" kas kazkiek laiko ir tik tada aktyviairyja?
nes pas mane bega taip istisai nebent tokiais atvejais kai mazute nevalgo kokias 4 val...o kitais kartais ji turi "uzsipompuoti"... o kartais tai jai greit neiseina del to nervinasi... su nutraukeju lygiai ta pati situacija... pradeda begti tik patutinus vos ne 15 min... ir tokiais tarpsniais... pabega kokia 20 -30 ml ir toliauvel kokia 10 min tutinti reikia kol vel atsirada... kai atsiranda tai srove nebloga... ar cia normalu? gal kas ka patartu?
Manau, kad viskas gerai. As traukdama pientraukiu irgi jauciu net du pliupsnius. Pradzioje nebega, paskui kitoj kruty atsiranda skausmas, ir tada pasipila is traukiamos kruties pienas, paskui vel apstoja. Tada galima pamanyti, kad tiek ir tera, be ne, ilgiau patraukus 'tuscia' kruti, vel ateina nauja banga.
Cia panasiai ir kudikis zinda. Pradzioje energingai, paskui apstoja, galvoju, viskas spjas, na, taip ir budavo, bet jei truputi pakentedavo, tai vel gaudavo porcija.
Papildyta:
QUOTE(xeditux @ 2008 05 29, 12:39)
Imtu, jei ryztingai nusprestum neduoti buteliuko ir pakentetum keleta dienu.
Taip paprastai skamba - keleta dieneliu. Beveik isitikus, kad truktu labai ilgai.
Paskaicius cia zindanciu komentarus, matau, kad beveik kiekviena naktim nemiega.
Papildyta:
QUOTE(Kvakve @ 2008 05 29, 12:49)
taip ir blashkausi nezinodama ka daryti... gal kas papsakotu kaip pasiseke atsisakyti primaitinejimo ir vel tik krutine maitinti?
Kantrybe turbut tik pagelbes.
Papildyta:
QUOTE(Kvakve @ 2008 05 29, 12:49)
oi kaip sita situacija mano primena...tik va man blogai buvo tas, kad svorio nerpiaugo visai per mne, tai jau nori nenori teko primaitineti...
Bet kaip idomiai, ta pati situacija, bet maniskis net labai daug priaugo per pirma men. 1200gr., nuo numesto svorio ligonineje, o verkdavo nezmoniskai
Pediatre ateidavusi i namus, pati pasiule misinuka nusipirkti
, nes jai atejus vaikas irgi verkdavo, o a s sakydavau, kad ka tik pavalge