QUOTE(Persika @ 2008 05 26, 10:03)
Na zmogus ir taip yra asimetriska asmenybe
paprastai viena krutis buna didesne, ir tai dazniausiai buna kairioji, nes sakoma, kad arciau manos sirdies ir vaikiukas labiau megsta is kairiosios kruties valgyti, nes girdi mamos sirdies plakima, kuri girdedavo ir budamas mamos pilvelyje
Man asmeniskai ir kairioji didesne, ir is jos greiciau pavalgo, pienelis lengviau bega, ir daugiau isvalgo (turim namie svarstykles, tai zinau
). Bet mano kairioji krutis ir pries maitinima buvo didesne
Manau, jei maitintumei tik is vienos kruties,
gal tuomet
akivaizdziai matytusi ir skirtumas, o maitinant is dvieju, vargu ... neneigsiu as ir bijau, kad po maitinimo netaptu viena akivaizdziai didesne, o kita mazesne, bet nuojauta sako, kad viskas bus gerai
Tai vadinasi, baigus maitinti turetu vel tapti daug maz vienodos krutys, nes as jauciu pagal liemenuka, vienai pusei tinka, kitai, per mazas
Tiesa, pas mane irgi kairioji didesne.
O pries zindyma, abi buvo vienodos, t.y, taip kaip mazesnioji.
Papildyta:
QUOTE(lavista @ 2008 05 22, 21:50)
o ilgo zindymo paslaptis ESU ISITIKINUSI - jokiu ciulptuku, jokiu pientraukiu, jokiu matavimu kiek pieno yra, jokiu buteliuku, nutraukimu, palikinejimu, jokiu grafiku. jei vaikutis nepatenkins savo ciulpimo reflekso su visokiais dirbtiniais ciulpalais ir gaus kruti kada tik panorejes, pienelis neturetu dingti. kaip sakoma paklausa skatina pasiula
Bet tada mama, kol maitins, niekada negales pasitraukti nuo vaiko nei valandai, nes gali uzsimanyti valgyti bet kada.
Tada as irgi sutinku, kad budamas istisai prie papo, vaikas, jei ir neprivalgo, tai nors nusiramina, nors maniskis, jei papas tuscias, jis ji spjauna.
Dar del berimu. As jau baigiu i nevilti pulti, kaip nuotaika sugadina isbertas vaiko veidas, ir ypac tada kai super riboju maista ir valgau ant vienos rankos pirstu suskaiciuojama maista ir nekeiciu jau beveik 3 men.