Įkraunama...
Įkraunama...

Bare Escentuals

QUOTE(skyeyes @ 2009 05 23, 20:57)
Dar klausimas...ar bandet kas nors pasidaryti vakarini makiaza su bare minerals pudra ir seseliais? Man taip naturaliai atrodo, kad net nezinau kaip reiketu vakarini makiaza pasidaryti bigsmile.gif

Su pudra dariausi ir visai normaliai atrodo. Daugiau uztepk ir tiek smile.gif
Atsakyti
uzsisakiau rinkinuka ,lauksiu smile.gif nors gavau is drauges likuti pabandyti pudros,super atrodo wub.gif ir pati smagiai jauciuos su ja thumbup.gif ji tik pasirode norvegijoj,bet kainos.... pudryte 9gr. 160lt schmoll.gif seseliai - 100lt ...RareMinerals™ Skin Revival Treatment gal turit kuri? cia ta kur nakti reik teptis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mešqtė: 23 gegužės 2009 - 23:33
QUOTE(Mešqtė @ 2009 05 24, 00:28)
uzsisakiau rinkinuka ,lauksiu  smile.gif  nors gavau is drauges likuti pabandyti pudros,super atrodo  wub.gif  ir pati smagiai jauciuos su ja  thumbup.gif  ji tik pasirode norvegijoj,bet kainos.... pudryte 9gr. 160lt  schmoll.gif  seseliai - 100lt ...RareMinerals™ Skin Revival Treatment  gal turit kuri? cia ta kur nakti reik teptis  g.gif

Oho kaip brangu! Su tarpininkes paslaugom ir atsiuntimu turbut dvigubai ar net trigubai pigiau gautusi...
Atsakyti
Merginos pakomentuokite prasau sios pudros atspalvius, kokius pirkote? ir kokia jusu oda? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hsemera @ 2009 05 24, 11:12)
Merginos pakomentuokite prasau sios pudros atspalvius, kokius pirkote? ir kokia jusu oda? 4u.gif

As pirkau rinkinuka pudru - fairy light - light...tai man pats tas. Esu sviesiaode ir sunkiai idegu saulej..turiu strazdaneliu..bandem ir mano sese padazyti, ji zymiai temsesne nei as, bet kol kas nera nudegusi saulej..tai visai graziai ir ant jos atrode..ta pudra vis tiek tokia persvieciama..nebent labai daug uzdetum.

O as turiu klausima...
O kaip ta pudra kur nors veztis?..ar neisbyra visi tie miltukai indely, kai visaip vartosi..jei pvz reiketu i kelione, tai jauciu kas ten detusi indely... doh.gif
Pas mane rinkinuke ideta pudrine su veidroduku, kuri agalima papildyti ir uzsidaro su dangteliu, tai va sita, tai galima butu nesiotis ir rankinej..bet ka su tomis dezutemis reiketu daryti...
Atsakyti
As norejau paklausti, kaip manot kokia spalvyte man tiktu jei Artdeco mineraline naudoju 6nr ir gerai tinka.... galvojau apie Golden Medium blush2.gif Siaip esu sviesi bet kaip minejau artdeco nors ne pati sviesiausia bet tiko 4u.gif Gal kas taip pat naudojo butent sias spalvas smile.gif Labai aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2009 05 24, 10:23)
O as turiu klausima...
O kaip ta pudra kur nors veztis?..ar neisbyra visi tie miltukai indely, kai visaip vartosi..

is indelio neisbyra, bet paciam indelyje per tas skylutes, tai nemazai pabyra.
Atsakyti
Labas, mergaites, gal galetumet uzmesti aki i http://cgi.ebay.com/...DIU...:5|294:50 . As gavau sita rinkini ir galvoju, koks cia skitrumas nuo bare escentuals? Cia raso, kad yra profenionali bare kosmetika. Na tikrai naudoju ir priekaistu neturiu - labai faina smile.gif. Bet ant indeliu nera logotipu, tik parduotuves Joelle lipdukai uzklijuoti. Dabar net nzn, ar cia tas pats kaip bate escentuals ar ne...
Atsakyti
QUOTE(Siota @ 2009 05 26, 14:17)
Labas, mergaites, gal galetumet uzmesti aki i http://cgi.ebay.com/...DIU...:5|294:50 . As gavau sita rinkini ir galvoju, koks cia skitrumas nuo bare escentuals? Cia raso, kad yra profenionali bare kosmetika. Na tikrai naudoju ir priekaistu neturiu - labai faina smile.gif. Bet ant indeliu nera logotipu, tik parduotuves Joelle lipdukai uzklijuoti. Dabar net nzn, ar cia tas pats kaip bate escentuals ar ne...

Cia tikrai ne Bare Escentuals kosmetika schmoll.gif Bet jeigu priekaistu neturi ir odai tinka, tai naudok ir nesuk galvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siota @ 2009 05 26, 14:17)
Bet ant indeliu nera logotipu, tik parduotuves Joelle lipdukai uzklijuoti. Dabar net nzn, ar cia tas pats kaip bate escentuals ar ne...

Cia sitos Joelle firmos rinkinys. Na mineraline kosmetika turi daug firmu (ne vien BE), o si viena is ju. wink.gif
Atsakyti
Panarsiau kituose saituose ir radau, kad "They are the same thing. Bare Escentuals is the brand and Bare Minerals is the product name. It's like bare minerals powder is made by bare minerals." Nes Joelle yra parduotuves pavadinimas, o ne kosmetikos firmos. Kosmetika vadinasi Bare minerals.
Atsakyti
As prisipirkau BE priemoniu. Kolkas viskas labai patinka. Bet labai norisi man palyginti, kuo skiriasi BE nuo EM. Tai dabar laukiu siuntinuko su EM meginukais ir galesiu isbandyt. Paskui dar galvoju nusipirkt bare minerals koki rinkinuka palyginimui. Nes kainos stipriai mazesnes, tai idomu kas per kosmetika. Kadangi jau busiu panaudojus poros firmu mineralinias pudras, tai gal pajausiu skirtuma, jeigu jis bus blush2.gif
Atsakyti