Įkraunama...
Įkraunama...

Bare Escentuals

QUOTE(Tarela @ 2009 04 18, 19:31)
O kiek atitinka spalvos realybėj su pavaizduotomis nuotraukytėse? Tamsesnės ar šviesesnės? Ir kaip užsakinėjat? Per tarpininkes iš Sephoros?

As JAV esu, tai cia Sephoroj ir apsiziuriu spalvytes. Bet pastaraji karta is Sephoros puslapio internetu pirkdama pagal aprasyma ir internetine matomas spalvas pirkau (nes cia vienas is tu dalyku, kurie paveikslelyje Sephoros puslapyje atitinka realia spalvyte).
Atsakyti
ir dar. kokia pudryte geriausiai maskuoja? man reikia tikrai labai gerai maskuojacios
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2009 05 12, 18:47)
ir dar. kokia pudryte geriausiai maskuoja? man reikia tikrai labai gerai maskuojacios

maskavimui patarčiau naudoti vadinamuosius concealerius (Bisque) su specialiu concealer brush ir tik tuomet visą veidą dengti pudryte. Vis dėlto, jei reikalingas itin stiprus maskavimas, gal reikėtų pasidomėti kitų gamintojų pudromis, nes BE pudrytes pavadinčiau "lengvomis", nors su concealeriu puikiai užmaskuoju visus spuogelius ar nedidelius randelius ant veido smile.gif

taip ir nesulaukiau atsiliepimų apie BE tušus verysad.gif todėl šį kartą išsirinkau kito gamintojo tušiuką, patikrintą Dr. Haushka tušą, kuris jau keliauja pas mane smile.gif

Beje, Bare Escentuals turi naujovių tongue.gif mineralai skirti kūnui smile.gif gal teko kuriai išmėginti? Labai vilioja mane, bet kaina doh.gif

Jade Body Minerals

Precious Diamond Beauty Duo

Rose Gossamer
Atsakyti
tai kad tie mineralai-jau nebe naujiena unsure.gif
esu kalbejus apie 2 BE tusus. tas kuris be sereliu labai daug koses uztepa, kazkuo vis tiek reikia issukuoti. http://us.strawberry.../51990/?#DETAIL
man labai patiko sitas http://us.strawberry.../72571/?#DETAIL labai pailgina blakstienas bet nieko nestorina, atrodo naturaliai
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2009 05 13, 13:04)
tai kad tie mineralai-jau nebe naujiena unsure.gif
esu kalbejus apie 2 BE tusus. tas kuris be sereliu labai daug koses uztepa, kazkuo vis tiek reikia issukuoti. http://us.strawberry.../51990/?#DETAIL
man labai patiko sitas http://us.strawberry.../72571/?#DETAIL  labai pailgina blakstienas bet nieko nestorina, atrodo naturaliai

hmm... sakot jau ne naujiena? g.gif nespėju aš su tom "nenaujienom" biggrin.gif bet, kiek pamenu, tai prieš gerą pusę metų dar nebuvo tų mineralų blush2.gif

o dėl BE tušo, tai kaip tik ir mąsčiau apie "Big Tease", ale neradau kažkaip nuomonių tokioje gausybėje pasisakymų smile.gif būtinai sekantį kartą išbandysiu šį tušiuką blush2.gif
Atsakyti
na va, kiek zmoniu tiek nuomoniu biggrin.gif
man tai tas big tease, tai tik kazkoks nesusipratimas pasirode, tikrai ne tusas tongue.gif stovi nenaudojamas doh.gif
man tai paciu paciausias ir su niekuo kol kas nesulyginamas YSL tusas
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2009 05 13, 15:36)
na va, kiek zmoniu tiek nuomoniu biggrin.gif 
man tai tas big tease, tai tik kazkoks nesusipratimas pasirode, tikrai ne tusas  tongue.gif stovi nenaudojamas  doh.gif
man tai paciu paciausias ir su niekuo kol kas nesulyginamas YSL tusas

Na va... iš tiesų, vieniems tas tinka, kitiems tas netinka, dar kitiems tiesiog nepatinka... doh.gif vieni naudoja vieną, kiti - kitą... jei atvirai, tai man labai dažnai susisuka galvelė, kai tik pamėginu ką nors sau išsirinkti ir susirasti tinkamo. Visko juk neišbandysi ir nesusipirksi... tai stengiuosi pasidomėti kitų nuomone ir patarimais, bet tik galva apsisuka nuo patarimų ir nuomonių gausos ir sėdžiu "kaip pabučiuota" tada - dažniausiai neapsisprendusi ir neišsirinkusi biggrin.gif o ir visoms temelėms forume perskaityti pusės gyvenimo neužtektų man, be to ir jose, kiek pastebėjau, gausu įvairiausių nuomonių...
Mano lūkesčiai ir pozicija rodos tokie aiškūs blush2.gif - šiuo metu palaikau ir myliu tik natūralią kosmetiką, be jokių ten benų, parabenų ir kitokio blogio, kurio ir taip gyvenime pakanka, tad stengiuosi, kur tik įmanoma, jo išvengti... Šia prasme esu natūralistė ir noriu rodos tiek nedaug - natūralios, sveikos kosmetikos mano miesto išdžiovintam kūnui ir sielai biggrin.gif
taigi mėginsiu dabar Dr. Haushkos tušiuką, o po to žiūrėsim, vėl suksiu galvą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rainy day: 13 gegužės 2009 - 15:06
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 11 18, 23:35)
nemanau kad reikia spec technikos BE pudrai schmoll.gif dengiant iprastai, visai gerai gaunasi
tavo problema gali buti kad per tamsi pudra. as turejau medium beige-atrodziau baisiai, o kai perejau prie light-geriau, o dabar fairly light-tai isvis gerai

o tu sviesi esi? na as sviesi,bet juk vasara i soliariuma palakstysiu,ant saules truputi
,tai galvoju apie medium g.gif noriu pirkti rinkinuka butent su kabuki sepeteliu,bet nerandu as tos dezutes www.sephora puslapyje g.gif gal padetume surasti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mešqtė: 17 gegužės 2009 - 21:36
Sveikutes 4u.gif
jungiuosi ir as prie pudryciu megeju ax.gif Nusipirkau rinkinuka ir labai patiko..taip naturaliai atrodo, net vyras galvoja, kad nepasidaziusi, kai su ta pudryte lotuliukas.gif
Dabar domiuosi seseliais...gal galit issamiau papasakoti ar verta pirkti rinkinuka ar pan...Ar visgi puikiausiai galima ir be ju gyventi blush2.gif
Ziurineju si rinkinuka:
http://www.sephora.c...m...&id=P209821

Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2009 05 23, 19:26)
Sveikutes 4u.gif
jungiuosi ir as prie pudryciu megeju ax.gif Nusipirkau rinkinuka ir labai patiko..taip naturaliai atrodo, net vyras galvoja, kad nepasidaziusi, kai su ta pudryte lotuliukas.gif
Dabar domiuosi seseliais...gal galit issamiau papasakoti ar verta pirkti rinkinuka ar pan...Ar visgi puikiausiai galima ir be ju gyventi blush2.gif
Ziurineju si rinkinuka:
http://www.sephora.c...m...&id=P209821

As turiu seselius, bet pirkau ne rinkinuka, o atskirai pora spalvu. Klausiau konsultantes, ar butina naudoti BE sepetelius, tai sake, kad tinka bet kurie, tad del to rinkinio ir nepirkau. Seseliai graziai dengiasi, o spalvos nera labai ryskios smile.gif
Atsakyti
Pudra mano mylimiausia butent sios firmos - geresnes mineralines pudros neatradus esu.

Lupu blizgiai 'Buxom lips' labai patinka konsistencija, issilaikymu ir spalvytemis - vienintelis minusas, kad po kurio laiko man labai issauseja lupos.

Seseliu patirti aprasiau zemiau.

Na dar esu bandzius toki kremuka 'RareMinerals™ Purely Nourishing Facial Moisturizer', tai labai patiko, gerai padrekina ir lengvai geriasi.

QUOTE(skyeyes @ 2009 05 23, 19:26)
Sveikutes 4u.gif
....

Rinkini patarciau tik tuo atveju, jei tikrai patinka visos spalvytes. Pati turejau 'smokey eyes v' rinkini, tai sepetelis tikrai nepatiko ir graziai nedenge (ir nebuvo taip lengva padengt, kaip kad aprasyta). Man asmeniskai netiko seseliai - akys asarot pradejo pasidazius. Bet kieno nera jautrios, tai tikrai tiks.
Atsakyti
O seseliai blizgus ar labiau matiniai? Koki patartumet rinktis, kad galima butu pasidaryti tas smokey eyes, nes kur ziurejau rinkinuka, tai ta i melynuma spalva man nelabai...noretusi rudos ar slyvines labiau.. g.gif
Dar klausimas...ar bandet kas nors pasidaryti vakarini makiaza su bare minerals pudra ir seseliais? Man taip naturaliai atrodo, kad net nezinau kaip reiketu vakarini makiaza pasidaryti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skyeyes: 23 gegužės 2009 - 19:57