Įkraunama...
Įkraunama...

Bare Escentuals

QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 09 08, 19:33)
na tada isvis nebezinau kokia spalva imt doh.gif  lotuliukas.gif

Jeigu ziemai ir Original - fairly light spalvyte sviesiai odai, bent as tokia naudoju neidegusiai odai.
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2013 09 08, 20:35)
Jeigu ziemai ir Original - fairly light spalvyte sviesiai odai, bent as tokia naudoju neidegusiai odai.

o man su ja toks negyvas veidas atrodė, nors ir skaistalus visada naudoju skruostams, o va su light pats tas, ir nėra jokio geltonumo, ko bijojau prieš pirkdama šį atspalvį. O va medium rūžavumas tai labai matėsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 08 rugsėjo 2013 - 22:43
QUOTE(Balalaika. @ 2013 09 08, 22:41)
o man su ja toks negyvas veidas atrodė, nors ir skaistalus visada naudoju skruostams, o va su light pats tas, ir nėra jokio geltonumo, ko bijojau prieš pirkdama šį atspalvį. O va medium rūžavumas tai labai matėsi.

Light irgi noreciau isbandyti, reikes gal parduotuveje prasyti, kad nupiltu truputi g.gif
Atsakyti
Aš parsisiunčiau Ready foundation spalvytę Goden medium ir ji man per šviesi, bet bijau tamsesnę pirkti. Gal gūdžią žiemą ir bus gerai. Gal kas turi Tan arba Golden? Kokias spalvas iš birių atitinka?
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2013 09 11, 15:46)
Aš parsisiunčiau Ready foundation spalvytę Goden medium ir ji man per šviesi, bet bijau tamsesnę pirkti. Gal gūdžią žiemą ir bus gerai. Gal kas turi Tan arba Golden? Kokias spalvas iš birių atitinka?

As turiu golden tan. Nu tokia tamsi blink.gif . Jau labai labai idegus reikia but.
Atsakyti
Tik geriausi atsiliepimai iš manęs apie Bare Minerals Ready Foundation. Mano mišriai odai pats tas.
Atsakyti
Parsisiunčiau ir aš Ready kompaktinę pudrytę, bet nepataikiau spalvos.
Ėmiau R150, atitinka lygtai Fairly Medium, bet ji man per šviesi verysad.gif

Šiaip naudoju birią Medium beige spalvytę. Kažin Ready kokia atitiktų šią spalvą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fortuneafilius: 05 lapkričio 2013 - 15:39
QUOTE(fortuneafilius @ 2013 11 05, 14:38)
Parsisiunčiau ir aš Ready kompaktinę pudrytę, bet nepataikiau spalvos.
Ėmiau R150, atitinka lygtai Fairly Medium, bet ji man per šviesi verysad.gif

Šiaip naudoju birią Medium beige spalvytę. Kažin Ready kokia atitiktų šią spalvą?

As imciau R250. Ji irgi medium beige.
Labai neblogai ant per sviesios spalvos uzdejus truputuka bronzanto.
As dabar taip bellapierre naudoju. Super rezultatas thumbup.gif . Pastangu gal reikia daugiau, bet tikrai graziau nei su tikslia vienintele spalva. Ypac sviesiaodem cool.gif
Atsakyti
labas:) as naudoju medium beige spalvyte original pudrytes:)) tinka ir patinka, bet uzsimaniau presuotos - nes patogiau, tokios paccios spalvos, tik matines biggrin.gif kaip su spalva dabar neprasaut?? paskaiciu cia supratau, kad presuota sviesesne uz biria??
patarkit kokia spalva imti, kad neprasaut pro sali doh.gif
Atsakyti
Po šio video visai nenoriu išbandyti presuoto varianto. schmoll.gif
http://www.youtube.c...h?v=tqJ9ZrZmp1o

Kokia gražuolė šių metų jumbo dėžutė wub.gif
Šiandien gavau siuntinį, išpakavus pamačiau, labai sužavėjo.
user posted image
http://www.youtube.c...h?v=GXQrXUh1Wuc
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti