Įkraunama...
Įkraunama...

Bare Escentuals

QUOTE(Ereba @ 2013 04 23, 19:09)
kur pirkote ir kokią/ kaip spalvą rinkotės? 4u.gif

Ne manes klausei,bet ir as atsakysiu lotuliukas.gif man lb naturali light,taip pat kartais perku ir medium beige 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2013 04 23, 18:09)
kur pirkote ir kokią/ kaip spalvą rinkotės? 4u.gif

as emiau medium beige, ideali spalva, bet as tikrai nesu is tamsiuju smile.gif vasara net per sviesi gali buti g.gif
o sakiausi is www.beautybay.com
siaip jos turi dar lookfantastic.com ir feelunique.com
jei normaliom kainom tai pigiausia beautybay bet kazkuris is tu kitu turi dabar nuolaida tai imanoma dar 10 Lt sutaupyti.
Papildyta:
bet jai butinai reikia gero kabuki ar powder sepetelio ir concereal sepetelio nes kitaip blogai tepsis, nieko nemaskuos ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Simona1986 @ 2013 04 23, 18:47)
Ne manes klausei,bet ir as atsakysiu lotuliukas.gif man lb naturali light,taip pat kartais perku ir medium beige 4u.gif

Na bent jau man kaip sviesiaodei, bet toli grazu ne porecelianinio baltumo odos savininkei tinka fairly light, o medium beige nebent vasara gerai idegus. Bet vel gi, jei jau ir taip idegis yra, tai si pudra dar siek tiek ji paryskina kas man nepatinka, nes as nemegstu bent kiek stipriau idegusio veido, o stai jei ji pudruoju be idegio, tai tuomet vel prastas rezultatas, nes veida padaro kaip ir graziai vos paliesta saules, bet tuomet skiriasi nuo kaklo odos.
Na bet cia gal tik man taip, kuri labai nemegsta jokiu soliariumu, savaiminio idegio kremu, o tik vos vos saules nugairinta oda smile.gif Be to ir kremine pudra man jau geriau truputi per sviesi (galima veliau vos vos bruksteleti skaistalais ar priduoti rusvumo bronzantu) nei per tamsi. Man labai negrazu, kai kaklo oda skiriasi nuo veido schmoll.gif
Atsakyti
As jau n-aji indeli perku Matte. Fairly light - ziemai. Medium beige - vasarai. Nieko kito net neieskau. smile.gif
Atsakyti
gal kuri turite ir galite ant rankos bruksteltos bareMinerals READY SPF20 pudrytes nuotrauka ideti spalvu R250medium beige ir R270 golden medium ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Concubina @ 2013 05 06, 08:13)
gal kuri turite ir galite ant rankos bruksteltos bareMinerals READY SPF20 pudrytes nuotrauka ideti spalvu R250medium beige ir R270 golden medium  ax.gif

Kazi ar ant rankos matysis kas normaliai unsure.gif . Cia ne kremine, kad padejus didesni lasa issiskirtu spalva.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 05 06, 18:22)
Kazi ar ant rankos matysis kas normaliai unsure.gif . Cia ne kremine, kad padejus didesni lasa issiskirtu spalva.

bet kitaip vaizdas matosi, as glominerals taip idealiai atsitaikius esu. bet noreciau pabandyti sia.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 03 10, 17:25)
O cia pagal biria sprendziat?
As biria siuo metu naudoju fairly light, o va presuotoji dabar medium beige pats tas.

Ar tikrai biri medium beige atitinka presuotą fairly light? Tarp jų birių tai labai didžiulis skirtumas juk!
Noriu užsisakyti tą presuotą, man biri medium beige be įdegio tamsoka, o faily light jau penelyg negyva. Dabar turiu light, tinka. Jei tikrai presuota šviesesnė už birią, tai imčiau ko gero medium beige. Taip nesinori su ta spalva prašaut..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 03 rugsėjo 2013 - 11:08
QUOTE(Balalaika. @ 2013 09 03, 10:08)
Ar tikrai biri medium beige atitinka presuotą fairly light? Tarp jų birių tai labai didžiulis skirtumas juk!
Noriu užsisakyti tą presuotą, man biri medium beige be įdegio tamsoka, o faily light jau penelyg negyva. Dabar turiu light, tinka. Jei tikrai presuota šviesesnė už birią, tai imčiau ko gero medium beige. Taip nesinori su ta spalva prašaut..

As gerai neprisimenu, bet light atrodo turi rausvumo. Del to man nepatiko.

O siaip as turbut nebelabai kompetetinga, nes persimeciau prie kitos, dar labiau patinkancios sausos pudros rolleyes.gif . Nes kai sia vasara idegiau, neradau tinkamo atspalvio is bare minerals.
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2013 04 24, 00:30)
As jau n-aji indeli perku Matte. Fairly light - ziemai. Medium beige - vasarai. Nieko kito net neieskau. smile.gif

gal kas susidure ar labai skiriasi spalva Medium beige nuo Golden Beige? Nes kaip supratau Original yra medium beige o Matte (kurios man ir reiketu) yra Golden Beige..kodel cia taip ? g.gif
Atsakyti
Aplamai tu paciu spalvu ir pavadinimu Matte ir Original skiriasi spalvos, nes tarkim turiu fairly light matte ir original, tai original sviesesne, negu matte smile.gif

Dar noriu pagirti VEIL wub.gif Gal jau rasiau, kad padaro veida lyg perliniu, o dabar ji dar praejo isbandymus pries odos blizgesi. Jeigu anksciau darbe jau po 2-3val oda pradedavo blizgeti, tai dabar tik pries darbo pabaiga pataisau makiaza bigsmile.gif Maniau, kad ji nera butina, bet dabar VEIL man dar ir dar patinka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mivida: 08 rugsėjo 2013 - 19:33
QUOTE(Mivida @ 2013 09 08, 19:31)
Aplamai tu paciu spalvu ir pavadinimu Matte ir Original skiriasi spalvos, nes tarkim turiu fairly light matte ir original, tai original sviesesne, negu matte  smile.gif

na tada isvis nebezinau kokia spalva imt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti