Įkraunama...
Įkraunama...

Bare Escentuals

QUOTE(Kuzia @ 2013 03 10, 17:25)
O cia pagal biria sprendziat?
As biria siuo metu naudoju fairly light, o va presuotoji dabar medium beige pats tas.

As naudoju light arba medium beige,tiek viena tik kita spalvyte man tinka ir patinka lotuliukas.gif tai gal presuota medium beige pirkti reiketu,jei biri tamsesne,baisu kad light gali per sviesi jau tada buti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 03 10, 16:25)
O cia pagal biria sprendziat?
As biria siuo metu naudoju fairly light, o va presuotoji dabar medium beige pats tas.

is pradziu noriu isbandyti biria biggrin.gif nepaminejau turbut biggrin.gif
Atsakyti
ISbandziau UK ir as Ready Foundation. BE original pas mane Fairly Light, o cia isrinko R150 (bent jau UK nera cia tu spalvu pavadinimu, o eina numeriukai), bet kazkur internete radau, kad R130 yra Fairly Light. Tai ta R150 kaip ir tiko, bet galetu but ciut ciut sviesesne, nors veidas sveikai atrode, gal su sviesesne perbalus jau buciau g.gif Bet pati pudra laaabai patiko, daug geriau nei biri, keli brukstelejimai ir uzmaskavo viska, maskuoklio isvis kaip ir nebereikia. Nosis blizget gan greit eme, bet man visad taip biggrin.gif Ai dar tiesa tepe man ta primer'i pries tai, bet as ji esu anksciau naudojus, berods jis man riebindavo oda, tai gal ta toki grazu, lygu vaizda ir tas primeris man suteike unsure.gif Tepe su tuo naujuoju sepeteliu, tai labai svelnutis, panasus i EM flat top, tik sereliai trumpesni ir toks istrizas, labai gerai paakius pamaskuot ar aplink nosi su juo, tikrai vertas demesio, bet brangokas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2013 03 13, 17:25)
ISbandziau UK ir as Ready Foundation. BE original pas mane Fairly Light, o cia isrinko R150 (bent jau UK nera cia tu spalvu pavadinimu, o eina numeriukai), bet kazkur internete radau, kad R130 yra Fairly Light. Tai ta R150 kaip ir tiko, bet galetu but ciut ciut sviesesne, nors veidas sveikai atrode, gal su sviesesne perbalus jau buciau  g.gif  Bet pati pudra laaabai patiko, daug geriau nei biri, keli brukstelejimai ir uzmaskavo viska, maskuoklio isvis kaip ir nebereikia. Nosis blizget gan greit eme, bet man visad taip biggrin.gif Ai dar tiesa tepe man ta primer'i pries tai, bet as ji esu anksciau naudojus, berods jis man riebindavo oda, tai gal ta toki grazu, lygu vaizda ir tas primeris man suteike  unsure.gif  Tepe su tuo naujuoju sepeteliu, tai labai svelnutis, panasus i EM flat top, tik sereliai trumpesni ir toks istrizas, labai gerai paakius pamaskuot ar aplink nosi su juo, tikrai vertas demesio, bet brangokas  doh.gif

R150, speju, Fairly Medium.
Ant dezutes yra spalvos pavadinimai, tik ant to pavadinimo uzklijuotas lipdukas su numeriu doh.gif .

Sepetuka pigiau galima nupirkt ebay. As uz £15 su siuntimu nupirkau.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 03 13, 22:24)
R150, speju, Fairly Medium.
Ant dezutes yra spalvos pavadinimai, tik ant to pavadinimo uzklijuotas lipdukas su numeriu doh.gif .

Sepetuka pigiau galima nupirkt ebay. As uz £15 su siuntimu nupirkau.

Taip ir pamaniau, kad cia si spalva. Tai reiskia man 130 irgi tiktu, nes si mates, kad biski i rausvuma eina, nors gal su 130 jau perbalus buciau. Reiktu pries perkant nueiti i kita vieta pasibandyt. Sedziu jau 7 val su ja tai nosis jau plaukia, truputi matos, kad oda ima blizget, bet vistiek oda aksomine atrodo. Labai panasi i Mac msfn, kuri man ideali, tik tai, kad poras kemsa
Atsakyti
ar BE mineralinę galėtumėt palyginti su LILY LOLO ar ALIMA? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, ar esate isbande akiu seselius? Kokias spalvytes rekomenduotumete brunetei? smile.gif Dar labai ieskau tikros baltos spalvos, bet seseliu rinkinukuose to nematau:(
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 03 05, 15:11)
Bandziau, pernai vasara biggrin.gif . Netiketai buvau papuolus i produkto pristatyma, o kadangi mano tikslas ir buvo nusipirkt krempudra tai ir nusipirkau pabandzius. Taip as nuo jos apskritai ir pradejau pazinti su bareminerals biggrin.gif .

Kaip laikosi ant veido? Nenuplaukia dienos eigoj? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 04 09, 20:16)
Kaip laikosi ant veido? Nenuplaukia dienos eigoj?  4u.gif

Nea biggrin.gif . Laikosi puikiai didis.gif . Tiesa, as naudoju su primer'iu , nors praeita vasara, man rodos, dar nenaudojau primerio, bet irgi laikesi puikiai.
Atsakyti
QUOTE(Niridė @ 2013 04 01, 14:44)
Sveikutes, ar esate isbande akiu seselius? Kokias spalvytes rekomenduotumete brunetei? smile.gif Dar labai ieskau tikros baltos spalvos, bet seseliu rinkinukuose to nematau:(

Taip, esu isbandziusi is serijo Ready "The Truth". Palete is 4 spalvu, rudi atspalviai is kuriu vienas labai sviesus, toks kaip vaniliniai ledai. Jei megstate naturalu makiaza, tai si palete yra nuostabi. Gerai dengiasi, gerai laikosi net be primerio, o jei dar su juo, tai tiesiog smile.gif smile.gif galeciau palyginti su Chanel Raffinement #39 seseliais ir Guerlain Ecrin 4 Couleurs Long Lasting Eyeshadow 07 Les Cuirs. Turiu visas paletes ir esu labai jomis patenkinta. Na jos butu ne jums, jei nemegstate rusvu atspalviu.
Atsakyti
isigyjau Bare minerals matte tai toookia patenkinta thumbup.gif gerai maskuoja, nekemsa poru, labai naturaliai atrodo, mano atradimas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 04 23, 16:39)
isigyjau Bare minerals matte tai toookia patenkinta  thumbup.gif gerai maskuoja, nekemsa poru, labai naturaliai atrodo, mano atradimas  bigsmile.gif

kur pirkote ir kokią/ kaip spalvą rinkotės? 4u.gif
Atsakyti