Įkraunama...
Įkraunama...

Bare Escentuals

Mano oda yra problematine, bet VISADA tepu mineralus jau ant sauso veido, kai kremas buna susigeres. Be to, tepu primer'i, taip kad oda buna ne lipni ir ne blizgi tikrai. Mano sepetelis pasidare lipnus po 3 kartu naudojimo... Beje, sepetelis originalus. smile.gif Dideli sepeteliai sausi, nesulipe, tik tas mazas, skirtas maskavimui toks...
Atsakyti
Rašiau kitoj temoj jau, bet ne ten pataikiau, turėtų būti šitoj temoje.
Išbandžiau BareMinerals Buxom Big & Healthy Lip Polish blizgesį, Samantha atspalvį.
http://www.bareminer...default,pd.html
Labai patiko. Vienas iš geriausių kada bandytų blizgesių. Laikosi tikrai labai ilgai, užsitepi ir atrodo, kad net nepajudės iš vietos. Tirštokas, bet neerzina taip, kaip kiti tiršti blizgesiai. Saugo ir drėkina lūpas. Mano lūpos ir taip labai sausos visada, tai būna labai gerai, jei po blizgesio jos būna tokios pat kaip prieš ar šiek tiek minkštesnės, o po šio blizgesio buvo labai minkštos ir švelnios. Spalva švelni, nude su auksiniu žėručiu, bet užtepus tik vos vos pašvelnino natūralią lūpų spalvą, bet suteikia labai gražų veidrodinį šlapią spindėjimą, ko labai ilgai ieškojau. thumbup.gif
IR didžiausias pliusas, kurio nesitikėjau, tikrai matėsi aprašomas efektas. Prieš tai dar pabandžiau kažkokį UD putlinantį blizgesį, tai padilgčiojo lūpas, kaip dauguma tokių 10min ir praėjo, nieko nesimatė. BM dilgčiojimas nedingo 3valandas, kol jis buvo ant lūpų, aišku pradžioj buvo itin intensyvus, po to švelnesnis, bet ir lūpos akivaizdžiai atrodė putlesnės. bigsmile.gif
Kaina 18svarų, bet kiekis gana didelis ir kai tikrai ilgai išlieka, taupiai naudojasi, vertas visos sumos iki paskutinio cento.
Daug prirašiau, bet tai pirma lūpų priemonė, kurią įsimylėjau nuo pirmo užtepimo, nors bandžius tikrai gana daug firmų. wub.gif
Atsakyti
Ar bandėte kuri naująją bare minerals READY?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2013 03 05, 10:40)
Ar bandėte kuri naująją bare minerals READY?
user posted image

Bandziau, pernai vasara biggrin.gif . Netiketai buvau papuolus i produkto pristatyma, o kadangi mano tikslas ir buvo nusipirkt krempudra tai ir nusipirkau pabandzius. Taip as nuo jos apskritai ir pradejau pazinti su bareminerals biggrin.gif .
Atsakyti
galit palyginti su biria? Bet čia nėra krempura kaip suprantu, čia sausas presuotas prouktas?
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2013 03 05, 12:59)
galit palyginti su biria? Bet čia nėra krempura kaip suprantu, čia sausas presuotas prouktas?

As visa diena galvojau ka parasyt apie ja doh.gif biggrin.gif . Cia is principo toks pat produktas kaip ta biri, tik presuota. Krempudra kazkaip nezinau ar dera vadint, nes nes ne kremine konsistencija, kaip kad iprasta vadint. Nzn lietuvisko atitikmens foundation g.gif .
Ka galiu pasakyt g.gif , mano nuomone, presuotaja gal lengviau naudot nes nepasikabins su sepeteliu labai per daug. Tiesa, sepetelis rekomenduojamas kitas(man jis patogesnis tiek presuotai, tiek biriai). Kas dar g.gif . Matine. Maskuoja labai gerai. Man tai labai patiko rolleyes.gif .
Atsakyti
Nusipirkau vel ta naujaja biggrin.gif , neatsilaikiau gerai kainai doh.gif . Nors dar birios neuzbaigiau doh.gif .
Gal kam kas perka is amerikonisku saitu ir nepigu, bet kainuojancia ~£25 nupirkt uz £19.25 ner blogai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 03 06, 21:17)
Nusipirkau vel ta naujaja biggrin.gif , neatsilaikiau gerai kainai doh.gif . Nors dar birios neuzbaigiau doh.gif .
Gal kam kas perka is amerikonisku saitu ir nepigu, bet kainuojancia ~£25 nupirkt uz £19.25 ner blogai biggrin.gif

Gundausi ir as ta naujaja,nors birios dar turiu puse ir dar viena net nepradaryra:)visada perku po dvi lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, as jau isbandziau siandien ta naujaja. Sakau isbandziau, nes rinkausi kita spalva, nei pernai vasara tureta. Zodziu, super didis.gif . Tiesa, jau parduotuvej buvau bandzius ta naujaja spalva, bet buvo vakaras, o nerimavau kaip ji atrodys dienos sviesoj. Beje, birioji yra truputeliuka tamsesne tos pacios spalvos g.gif .
Atsakyti
Dar ka galeciau pridurt, man labiau patiko, kad "greitam" padengimui, ta naujoji yra geriau, nes maziau uzkabina ir plonesniu lygiu sluoksniu dedasi ant odos. Aisku, sepetelis irgi svarbu. Geriau tas toks "nukirstas". Su kitokiu gali but sunkiau apskritai paimt tos pudros.
As naudoju toki:
user posted image
Atsakyti
as labai noriu isandyti bet dvejoju del spalvos. dabar manau tiktu fairly light, bet arteja pavasaris, pavaiksciosiu i soliariuma tai manau reikia pakentet ir veliau medium beige uzsisakysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 03 10, 12:52)
as labai noriu isandyti bet dvejoju del spalvos. dabar manau tiktu fairly light, bet arteja pavasaris, pavaiksciosiu i soliariuma tai manau reikia pakentet ir veliau medium beige uzsisakysiu bigsmile.gif

O cia pagal biria sprendziat?
As biria siuo metu naudoju fairly light, o va presuotoji dabar medium beige pats tas.
Atsakyti