Įkraunama...
Įkraunama...

Bare Escentuals

o siaip matau cia ir matiniu ir kazkokiu kitokiu yra g.gif su spalvos atsitaikymu nelengva bus biggrin.gif o jus kaip is kur perkat apskritai sita pudra? koki atspalvi naudojat?
Atsakyti
aš medium beige naudoju, ir šiaip rekomenduoju rinktis iš neutralių tonų, t.y. šviesiai odai fairly light, vidutinei medium beige. tamsiai- tan. Kitos turi geltonumo, arba rožinio atspalvio.
Taip, yra ir matinė formulė, ir originali, pati naudoju originalią. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 08 spalio 2012 - 21:26
o perki is kur? blush2.gif
Atsakyti
internetu užsisakinėju. Iš www.feelunique.com esu pirkusi ir www.ebay.com
Yra ir lookfantastic, dar galima paieškoti supermamų išparduotuvėje:
http://www.supermama...?...4954&st=540
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2012 10 08, 21:18)
koki atspalvi naudojat?

as naudoju light, nes fairly light man per daug rozinio tono turejo, mano oda labiau i geltona tona, naudoju original, bet kita kart pirksiu matt, nes oda riebi mano, tad blizgesys lenda po kurio laiko.

As kadangi ne lietuvoj gyvenu, tai man parduotuvej atitaike, ir as pirkau Customizable Starter Kit, kuris ateina taip pat su bronzatu ir mineral veil, bei 3 sepeteliais smile.gif
Atsakyti
labuka bigsmile.gif gal yra panele, kuriai gal netiko, ar galetu duot kazkiek kiekio pratestuot bare minerals, medium beige spalvos pudra, noreciau isbandyt blush2.gif ax.gif kauniete butu idealiausia:))
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 10 08, 22:27)
internetu užsisakinėju. Iš www.feelunique.com esu pirkusi ir www.ebay.com
Yra ir lookfantastic, dar galima paieškoti supermamų išparduotuvėje:
http://www.supermama...?...4954&st=540

O feelunique.com dar būna 10 proc. nuolaidos su kodu? Gal turite tą kodą ir pasidalintumėte 4u.gif (į AŽ)
Atsakyti
http://static.guim.c...make-up-006.jpg

pirkau sia, norejau paklaust koki sepetuka naudojat jai? kol kas pirma karta mineraline bandau, tai nezinau su kokiu tepti, turiu kazkoki, bet siurkstus labai. jau bandziau - siaip patiko, tik jauciu labai nedaug uzsitepiau, bet apskritai - naturaliai, graziai atrodo.

papasakokit kas kaip dazoteS? netepat kokiu kremu pries tai ar kazka?
Atsakyti
Sveikos, turiu klausima... Naudoju BE, turiu ir BE sepetelius. Tas maziausias, kuris skirtas maskavimui man pasidare kazkoks lipnus, nebesausas. Ir matau kad pudra taip pat nebesitepa.. Kaip jus priziurit sepetelius? Reikia juos plauti ar kazkas pan? dekui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveta: 22 gruodžio 2012 - 22:47
QUOTE(booonbon @ 2012 11 28, 19:06)
http://static.guim.c...make-up-006.jpg

pirkau sia, norejau paklaust koki sepetuka naudojat jai? kol kas pirma karta mineraline bandau, tai nezinau su kokiu tepti, turiu kazkoki, bet siurkstus labai. jau bandziau - siaip patiko, tik jauciu labai nedaug uzsitepiau, bet apskritai - naturaliai, graziai atrodo.

papasakokit kas kaip dazoteS? netepat kokiu kremu pries tai ar kazka?

šepetukas yra labai svarbus dalykas, naudojant mineralinę pudrą. Gali būti pati geriausia, bet jei šepetėlis prastas, tai nieko gero nebus.
Aš pati naudoju everyday minerals flat top brush. Jis švelnus, nesišeria, tankus. Na toks, kokio ir reikia. Dar turiu vieną iš ecotools, bet dar stovi naujas. Jis manau irgi tinkamas, daug kas giria. Jų ir pas mus LT yra, Douglas. smile.gif
user posted image user posted image
Papildyta:
QUOTE(Eveta @ 2012 12 22, 22:47)
Sveikos, turiu klausima... Naudoju BE, turiu ir BE sepetelius. Tas maziausias, kuris skirtas maskavimui man pasidare kazkoks lipnus, nebesausas. Ir matau kad pudra taip pat nebesitepa.. Kaip jus priziurit sepetelius? Reikia juos plauti ar kazkas pan? dekui smile.gif

šepetėlius patartina plauti, ypač jei yra problemnė oda. Aš tai darau retai, nes vienas šepetukas tapo šiurkštus nuo dažno plovimo. O plauti su šampūnu galima, dar kondicionieriaus galima uždėt. Man niekas lipnu nepasidaro. Gal jūs dar pakartotinai ant pasiriebalavusio veido dar pudruojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 22 gruodžio 2012 - 23:02
QUOTE(Balalaika. @ 2012 12 22, 23:06)

šepetėlius patartina plauti, ypač jei yra problemnė oda

Nesvarbu, ar oda probleminė ar ne, šepetėlius BŪTINA plauti.
Geriausiai naudoti tams skirtas priemones, o ne šampūną ar muilą, tuomet ir problemų nebus.
Atsakyti
na aš turėjau omeny, kad turint probleminę odą, tai reikia daryti dažniau.
Aš pvz plaunu kas porą mėnesių, visiškai nematau reikiamybės dažniau plauti. O šampūnas puikiai išplauna šepetukus, tarp kitko, kam bereikalingai pirkt spec. priemonę? Naudojausi vienu šepetuku apie 4metus, kasdien, pakankamai ilgai tarnavo g.gif
Atsakyti