Medium Beige manyciau, jos abi neutraliu tonu, kitos jau bus arba geltonos arba i ruzavuma
QUOTE(Tulpelyte @ 2012 06 01, 18:04)
Medium Beige manyciau, jos abi neutraliu tonu, kitos jau bus arba geltonos arba i ruzavuma
Nusipirkau siandien Medium Beige
Labai ilgai rinkausi spalva. Parduotuveje ant veido nemegstu bandyti, teko spalvinti rankas Uztepiau fairly light original (kuria turiu) ir prie jos bandziau derinti siek tiek tamsesne spalva. Medium Beige pasirode naturaliausios spalvos (be geltonumo, ruzavumo), grazi idegio spalva, bet galetu buti siek tiek sviesesne. Siandien bandziau, labai bijojau padauginti, nes dar nesu labai idegusi, ziuresiu kaip tiks veliau Ir sia spalvyte nesigavo panaudoti kaip maskuokli (kaip darau su fairly light original), si spalva tamsesne ir labai matosi maskuotos vietos Su fairly light labai gerai sekasi uzmaskuoti spuogelius ir pan., ypac gerai maskuoja paraudusia oda
MATTE patiko, kad neturi svytejimo, kaip ORIGINAL. Bijojau, kad bus visai matine, oda atrodys "negyva", bet taip nera, jokio miltinio efekto, veidukas gaivus
Jei matysiu, kad vis tik Medium beige bus tamsi, maisysiu su Fairly light
QUOTE(Mivida @ 2012 06 01, 20:02)
Nusipirkau siandien Medium Beige
Labai ilgai rinkausi spalva. Parduotuveje ant veido nemegstu bandyti, teko spalvinti rankas Uztepiau fairly light original (kuria turiu) ir prie jos bandziau derinti siek tiek tamsesne spalva. Medium Beige pasirode naturaliausios spalvos (be geltonumo, ruzavumo), grazi idegio spalva, bet galetu buti siek tiek sviesesne. Siandien bandziau, labai bijojau padauginti, nes dar nesu labai idegusi, ziuresiu kaip tiks veliau Ir sia spalvyte nesigavo panaudoti kaip maskuokli (kaip darau su fairly light original), si spalva tamsesne ir labai matosi maskuotos vietos Su fairly light labai gerai sekasi uzmaskuoti spuogelius ir pan., ypac gerai maskuoja paraudusia oda
MATTE patiko, kad neturi svytejimo, kaip ORIGINAL. Bijojau, kad bus visai matine, oda atrodys "negyva", bet taip nera, jokio miltinio efekto, veidukas gaivus
Va va as irgi ta pastebejau. Fairly Light uzmaskuoja viska, o medium beige nelabai su maskavimo sepeteliu ka ir pamaskuoja
Naudoju Fairtly Light Matt - geriau nebuna.
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 06 02, 13:43)
gal galit parašyt, kokius kitų pudrų atspalvius naudojat, aš gundausi pabandyt, bet nežinau, kokį atspalvį išsirinkt.. o kainuoja tai nemažai.
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 06 02, 12:43)
Ziema Fairly light man irgi idealiai tiko, bet vasarai bus per sviesi, todel ieskojau truputi tamsesnes.
QUOTE(egzotishka @ 2012 06 03, 11:54)
gal kuri mišriaodė ar riebiaodė naudojo Matt ir Original ir gali pasakyti, ar tikrai Matt išryškina poras? kol kas naudoju Original, bet gundausi užsisakyti Matt, kažkur skaičiau komentarų, kad ji išryškina poras
man matt nieko neisryskina labiau nei kitos
Labas merginos! Gal kuri patars del spalvos. Noriu isigyti Bare minerals matte, bet dvejoju del spalvos. Ar medium ar medium beige. O gal is vis Fairly medium? Dabar vasara esu pakankamai idegus. Ne labai tamsiai, bet idegus. Be jokiu pudru oda atrodo normali, nei ruzava nei geltona. Kuri spalva labiau tiktu? Gal kuri jau prisieksperementavo
Medium į rausvumą, medium gold į geltonumą, medium beige neutrali. http://www.bareescen...d=BE_FOUNDATION čia prie kiekvienos spalvos yra parašyta kokiam odos tonui tinkama. (Virš rating širdelių)
Sveiki, norėčiau ir aš užsisakyti pudrytę iš feelunique. Gal galėtumėt pasidalinti nuolaida? Ačiū
Ir dar klausimėlis - koks šepetėlis iš BE geriausiai tinka mineralinei? Turiu Full Coverage Kabuki Brush, bet jau visai susidėvėjęs, galvoju gal pabandyti Flawless Application Face Brush?
Ir dar klausimėlis - koks šepetėlis iš BE geriausiai tinka mineralinei? Turiu Full Coverage Kabuki Brush, bet jau visai susidėvėjęs, galvoju gal pabandyti Flawless Application Face Brush?
QUOTE(dekoratyvine @ 2012 08 30, 11:10)
Sveiki, norėčiau ir aš užsisakyti pudrytę iš feelunique. Gal galėtumėt pasidalinti nuolaida? Ačiū
parasykit savo emaila man asmenine zinute, atsiusiu nuolaida.
o del dengimo , mineralinei man geriausiai tokio tipo sepetelis:
http://www.iherb.com...07?rcode=dap639