QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 04 13, 10:42)
Pries pirkdama pirmaja savo mineraline pudra pasiziurejau daugybe filmuku youtubej, prisiskaiciau atsiliepimu internete ir nusipirkau original. Na, maniau - svytejimas tai svytejimas, veidelis bus gaivus, grazus... Bet ilgainiui pradejo erzinti, man to svyteijimo buvo per daug. As visgi ji isivaizdavau subtilesniu... Bet cia, be abejo atsilieptu armija original pudros naudotoju, kurioms atrodo kitaip - ir viskas puiku!
Pries kelias dienas atkeliavo Matt - pirmiausiai tiesiogine sio zodzio prasme buvau sokiruota kaip spalva atitiko mano veida - kiek nori tiek gali tepti - atitikimas tobulas. Spalva visiskai lygi su kaklo, dekolte spalva.. (pirkau Fairly light, o original turiu Light - tai vos vos per tamsi man.) Na ir ryte panaudojus ir po visu dienos darbu namuose, plius geru dvieju valandu vaiksciojimo kalnuose - suprakaitavimas buvo laabai nemenkas, po sio "issukio" pudrai - pasiziurejus i veidrodi vaizdas tikrai nenuliudino. Aisku, veidas jau nebebuvo matinis, bet kaip nuostabu, kad ne kaip iprastines ankstesnes pudros - sioji "nenuplauke" i pavirsiu. Niekas nebutu nei uz ka pasakes, kad siandien naudojau kokia nors pudra...
Ramia sirdimi issimaudziusi nuejau miegoti nebijodama, kad ryte islys koks vienas kitas spuogas. (Taip BUTINAI turedavo atsitikti su ankstesnem pudrom, krem-pudrom ir t.t.) Is ryto atsikeliau svaruteliu sveikuteliu veidu.
Pries kelias dienas atkeliavo Matt - pirmiausiai tiesiogine sio zodzio prasme buvau sokiruota kaip spalva atitiko mano veida - kiek nori tiek gali tepti - atitikimas tobulas. Spalva visiskai lygi su kaklo, dekolte spalva.. (pirkau Fairly light, o original turiu Light - tai vos vos per tamsi man.) Na ir ryte panaudojus ir po visu dienos darbu namuose, plius geru dvieju valandu vaiksciojimo kalnuose - suprakaitavimas buvo laabai nemenkas, po sio "issukio" pudrai - pasiziurejus i veidrodi vaizdas tikrai nenuliudino. Aisku, veidas jau nebebuvo matinis, bet kaip nuostabu, kad ne kaip iprastines ankstesnes pudros - sioji "nenuplauke" i pavirsiu. Niekas nebutu nei uz ka pasakes, kad siandien naudojau kokia nors pudra...
Ramia sirdimi issimaudziusi nuejau miegoti nebijodama, kad ryte islys koks vienas kitas spuogas. (Taip BUTINAI turedavo atsitikti su ankstesnem pudrom, krem-pudrom ir t.t.) Is ryto atsikeliau svaruteliu sveikuteliu veidu.
As dabar naudoju Original fairly light, spalva tinka idealiai, bet vasarai noreciau vienu tonu tamsesnes ir Matt, tai reikes parduotuveje issirinkti spalva. O siaip as irgi negaliu atsidziaugti mineraline pudryte, naturaliai atrodo, lengva naudoti, ta pacia pudryte maskuoju jei iskyla koks spuogelis, paakius ir nereikia simta priemoniu, produktas sausas, nera tepliones kaip su skystais produktais, nosies poros zenkliai sumazejo, isnyko inkstirai, zodziu tik pliusai Tik kad reikia tinkmai parinkti pagal odos tipa, nes jei oda linkusi i riebuma, Original tikrai neverta rinktis