Įkraunama...
Įkraunama...

Bare Escentuals

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 04 13, 10:42)
Pries pirkdama pirmaja savo mineraline pudra pasiziurejau daugybe filmuku youtubej, prisiskaiciau atsiliepimu internete ir nusipirkau original. Na, maniau - svytejimas tai svytejimas, veidelis bus gaivus, grazus... Bet ilgainiui pradejo erzinti, man to svyteijimo buvo per daug. As visgi ji isivaizdavau subtilesniu... blush2.gif  Bet cia, be abejo atsilieptu armija original pudros naudotoju, kurioms atrodo kitaip - ir viskas puiku!
Pries kelias dienas atkeliavo Matt - pirmiausiai tiesiogine sio zodzio prasme buvau sokiruota kaip spalva atitiko mano veida - kiek nori tiek gali tepti - atitikimas tobulas. Spalva visiskai lygi su kaklo, dekolte spalva.. (pirkau Fairly light, o original turiu Light - tai vos vos per tamsi man.) Na ir ryte panaudojus ir po visu dienos darbu  namuose, plius geru dvieju valandu vaiksciojimo kalnuose - suprakaitavimas buvo laabai nemenkas, po sio "issukio" pudrai - pasiziurejus i veidrodi vaizdas tikrai nenuliudino. Aisku, veidas jau nebebuvo matinis, bet kaip nuostabu, kad ne kaip iprastines ankstesnes pudros - sioji "nenuplauke" i pavirsiu.  lotuliukas.gif  Niekas nebutu nei uz ka pasakes, kad siandien naudojau kokia nors pudra...
Ramia sirdimi issimaudziusi nuejau miegoti nebijodama, kad ryte islys koks vienas kitas spuogas. (Taip BUTINAI turedavo atsitikti su ankstesnem pudrom, krem-pudrom ir t.t.) Is ryto atsikeliau svaruteliu sveikuteliu veidu.  4u.gif

As dabar naudoju Original fairly light, spalva tinka idealiai, bet vasarai noreciau vienu tonu tamsesnes ir Matt, tai reikes parduotuveje issirinkti spalva. O siaip as irgi negaliu atsidziaugti mineraline pudryte, naturaliai atrodo, lengva naudoti, ta pacia pudryte maskuoju jei iskyla koks spuogelis, paakius ir nereikia simta priemoniu, produktas sausas, nera tepliones kaip su skystais produktais, nosies poros zenkliai sumazejo, isnyko inkstirai, zodziu tik pliusai bigsmile.gif Tik kad reikia tinkmai parinkti pagal odos tipa, nes jei oda linkusi i riebuma, Original tikrai neverta rinktis schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif sakykite prasau izymiojo maskuoklio kuri spalva tasesne bisque ar summer bisque? paziurejau youtube apie ji tai db noriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2012 04 25, 12:50)
Sveikos merginos 4u.gif sakykite prasau izymiojo maskuoklio kuri spalva tasesne bisque ar summer bisque? paziurejau youtube apie ji tai db noriu bigsmile.gif

as turiu ji, istikro nepamenu kuria spalva, bet man jis ispudzio nepadare, taip ir stovi nenaudojamas doh.gif
Atsakyti
o saugu pirkti is groziofabrikas.lt? ne padielkes pardavineja? 4u.gif
Atsakyti
uu, nieks nezinot? o gal kas galetumete pasidalint 10% nuolaida feelunique pirmam apsipirkimui? labai man dega biggrin.gif
Atsakyti
aciu, jau gavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 04 25, 14:01)
as turiu ji, istikro nepamenu kuria spalva, bet man jis ispudzio nepadare, taip ir stovi nenaudojamas doh.gif

naudojai ji viena ar ant kreminio maskuoklio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2012 04 26, 20:04)
naudojai ji viena ar ant kreminio maskuoklio 4u.gif

viena, o ant kreminio ji reikia naudot?
Atsakyti
gavau medium beige matte pudra, nelabai man tinka verysad.gif poros ziauriai isryskeja ir mano spuogiai visai neuzsimaskuoja ir veidas atrodo sausas toks..reik gal pabandyt ne matte, nezinau net g.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2012 05 18, 23:46)
gavau medium beige matte pudra, nelabai man tinka verysad.gif  poros ziauriai isryskeja ir mano spuogiai visai neuzsimaskuoja ir veidas atrodo sausas toks..reik gal pabandyt ne matte, nezinau net g.gif

kaip gaila verysad.gif
kiekvienam labai skirtingai..
aš kiek visko bandžiau, man nė su kuom oda neatrodo taip gražiai kaip su BE mineraline g.gif o kaži matte formulė dar "sausiau" neatrodys g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 05 19, 11:41)
kaip gaila  verysad.gif
kiekvienam labai skirtingai..
aš kiek visko bandžiau, man nė su kuom oda neatrodo taip gražiai kaip su BE mineraline  g.gif  o kaži matte formulė dar "sausiau" neatrodys g.gif

as turiu matte, tai ji tikrai neatrodo sausa ir nera tokia visiskai matine, tokio sveiko matiskumo priduoda, man ir nepasakyciau, kad isryskina labai poras, ne daugiau nei kitos 4u.gif , ji manau tiesiog neturi to perlamutro tokio kaip original 4u.gif
Atsakyti
Dabar naudoju bareMinerals Original Fairy Light spalvyte, vasarai noreciau Matte ir vienu tonu tamsesnes (idegusiai odai), kaip manote koks spalvos pavadinimas tai galetu buti? g.gif blush2.gif
Atsakyti