Įkraunama...
Įkraunama...

Bare Escentuals

QUOTE(Mivida @ 2012 02 26, 11:14)
Ir maskuoti man cia patare ta pacia pudra tik mazu sepeteliu, tai ir darau, papudruoju veida, paskui mazu sepeteliu maskuoju spuogelius, demeles, puikiai uzmaskuoja, nepirksiu papildomu maskavimo priemoniu  thumbup.gif

Man ir konsultante Sephoroj patare naudoti ta pacia pudra tepant mazu sepeteliu ant tu vietu, kur norisi maskavimo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif

Uzsimaniau ir as mineralines pudrytes blush2.gif Tik kaip issirinkt atspalvi? Kur LT ja prekiauja, kad galima butu gyvai ja pabandyt, nes is paveiksliuko tai jau ne man issirinkt doh.gif Dar but gerai ir koks razumnas zmogus, kad patartu su spalva biggrin.gif Ir jeigu galima rekomendacija ir feelunique ax.gif agne.barzinskiene@gmail.com
Aciuuu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkaka @ 2012 02 13, 20:08)
drinks_cheers.gif be to, kai dar atidžiau peržvelgiau straipsnį, tai atkreipkit dėmesį, kad viršuje figuruoja magic minerals reklama, o apačioje jau rašoma, jog ši kosmetika neturi jokių blogų komponentų smile.gif maždaug va 100 proc. mineralinė kosmetika, spauskit nuorodą ir pirkit  smile.gif kitas dalykas, nėra juk parašyta, kad tos medžiagos gali sukelti aklumą, nevaisingumą arba turėti įtakos vėžiui  rolleyes.gif žodžiu nepasiduodam provokacijai  4u.gif

Anksciau buvau radus lietuviska straipsni apie BE ir inesiau siek tiek sumaisties i tema smile.gif bet kazkaip pradejau ieskot, ka protingasis uzsienis raso tuo klausimu, ir va ka radau: http://www.essence-o...xychloride.html. Teisingai Murkaka sakei, matyt lt straipsniai nebuna siaip sau, visi turi savu uzmoju.. g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Npriu paklaust dėl bare minerals šepetėlio BE pudrai padengi, ar tikrai yra diiiiiidelis dengimo skirtumas naudojant bare minerals šepetėlį, negu kurį nors kitą. (dabar pvz. naudoju bare x minerals šepetėlį)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 13 kovo 2012 - 18:13
QUOTE(Master @ 2012 02 28, 11:58)
Labas mergaites  4u.gif

Uzsimaniau ir as mineralines pudrytes blush2.gif Tik kaip issirinkt atspalvi? Kur LT ja prekiauja, kad galima butu gyvai ja pabandyt, nes is paveiksliuko tai jau ne man issirinkt  doh.gif Dar but gerai ir koks razumnas zmogus, kad patartu su spalva  biggrin.gif  Ir jeigu galima rekomendacija ir feelunique  ax.gif agne.barzinskiene@gmail.com
Aciuuu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dėja kol kas Lietuvoje nėra galimybės gyvai išmėginti BE pudrytes verysad.gif dėl atspalvio tai gal ši nuoroda padės kažkiek http://www.bareescen...UNDATION_FINDER, nors aš tai tiesiog pirkau katę maiše ir kažkaip pataikiau smile.gif medium beige puikiai tiko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2012 03 13, 19:12)
Sveikos,

Npriu paklaust dėl bare minerals šepetėlio BE pudrai padengi, ar tikrai yra diiiiiidelis dengimo skirtumas naudojant bare minerals šepetėlį, negu kurį nors kitą. (dabar pvz. naudoju bare x minerals šepetėlį)

Tikrai skirtumo nėra, jei naudoji bare x minerals šepetėlį ir jis tau tinka, tai puiku naudok jį ir su BE pudryte, svarbu lygiai ir gražiai padengti veiduką 4u.gif
Atsakyti
Ilgiau panaudojus BE Original, pastebejau, kad labai prasivale nosies poros. Anksciau turejau inkstiru, dabar jie dingo bigsmile.gif thumbup.gif Bet ant kaktos ne, gal del to, kad ten oda riebesne g.gif I dienos pabaiga kakta pradeda blizgeti, o nosis ne.
Ir dar... bandziau susidraugauti su Original, bet vistiek nepatinka man jos svytejimas, blizgesis ypac isryskeja po 3-4 val. Manau riebesnei odai daugiau tiks Mat, bet kol pati neisbandziau, nesu tikra, todel Mat jau mano pirkiniu sarase.
Original dar patinka tuo, kad puikiai maskuoja raudonuma bigsmile.gif Jei po spuogeliu oda sudirginta, paraudusi, tai ideliai uzmaskuoja, labai tiks kas turi kapiliaru smile.gif
Atsakyti
O gal kas bandete maskuokli (t.y. maskuojancia pudryte, pvz. Summer Bisque). Idomu koks skirtumas tarp jos ir pudros..?
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2012 03 27, 09:37)
O gal kas bandete maskuokli (t.y. maskuojancia pudryte, pvz. Summer Bisque). Idomu koks skirtumas tarp jos ir pudros..?

del smalsumo isbandyciau, bet siaip maskuoklio man netruksta, nors maskuoti turiu ka. Mazu sepeteliu viska maskuoju ta pacia pudryte, paskui dar karta papudruoju dideliu sepeteliu ir puikus rezultatas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 03 27, 12:20)
del smalsumo isbandyciau, bet siaip maskuoklio man netruksta, nors maskuoti turiu ka. Mazu sepeteliu viska maskuoju ta pacia pudryte, paskui dar karta papudruoju dideliu sepeteliu ir puikus rezultatas.  smile.gif

aisku:)))
tada neapsimoka jo atskirai pirktis. nes ziuriu mazas kiekis, o kaina pakankamai didele.. g.gif
Atsakyti
Po Bare minerals original isbandziau Matt pudra - esu labai patenkinta. Puikiai atrodo, nors matiskumo neislaiko visa diena, bet oda atrodo labai grazi net iki velyvo vakaro visa diena nusilakscius, nusiplukus. fitness3.gif
Original man buvo per "blizgi". Manau, kad Matt formuluote - idealus riebiaodziu pasirinkimas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 04 13, 10:17)
Po Bare minerals original isbandziau Matt pudra - esu labai patenkinta. Puikiai atrodo, nors matiskumo neislaiko visa diena, bet oda atrodo labai grazi net iki velyvo vakaro visa diena nusilakscius, nusiplukus.  fitness3.gif
Original man buvo per "blizgi". Manau, kad Matt formuluote - idealus riebiaodziu pasirinkimas.  thumbup.gif

Aciu uz komentara 4u.gif
dabar tikrai bandysiu Matt, nes ir man Original per blizgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 04 12, 22:19)
Aciu uz komentara  4u.gif
dabar tikrai bandysiu Matt, nes ir man Original per blizgi  smile.gif

Pries pirkdama pirmaja savo mineraline pudra pasiziurejau daugybe filmuku youtubej, prisiskaiciau atsiliepimu internete ir nusipirkau original. Na, maniau - svytejimas tai svytejimas, veidelis bus gaivus, grazus... Bet ilgainiui pradejo erzinti, man to svyteijimo buvo per daug. As visgi ji isivaizdavau subtilesniu... blush2.gif Bet cia, be abejo atsilieptu armija original pudros naudotoju, kurioms atrodo kitaip - ir viskas puiku!
Pries kelias dienas atkeliavo Matt - pirmiausiai tiesiogine sio zodzio prasme buvau sokiruota kaip spalva atitiko mano veida - kiek nori tiek gali tepti - atitikimas tobulas. Spalva visiskai lygi su kaklo, dekolte spalva.. (pirkau Fairly light, o original turiu Light - tai vos vos per tamsi man.) Na ir ryte panaudojus ir po visu dienos darbu namuose, plius geru dvieju valandu vaiksciojimo kalnuose - suprakaitavimas buvo laabai nemenkas, po sio "issukio" pudrai - pasiziurejus i veidrodi vaizdas tikrai nenuliudino. Aisku, veidas jau nebebuvo matinis, bet kaip nuostabu, kad ne kaip iprastines ankstesnes pudros - sioji "nenuplauke" i pavirsiu. lotuliukas.gif Niekas nebutu nei uz ka pasakes, kad siandien naudojau kokia nors pudra...
Ramia sirdimi issimaudziusi nuejau miegoti nebijodama, kad ryte islys koks vienas kitas spuogas. (Taip BUTINAI turedavo atsitikti su ankstesnem pudrom, krem-pudrom ir t.t.) Is ryto atsikeliau svaruteliu sveikuteliu veidu. 4u.gif
Atsakyti