Įkraunama...
Įkraunama...

Bare Escentuals

QUOTE(denvi @ 2012 02 12, 22:27)
As suprantu, kad cia kazkas panasaus kaip silikoninis makiazo pagrindas.
Iki siol naudoju Inglot kosmetika, visad pries tepdama krempudra tepu "Under Makeup Base" - ta silikonini pagrinda - isties, islygina oda, nuima sausuma ir pati pudra zymiai lengviau pasisklaido.
Tai jei cia panasus dalykas, tai turetu buti superinis  biggrin.gif

Įdomu ar Ingot "Under Makeup Base" tokios pat sudedamosios dalys kaip ir Prime time? Kažkaip irgi tikėjausi, kad bus mažiau visokio brudo BE produkcijoje, lyginant su kitais gamintojais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkaka @ 2012 02 13, 11:05)
Įdomu ar Ingot "Under Makeup Base" tokios pat sudedamosios dalys kaip ir Prime time? Kažkaip irgi tikėjausi, kad bus mažiau visokio brudo BE produkcijoje, lyginant su kitais gamintojais  g.gif

Gaila, kad ant tubeles nera sudeties, ji buvo ant pakuotes, kuri jau seniai ismesta ;/ kiek ieskojau Inglot produktu sudeties internete - neradau.
Atsakyti
Radau toki straipsni apie mineraline kosmetika ir jos sudeti. Perzvelkit, pasirodo ir BE nera tokia nekalta, bet aisku, zymiai maziau blogybiu nei kitose.

http://www.mineralin...s...inės_dalys
Atsakyti
QUOTE(denvi @ 2012 02 13, 13:52)
Radau toki straipsni apie mineraline kosmetika ir jos sudeti. Perzvelkit, pasirodo ir BE nera tokia nekalta, bet aisku, zymiai maziau blogybiu nei kitose.

Blogasis bismuto oksichloridas g.gif niu nelabai gerai, bet per keletą metų naudojant original jokių blogumų man nepasireiškė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denvi @ 2012 02 13, 12:52)

nieko nera baisais, tiesiog yra normalu kas kiekvienam gali sudirginti.svarbiausia pagrindinio s....nera.manau neatidziai pasiskaitet, tik pamatet raudona spalva lotuliukas.gif ir issigandot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liustra @ 2012 02 13, 19:04)
nieko nera baisais, tiesiog yra normalu kas kiekvienam gali sudirginti.svarbiausia pagrindinio s....nera.manau neatidziai pasiskaitet, tik pamatet raudona spalva  lotuliukas.gif  ir issigandot  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif be to, kai dar atidžiau peržvelgiau straipsnį, tai atkreipkit dėmesį, kad viršuje figuruoja magic minerals reklama, o apačioje jau rašoma, jog ši kosmetika neturi jokių blogų komponentų smile.gif maždaug va 100 proc. mineralinė kosmetika, spauskit nuorodą ir pirkit smile.gif kitas dalykas, nėra juk parašyta, kad tos medžiagos gali sukelti aklumą, nevaisingumą arba turėti įtakos vėžiui rolleyes.gif žodžiu nepasiduodam provokacijai 4u.gif
Atsakyti
Labuka, gal kas pasiulys rekomendacini koduka, noriu prisijungti feelunique.com ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*neva* @ 2012 02 25, 22:04)
Labuka, gal kas pasiulys rekomendacini koduka, noriu prisijungti feelunique.com ACIU  4u.gif

Emailo jusu reikia, kad pakvietima atsiust.
Atsakyti
Mergaitės, patarkit prašau kuo iš BE maskuoti paakius. Turiu pudra original fairly light, tai esu patenkinta, esu šviesios odos, spalva kaip tik. Tik su paakiais nežinau ka bedaryt, pajuodę, paburkę, skysti maskuokliai nelabai padeda.Patarkit kas is BE labiausiai tiktų. Aciū
Atsakyti
Tai bandykit gal BE maskuoklį. Aš turiu tai man užtenka, kiek jis pamaskuoja.
Atsakyti
Aciu, uz patarimus sioje temoje....Pakeiciau kremuka, dabar naudoju labai lengva, gerai isigeria, tada ir pudryte nuostabiai gulasi. Dabar supratau, kad ir svytejimas buvo del sunkaus kremo, o man atrode kad Original labai blizgi doh.gif Ir maskuoti man cia patare ta pacia pudra tik mazu sepeteliu, tai ir darau, papudruoju veida, paskui mazu sepeteliu maskuoju spuogelius, demeles, puikiai uzmaskuoja, nepirksiu papildomu maskavimo priemoniu thumbup.gif
Atsakyti
Niu pagaliau išbandžiau Prime time
user posted image
aišku tikėjausi, kad pačios priemonės bus daugiau, na bet pagal viską kiek domėjausi, priemonės vienam kartui turi uztekti vieno dozatoriaus paspaudimo (taip ir yra) bet dėl kiekio tai tikrai kažkaip biški nuvylė smile.gif
Iš pradžių sušvietė užsitepti ant nesudrėkintos odos ir gavosi šnipštas doh.gif original išryškino sausas vietas, tokios lyg pleiskanėlės pasimatė, daugiau taip nedarysiu rolleyes.gif kitą kartą jau pasitepiau kaip visada savo drekinamuoju kremuku ir po poros min. bazę, viskas lyg ir gerai veidas aksominis pasidarė, pudra dengėsi lygiai ir t.t. bet, kad pasakyčiau wow nerealus dalykas ir be jo jau nebegalėčiau pudros teptis, tai nea. Kol kas tiek su baze tiek be bazės pudra pasitengia taip pat. Aišku dar ne tiek daug kartų bazę naudojau, dar gal įprasti reikia smile.gif
Atsakyti