Įkraunama...
Įkraunama...

Bare Escentuals

QUOTE(Mivida @ 2012 02 12, 00:37)
Tikra tiesa  wub.gif

Gerai, kad man jos ir neteko išbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrielita21 @ 2012 02 11, 23:49)
pagal oficialu puslapi arba pagal feelunique, pudra 8g man kianavo 10svaru, o tusas 5 svarai.

na realiai as BE nenaudoju tai nelabai galiu apie juos ka pasakyti, taciau gali but daugelis priezasciu mazenes kainos, bet zinokit tikrai nemanau , kad ten sius mesla. juk tiesiog kazkas ja gauna nemokamai, parduoda..perparduota ir pan huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkaka @ 2012 02 12, 11:18)
Aš tai dėja kitų firmų pudryčių nesu išbandžius  ax.gif kai pradėjau domėtis mineralinėmis pudromis, tuo metu net nebuvo nei magic minerals nei bare x minerals, bet galiu pasakyti, kol kas tikrai esu patenkinta BE ir manau, kad ir kaina nėra labai didelė, jei taip pamasčius original pudros kaina iš braškių apie 65 Lt, o man jos pakanka maždaug 4-6 mėn. priklausomai kaip ir kiek naudoju, o jos kokybė  thumbup.gif

Niekaip nerandu tokiu kainu (65lt uz pudryte), nes va braskese pudru kaina tarp 27 ir 30 euru g.gif
Tokios kaip ir groziofabrikas.lt :/
Kur jus pigesnes randat? smile.gif g.gif
Atsakyti
As perku pudra is feelunique, kaina ten iseina apie 80 lt, o jei dar 10proc. nuolaida, isvis gerai, ir jokiu abejoniu del kokybes. Pirkau viena is ebay, tai turiu itarimu, kad padirbta g.gif
Atsakyti
QUOTE(denvi @ 2012 02 12, 12:39)
Niekaip nerandu tokiu kainu (65lt uz pudryte), nes va braskese pudru kaina tarp 27 ir 30 euru  g.gif
Tokios kaip ir groziofabrikas.lt :/
Kur jus pigesnes randat?  smile.gif  g.gif

Aš perku US doleriais, + turiu 10 proc. nuolaidą tai original kaina gaunasi apie 74 Lt. bet buvau dar užtaikiusi braškėse ant 10 proc. nuolaidos visoms pudroms tai ir gavosi apie 65 Lt thumbup.gif

Laukiu dabar šios priemonės

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Murkaka @ 2012 02 12, 18:07)

Laukiu dabar šios priemonės

user posted image

Labai lauksiu atsiliepimu 4u.gif Labai idomu, geresnis efektas su pagrindu bigsmile.gif ar marketingas biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi idomu ar jau jis toooks nerealus biggrin.gif kai tik gausiu iš kart pasidalinsiu įspūdžiais 4u.gif
Atsakyti
As suprantu, kad cia kazkas panasaus kaip silikoninis makiazo pagrindas.
Iki siol naudoju Inglot kosmetika, visad pries tepdama krempudra tepu "Under Makeup Base" - ta silikonini pagrinda - isties, islygina oda, nuima sausuma ir pati pudra zymiai lengviau pasisklaido.
Tai jei cia panasus dalykas, tai turetu buti superinis biggrin.gif
Atsakyti
Turejau ta Prime Time. Nepatiko, nes oda jautesi riebi man po jo. Blizgejo oda labai po keliu minuciu ir pudra nesilaike doh.gif Bet mano T zona labai riebi
Atsakyti
As dar bijau kad poras kims g.gif Idomu kokia sudetis g.gif Jei silikonai, tai kokia prasme ant jo naudoti naturalia mineraline ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mivida: 12 vasario 2012 - 21:54
QUOTE(Mivida @ 2012 02 12, 22:53)
As dar bijau kad poras kims  g.gif Idomu kokia sudetis  g.gif  Jei silikonai, tai kokia prasme ant jo naudoti naturalia mineraline  ax.gif

Gal cia ne silikono pagrindu.. g.gif
Ingredients: Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone, Silica, Magnesium Silicate, Ascorbic Acid (Vitamin C), Tocopherol (Vitamin E), Calcium Pantothenate (Vitamin B5), Aloe Barbadensis Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract.

Nesu zinove smile.gif nesuprantu, kas cia ax.gif

Bet ar BE ne visi produktai turetu buti be papildomu "blogu" ir odai kenkianciu priedu?

Atsakyti
QUOTE(denvi @ 2012 02 12, 23:04)
Gal cia ne silikono pagrindu.. g.gif
Ingredients: Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone, Silica, Magnesium Silicate, Ascorbic Acid (Vitamin C), Tocopherol (Vitamin E), Calcium Pantothenate (Vitamin B5), Aloe Barbadensis Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract.

Nesu zinove smile.gif nesuprantu, kas cia  ax.gif

Bet ar BE ne visi produktai turetu buti be papildomu "blogu" ir odai kenkianciu priedu?

Su silikonais
Atsakyti