Įkraunama...
Įkraunama...

Bare Escentuals

QUOTE(vassara @ 2008 10 22, 20:34)
as turiu wink.gif
is pradziu nepatiko, kad jis saldo lupas, bet po savaites pripratau biggrin.gif visai nieko..

o lupos graziai blizga g.gif
Atsakyti
QUOTE(GrazinaIva @ 2008 10 22, 21:51)
o lupos graziai blizga  g.gif

As turiu atskirai viena spalvyte ir visa ta rinkinuka. Atskira ta spalvyte gavau dovanu apsipirkdama - tai ji beveik be blizguciu ("Dolly" spalvyte) - duoda slapiu lupu efekta. O sitas rinkinukas, tai laabai blizgus. Bet man patinka BE blizgesiai - dabar vieni is megiamiausiu: spalvytes labai grazios, lengvai tepasi, laikosi gerai, nesausina lupu (kas man paprastai buna su putlinanciais blizgiais), saldymas jauciasi, bet man visai netrukdo. Zodziu kaip uz tokia kainyte, tai thumbup.gif
Atsakyti
prisiskaiciau jusu isgyrimus ir labai labai uzsinorejau sios mineralines pudrytes.... spalva medium speju, kad geriausiai tiktu, bet braskese tokio rinkinuko nebuvo, tai uzsisakiau tan. gal turite kuri nors? labai tamsus? gal dazniau i soleriuma nuejus normaliai butu? dabar pati abejoti pradejau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alliza @ 2008 10 29, 02:16)
prisiskaiciau jusu isgyrimus ir labai labai uzsinorejau sios mineralines pudrytes.... spalva medium speju, kad geriausiai tiktu, bet braskese tokio rinkinuko nebuvo, tai uzsisakiau tan. gal turite kuri nors? labai tamsus? gal dazniau i soleriuma nuejus normaliai butu? dabar pati abejoti pradejau sad.gif

is midwestskincare.com dar galima uzsisakyti,siuncia i lt smile.gif ten gal spalvu daugiau
Atsakyti
O medium beige parudina veida ar persviesi? Medium tan gal jau tamsokas neidegusiam veidui? rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu sia mineraline pudra, nerealus dalykas, veidas kaip suzydes atrodo.
Taip sakant - atradimas tiesiog.
Atsakyti
kaip manot, ar tiktu bare escentuals mineralinei pudrytei naudoti toki sepetuka user posted image, ar geriau reiktu kartu su purda uzsisakyti ir sios firmos sepetuka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lambie @ 2008 11 04, 21:05)
kaip manot, ar tiktu bare escentuals mineralinei pudrytei naudoti toki sepetuka user posted image, ar geriau reiktu kartu su purda uzsisakyti ir sios firmos sepetuka?  g.gif

turbut geriau tiktu sprecialus, taciau as pati naudoju toki pati kaip jusu foto Erdesos sepetuka ir vargo nematau. Tiesa, gal su originaliu sepetuku viskas butu kitaip smile.gif

Beje, ar zinote, gal BE turi kazkokia priemone, panasia savo poveikiu i meteoritus? Man regis yra ten visokiu spindejima suteikianciu dalykeliu smile.gif

Jei netingite, brukstelkite i AZ, zinancios smile.gif Busiu labai dekinga smile.gif
Atsakyti
Kažkaip labai nusibružinu veidą aš kabukiu, tepdama tą BE. Matyt per daug ščirai tepuosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 17 lapkričio 2008 - 14:07
Sveikos!

O per midwestskincare.com nebereikia muito moketi?ar vis del to reikia?Per ebay tai tikrai nereik,o del padielku,tai geriausiai feedback'us skaityti
Atsakyti
sveikos,
man regis muitai priklauso ne pagal tai is kur perki, o uz kiek. Jei neklystu perkant virs 75lt muitine uzdeda muitus, taciau kaip sako praktika daznai pavyksta prasmukti, ir man niekada neuzdejo (4 kartus pirkau, 3 is braskiu, paskutini kaip tik is ebay BE kmplekta... )

kas liecia pudryte, tai as nesupratau, kazkaipman nepavyko snd pasiteplioti. veidas nekaip atrode. Pirkau medium, esu blondi zydraake, prie didesniu progu nueinu i soliariuma, nu bet kazkaip man medium sviesoka pasirode... hmm

na bet tarkim dar neismokau tepti, GAL KURI GALETU PASIDALINTI TECHNINIAIS PATARIMAIS??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2008 11 18, 22:00)
GAL KURI GALETU PASIDALINTI TECHNINIAIS PATARIMAIS??? blush2.gif

BE puslapy yra vaizdo medziaga, kaip viska tepti wink.gif
Atsakyti