Įkraunama...
Įkraunama...

Bare Escentuals

QUOTE(Mivida @ 2012 02 11, 00:42)
Na as irgi labai mazai uzkabinau, parduotuveje mane konsultante daze, tai maciau kaip daro, nemanau, kad jos padauginau, tiesiog bus klaida, kad nedaviau kremui gerai isigerti  doh.gif Pudra tkia lengvute iskarto negraziai "prilipo" prie odos  unsure.gif  doh.gif Dienos begyje bandziau dar karta naudoti (ant virsaus rytinio makiazo), oda jau buvo sausa, tai zyyymiai geriau atrode  bigsmile.gif Rytoj ryte niekur neskubesiu, bandysiu viska padaryti taisiklingai  bigsmile.gif

Svarbu neskubėti, pasibandyk su vieno kremuko pagrindu su kitu, tas vail nėra jau toks super duper privalomas, kol jo neturėjau, daugiau nei metus pudravausi tik su original, ir būdavo viskas gerai, jei koks spuogelis išlysdavo tiesiog jį plonesniu šepetėliu su ta pačia pudra pamaskuodavau ir būdavo viskas thumbup.gif O jei matysi, kad oda pyksta, sausėja, tempia, rausta ar beria, tada tikrai neverta jos kankinti, o rinktis ką nors naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkaka @ 2012 02 11, 10:38)
Svarbu neskubėti, pasibandyk su vieno kremuko pagrindu su kitu, tas vail nėra jau toks super duper privalomas, kol jo neturėjau, daugiau nei metus pudravausi tik su original, ir būdavo viskas gerai, jei koks spuogelis išlysdavo tiesiog jį plonesniu šepetėliu su ta pačia pudra pamaskuodavau ir būdavo viskas  thumbup.gif O jei matysi, kad oda pyksta, sausėja, tempia, rausta ar beria, tada tikrai neverta jos kankinti, o rinktis ką nors naujo  smile.gif

Siandien esu labiau patenkinta savo makiazu bigsmile.gif Daviau kremui gerai isigerti, likucius nusausinau, ir pudryte graziai atsigule bigsmile.gif Atrodo labai naturaliai bigsmile.gif
Dar siandien supratau, kad reikia keisti sepeteli, siuo metu naudoju toki
user posted image
jis yra labai didelis mineralinei schmoll.gif Uzsisakiau kelis sepetelius is Iherb, gal kuris tiks, jei ne, teks investuoti i BE sepeteli.
Na ir veidas prasosi idegio, nors truputeli, aisku, reikes keisti pusrytes atspalvi, bet makiazas atrodys graziau wub.gif Dabar neidegusiam veidui, Fairly Light, idealiai tinka thumbup.gif
Aciu uz ideja vietoj maskuoklio naudoti ta pacia pudra, kaip as nesugalvojau doh.gif Reikes pabandyti, bet manau be maskuoklio vistiek neissiversiu unsure.gif
Atsakyti
Aš tai naudoju TBS šepetuką pudrytei, man jis kažkaip visai gerai prilipo smile.gif

user posted image

Va dar ką galiu pridurti dėl maskuoklio, jei spuogelis rimtas, ir su original nelabai pasislepia tai naudoju maskuoklį BareMinerals Multi-Tasking Summer Bisque SPF20, čia irgi galima įvairiai daryti, galima jį naudoti tiek kaip košelę (sumaišius su vandenuku) tiek sausą.

user posted image
Atsakyti
Perskaičiau temą, susižavėjau BE.. 4u.gif

Sakykit, o kur perkat BE produktus?
Atsakyti
QUOTE(denvi @ 2012 02 11, 20:53)
Perskaičiau temą, susižavėjau BE.. 4u.gif

Sakykit, o kur perkat BE produktus?

Aš siunčiuosi iš braškių www.strawberrynet.com, dar galima siųstis ir iš čia www.feelunique.com (siuntimas nemokamas, bet pati nesu bandžius) taip pat Lietuvoje prekiauja www.groziofabrikas.lt, bet ten kainos yra didokos 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma smile.gif

Gal esat susidurios su kitu firmu mineraliniais produktais. Matau Lietuvoje parduodami Magic Minerals bei Bare X Minerals produktai pigesni, tuo paciu reiketu suprasti, kad jie ir prastesni nei BE yra? Pateikiama informacija, kad sudetis be papildomu priedu ir blogybiu, kaip ir BE. Gal turit patirties ir galit palyginti, pasidalinkit mintimis prasau smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ar kas pirkot pudra ar tusa ebay.co.uk? nusipirkau, kaina tai ganetinai maza, bet nezinau ar originalus, atsiliepimai pardavejo tai labai geri. turejau truputi pudros pabandymui, tai dabar pora dienu panaudojau kazkokio skirtumo nepatebejau. gal kas zino kaip atskirti originalias?
Atsakyti
man tikrai pvz bare X minerals daug kartų prastesnis produktas. Sausa, dulkėta pudra, dažaisi, tai net dusina tos dulkės. Su bare minerals nieko panašaus, ji iš savęs turi drėgnumo, nedulka.
Atsakyti
QUOTE(gabrielita21 @ 2012 02 11, 22:52)
Sveikos, ar kas pirkot pudra ar tusa ebay.co.uk? nusipirkau, kaina tai ganetinai maza, bet nezinau ar originalus, atsiliepimai pardavejo tai labai geri. turejau truputi pudros pabandymui, tai dabar pora dienu panaudojau kazkokio skirtumo nepatebejau. gal kas zino kaip atskirti originalias?

dazniausiai pagal pakuote, bet jei is UK siunteisi nemanau kad bus fake

P.S. Tik klausimas pagal ka tas kainas lyginot g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liustra: 11 vasario 2012 - 23:12
QUOTE(Balalaika. @ 2012 02 11, 22:55)
man tikrai pvz bare X minerals daug kartų prastesnis produktas. Sausa, dulkėta pudra, dažaisi, tai net dusina tos dulkės. Su bare minerals nieko panašaus, ji iš savęs turi drėgnumo, nedulka.

Tikra tiesa wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liustra @ 2012 02 12, 00:11)
dazniausiai pagal pakuote, bet jei is UK siunteisi nemanau kad bus fake

P.S. Tik klausimas pagal ka tas kainas lyginot  g.gif  ?

pagal oficialu puslapi arba pagal feelunique, pudra 8g man kianavo 10svaru, o tusas 5 svarai.
Atsakyti
QUOTE(denvi @ 2012 02 11, 23:51)
Aciu uz atsakyma  smile.gif

Gal esat susidurios su kitu firmu mineraliniais produktais. Matau Lietuvoje parduodami Magic Minerals bei Bare X Minerals produktai pigesni, tuo paciu reiketu suprasti, kad jie ir prastesni nei BE yra? Pateikiama informacija, kad sudetis be papildomu priedu ir blogybiu, kaip ir BE. Gal turit patirties ir galit palyginti, pasidalinkit mintimis prasau  smile.gif

Aš tai dėja kitų firmų pudryčių nesu išbandžius ax.gif kai pradėjau domėtis mineralinėmis pudromis, tuo metu net nebuvo nei magic minerals nei bare x minerals, bet galiu pasakyti, kol kas tikrai esu patenkinta BE ir manau, kad ir kaina nėra labai didelė, jei taip pamasčius original pudros kaina iš braškių apie 65 Lt, o man jos pakanka maždaug 4-6 mėn. priklausomai kaip ir kiek naudoju, o jos kokybė thumbup.gif
Atsakyti