Įkraunama...
Įkraunama...

Bare Escentuals

QUOTE(Diana:) @ 2012 01 26, 14:47)
Sveki smile.gif  susigundziau ir as mineraline pudra, noriu isbandyt! O gal kas galetu ir man rekomendacija duot feelunique.com? Prisiregistravau ir jau nekantrauju uzsisakyt! blush2.gif

Galeciau duoti. Jeigu dar reikia, rasykite i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana:) @ 2012 01 26, 13:47)
Sveki smile.gif  susigundziau ir as mineraline pudra, noriu isbandyt! O gal kas galetu ir man rekomendacija duot feelunique.com? Prisiregistravau ir jau nekantrauju uzsisakyt! blush2.gif

Galiu Jums atsiusti rekomendacija, bet blogai, kad jau uzsiregistravot, reikejo registruotis jau su rekomendacija smile.gif tai gal vertetu uzsiregistruoti per kita pasta tada, atsiuskit man i az, atsiusiu 4u.gif
Papildyta:
Man dar kilo klausimas del original atspalviu. Turiu medium beige, bet man jis yra siek tiek per tamsus, bet sakyciau tas atspalvis pas mane yra i geltonuma, maciau paneles minejo, kad jis yra i rausvuma, kazin kodel g.gif Gal kas galetu patarti, koks atspalvis yra kazkur vienu tonu sviesnis uz medium beige? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aneeta @ 2012 01 26, 16:25)
Galiu Jums atsiusti rekomendacija, bet blogai, kad jau uzsiregistravot, reikejo registruotis jau su rekomendacija smile.gif tai gal vertetu uzsiregistruoti per kita pasta tada, atsiuskit man i az, atsiusiu  4u.gif
Papildyta:
Man dar kilo klausimas del original atspalviu. Turiu medium beige, bet man jis yra siek tiek per tamsus, bet sakyciau tas atspalvis pas mane yra i geltonuma, maciau paneles minejo, kad jis yra i rausvuma, kazin kodel  g.gif  Gal kas galetu patarti, koks atspalvis yra kazkur vienu tonu sviesnis uz medium beige?  ax.gif  4u.gif

Jeigu man vasara pasidaro per sviesi Fairly Light spalva, tai as ja maisau su Medium Beige. Nesakau, kad fairly Light yra vienu tonu sviesesne, taciau kazkaip sios spalvos turi bendra gelsvoka atspalvi.
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 01 26, 15:36)
Jeigu man vasara pasidaro per sviesi Fairly Light spalva, tai as ja maisau su Medium Beige. Nesakau, kad fairly Light yra vienu tonu sviesesne, taciau kazkaip sios spalvos turi bendra gelsvoka atspalvi.

laukiu uzsisakius fairly light meginuko, reikes isbandyti ax.gif
Atsakyti
smile.gif Patarkite, koki makiažo fiksuotoja Mineral Veil isigyti prie odiginal fairy light pudrytes? nes jie irgi turi atspalviu kaip suprantu g.gif Original, Illuminating, Hydrating, SPF 25, Tinted ? Ar as kazka netaip suprantau ?

http://www.feeluniqu...ls-id/b.e.-face

user posted image

Papildyta:
niu kaip pradejau daugiau skaitineti, tai kaip suprantu ten ne atspalviai, tik padaro veiduka ar daugiau matini arba spinginti arba daugiau drekina ar nuo uv ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *neva*: 05 vasario 2012 - 11:39
Original yra matinis perregimas. Iluminating yra žėrintis perregimas. Hydrating drėkinantis, bet nežinau ar matinis ar ne. O tinted su atspalviu ir kiek žinau ne visai matinis. Spf25 tai su apsauga nuo saulės. Bet kokia prasmė, juk foundation pudra turi spf.
Atsakyti
ACIU 4u.gif jau dabar aiskiau bigsmile.gif
Papildyta:
o sioms mineralinems pudroms geriausiai kabuki sepeteliai ?
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 02 05, 12:46)
Spf25 tai su apsauga nuo saulės. Bet kokia prasmė, juk foundation pudra turi spf.

Prasme tokia, kad spf niekad nepamaisys wink.gif Nesvarbu, kad yra sitam produkte ar foundation jo turi - tiesiog siaip ar taip neuztepam reikiamo kiekio ant veiduko, juk vos vos ten tos pudros pasiima visam veidui, o kad gautumem ta tikraji prie spf duota skaiciu reiketu laabai daug uztept (vos ne arbatini sauksteli).
Atsakyti
QUOTE(*neva* @ 2012 02 05, 12:45)
smile.gif Patarkite, koki makiažo fiksuotoja Mineral Veil isigyti prie odiginal fairy light pudrytes? nes jie irgi turi atspalviu kaip suprantu  g.gif Original, Illuminating, Hydrating, SPF 25, Tinted ? Ar as kazka netaip suprantau ?

http://www.feeluniqu...ls-id/b.e.-face
user posted image

Papildyta:
niu kaip pradejau daugiau skaitineti, tai kaip suprantu ten ne atspalviai, tik padaro veiduka ar daugiau matini arba spinginti arba daugiau drekina ar nuo uv ?

Original mineral veil yra pats geriausias mano turėtas dalykas. Kaip šilkas, maloniai dengiasi, sutvirtina makiažą, nepadaro tokio sausumo efekto (kas būna man su kitom priemonėm, nes mano oda sausa). Tik aš visada perteklių nubraukiu su kokiu stambesniu grubesniu šepetėliu. Šiaip labai rekomenduoju, nors iki kol nenusipirkau, abejojau ar man išvis reikalingas jis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kuri jau esat išbandžiusi http://www.feeluniqu...al-Sunscreen-4g pudrytę nuo saulės, idomu kiek jos užtenka ir kaip ji naudojama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkaka @ 2012 02 09, 17:48)
Gal kuri jau esat išbandžiusi http://www.feeluniqu...al-Sunscreen-4g pudrytę nuo saulės, idomu kiek jos užtenka ir kaip ji naudojama smile.gif

Ne naujiena sitap udryte, nebent tik feelunique naujai atsiradus. Man bent BE sepeteliai nepatinka, tai sitoj pudroj irgi nepatiko - siukstokas. Naudojimas elementarus - pasuki, pudros patenka ant sereliu (is vidaus pribyra) ir tepliojiesi. Is esmes patogu naudotis, turet rankinej atnaujint apsauga per diena. Tik nepamirskit, kad pudra realiai neapsaugos tiek, kiek rasyta - jau auksciau poste rasiau, kad norint gaut pilna apsauga, reiketu susitept koki arbatini sauksteli tos pudros, o tai neimanoma su mineraline.
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 02 09, 16:27)

Pirma karta perku, tikiuosi pataikiau su spalva. Mano oda labai sviesi. Konsultante siule daug tamsesne spalva, tikra bronz  blink.gif
BareMinerals Original SPF 15, Fairly Light
user posted image

Ateinu su atsiliepimais po 1 naudojimo g.gif
Dar nesupratau patiko ar nepatiko. g.gif

Kazkodel nelikau patenkinta svytejimu, manau reikejo rinktis MATTE, o ne ORIGINAL. Svytejimas isryskino visus odos trukumus, man atrodo tinka tik idealia oda turincioms merginoms, nes vietose, kur manooda labai grazi, lygi, svytejimas grazus, veidukas gyvas, bet kur yra trukumu (kakta) schmoll.gif Denos begyje labai norejosi kakta perbraukti matine kompaktine pudra biggrin.gif Dar mano spalvyte labai sviesi, nors idealiai tinka mano odai, nera skirtumo tarp veido ir kaklo, bet noretusi nors vienu tonu tamsesnes, gyviau atrodytu veidas, o taip labai sviesus+svytintis g.gif Na nezinau, nezinau unsure.gif Man labiau patinka paciai reguliuoti svytejima su shimmeriu, perbraukti ten kur noriu, bet ne kai visas veidas svyti unsure.gif

Idomu kokie atsiliepimai apie bareMinerals SPF15 Matte Foundation 6g ? g.gif
Atsakyti