Įkraunama...
Įkraunama...

Bare Escentuals

user posted image

Išbandžiau Bare Escentuals bareMinerals Matte mineralinę, patiko bigsmile.gif Dengiasi lygiai, gražiai gula ant odos, neišryškina pasausėjimų, veidas neatrodo miltuotas, nors maskuoti galėtų truputį daugiau 4u.gif Spalva tamsesnė nei to pačio atspalvio Original mineralinė.

Labai patiko, kad ilgai neišlindo blizgesys, pudra nenuplaukė nuo veido, o labiausiai nudžiugino tai, kad ši mineralinė nesubėgo į raukšleles (Original formuluotė subėgdavo į juoko raukšleles doh.gif) Žodžiu, kol kas esu labai patenkinta, reikės stebėti ar berti nepradės wacko.gif

Atsakyti
[quote=Sunreja,2012 01 08, 21:04]Bet ji reikia naudoti kaip highlighter'i, jo?  blush2.gif 
As galvojau, jog si spalvyte pati sviesiausia...
[/quote]
as zinok gal biski nusisnekejau, as turiu spalvyte warmth, as jau senai turiu nusipirkusi get started kit,a, viska pabaigiau, o ji dar turiu, nes labai mazai jo reikia tepti... dar neteko pirkti papildymo ir kazkaip susimasciau as cia pati sau kad jo viena spalva ir tebuna blush2.gif as ji naudoju kaip ruza smile.gif
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simona1986: 11 sausio 2012 - 19:20
QUOTE(Simona1986 @ 2012 01 11, 19:20)
as zinok gal biski nusisnekejau, as turiu spalvyte warmth, as jau senai turiu nusipirkusi get started kit,a, viska pabaigiau, o ji dar turiu, nes labai mazai jo reikia tepti... dar neteko pirkti papildymo ir kazkaip susimasciau as cia pati sau kad jo viena spalva ir tebuna blush2.gif as ji naudoju kaip ruza smile.gif

A tai tas visai kas kita smile.gif
Atsakyti
Gavau aš vakar savo pudrytę, pirkau Original Fairly Light spalvą, nu esu labai labai patenkinta, svalva atiteko idealiai, ant veido labai maloniai gula, graziai išlygina veido odą, man gerai maskuoja. Didžiausias trūkumas, kad viduryje dienos, šiek tiek pasiriebaluoja veidas, na bet man praktiškai su visomis pudromis taip būna, gal Este Lauder kiek ilgiau išlaiko, bet riebalų perteklių sugeriu Ardeco servėtėlėmis ir viskas puiku smile.gif
Atsakyti
Kuri geriau maskuoja poras ar švytinti ar matinė? Kaip gauti nuolaidą perkant feelunique.om?
Atsakyti
Isigijau ,laukiu parkeliaujant,paziuresiu ar ji is ties tokia efektyvi kaip raso,tarsi oda atrodo kaip nupoliruota bigsmile.gif
user posted image
Ir dar isigijau Makiažo fiksuotojas Mineral Veil ,o gal kas bandet tad butu idomu isgirsti ar is ties makiaza ilgiau islaiko riebi oda,neblizga ir ttt....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(iš miško @ 2012 01 21, 15:11)
Kuri geriau maskuoja poras ar švytinti ar matinė? Kaip gauti nuolaidą perkant feelunique.om?

As asmeniskai turiu original, tai man maskavimo truksta, galvoju, kad reikia maskavimui kazka papildomai isigyti g.gif bet jeigu maskuoti nedaug reikia, tai gal ir pasleptu...
Jei Jums reikia nuolaidos pirmam apsipirkimui feelunique, atsiuskite savo el. pasta i az, atsiusiu rekomendacija smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2012 01 22, 13:13)
Isigijau ,laukiu parkeliaujant,paziuresiu ar ji is ties tokia efektyvi kaip raso,tarsi oda atrodo kaip nupoliruota bigsmile.gif
user posted image

Kai gausite nepamirškite parašyti atsiliepimo 4u.gif Irgi dairausi į BE primer'ius
Atsakyti
parasysiu mirksiukas.gif pati labai laukiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aneeta @ 2012 01 22, 18:02)
As asmeniskai turiu original, tai man maskavimo truksta, galvoju, kad reikia maskavimui kazka papildomai isigyti  g.gif  bet jeigu maskuoti nedaug reikia, tai gal ir pasleptu...

Aš naudoju original fairly light pudrą ir pamaskuoju su bisque concealer'iu, labai super jis man tinka, su maskavimui skirtu teptuku iš rinkinio puikiai užmaskuoja viską thumbup.gif

http://www.bareescen...mp;cgid=BE_FACE
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2012 01 24, 22:12)
Aš naudoju original fairly light pudrą ir pamaskuoju su bisque concealer'iu, labai super jis man tinka, su maskavimui skirtu teptuku iš rinkinio puikiai užmaskuoja viską thumbup.gif

http://www.bareescen...mp;cgid=BE_FACE

aciu, reikes isbandyti, kaip tik ieskau ko nors maskavimui 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveki smile.gif susigundziau ir as mineraline pudra, noriu isbandyt! O gal kas galetu ir man rekomendacija duot feelunique.com? Prisiregistravau ir jau nekantrauju uzsisakyt! blush2.gif
Atsakyti