ateinu su atsiliepimas apie matte foundation
turiu spalva fairly light, esu sviesi, bet man ji tik tik, ciut butu pustoniu tamsesne jau man butu per tamsi
pati pudra dengias graziai, bet nera jau labai ji matine, ant veido atrodo daugiau matine, bet va ant nuotrauku neatrodo matine, toks jausmas, kad savy turi kazkokiu biski svytinciu daleliu , blizgesys islenda gerokai popiet, maskuoja irgi neblogai, kadangi naudoju dar maskuokli visad tai del maskavimo perdaug nesureiksminu pudru, zodziu del to matiskumo islaikymo ir davimo veidui nesu dar susidariuds tvirtos nuomones
kai ilgiau panaudosiu grysiu su tvirtesniais tikiuos atsiliepimais
QUOTE(shemsa @ 2011 12 16, 14:55)
O ši mineralinė nesubėga į smulkias raukšleles? Na, man naudojant Original formuluotę, pudra subėgdavo į raukšleles aplink nosies sparnelius bei juoko linijose, jei taip galima išsireikšti Mąstau ar ši Matte pudra visai panaši į Original ar sausesnė kiek
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 12 16, 19:40)
O ši mineralinė nesubėga į smulkias raukšleles? Na, man naudojant Original formuluotę, pudra subėgdavo į raukšleles aplink nosies sparnelius bei juoko linijose, jei taip galima išsireikšti Mąstau ar ši Matte pudra visai panaši į Original ar sausesnė kiek
nu zinok neatkreipiau i tai demesio sekanti kart pastebesiu ar subegs ir parasysiu
QUOTE(Monki @ 2012 01 05, 13:01)
Mergaites, kurios siunciasi is feelunique, original foundation pudryte siuncia su "uzrakinama" pakuote?
taip, ten kur yra 8g pakuotės, tai visos tokios kaip parodytos paveiksliuke, su 'užrakinimu'. Seno leidimo 9g. jau mažai kur ir rasi, ebay nebent. Jų ir tekstūra skiriasi, ne tik įpakavimas.
QUOTE(Balalaika. @ 2012 01 05, 14:30)
taip, ten kur yra 8g pakuotės, tai visos tokios kaip parodytos paveiksliuke, su 'užrakinimu'. Seno leidimo 9g. jau mažai kur ir rasi, ebay nebent. Jų ir tekstūra skiriasi, ne tik įpakavimas.
O kuo skiriasi tekstura? As uzbaigineju senaji varianta, idomu ar labai skiriasi?
QUOTE(Balalaika. @ 2012 01 05, 13:30)
Super tada. Ar geresne tekstura? Esu turejusi seno leidimo, sunaudojau seniai, taciau kazkas neitiko tobulai tada, meginsiu is naujo susidraugauti
QUOTE(Mintee @ 2012 01 05, 15:49)
O kuo skiriasi tekstura? As uzbaigineju senaji varianta, idomu ar labai skiriasi?
kiek pamenu, tai seno leidimo buvo sausesnė, naujoji tokia labiau prie veido limpa
QUOTE(Monki @ 2012 01 05, 15:57)
Super tada. Ar geresne tekstura? Esu turejusi seno leidimo, sunaudojau seniai, taciau kazkas neitiko tobulai tada, meginsiu is naujo susidraugauti
Tikrai geresnė.
Sveikos, ar kuri naudojat si dalykeli: bareMinerals Flawless Radiance All-Over Face Colour? Ar nevertas demesio?
QUOTE(Sunreja @ 2012 01 07, 19:41)
Sveikos, ar kuri naudojat si dalykeli: bareMinerals Flawless Radiance All-Over Face Colour? Ar nevertas demesio?
laba, as naudoju bareMinerals Flawless Radiance All-Over Face Colour, tinka ir patinka neesu labai sviesi, todel manau kad jei oda labai sviesi tai nelabai tiktu, nes jis gana tamsokas
QUOTE(Simona1986 @ 2012 01 08, 18:35)
laba, as naudoju bareMinerals Flawless Radiance All-Over Face Colour, tinka ir patinka neesu labai sviesi, todel manau kad jei oda labai sviesi tai nelabai tiktu, nes jis gana tamsokas
Bet ji reikia naudoti kaip highlighter'i, jo?
As galvojau, jog si spalvyte pati sviesiausia...