Įkraunama...
Įkraunama...

Bare Escentuals

Ar yra kur nors pirkti original pudros po 2g? gal yra naudojanciu golden fair atspalvi, ar labai geltonas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tokia rami @ 2011 10 27, 12:23)
Ar yra kur nors pirkti original pudros po 2g? gal yra naudojanciu golden fair atspalvi, ar labai geltonas?  4u.gif

mane taip pat domina šitas atspalvis, ir kažin, ar jis pakankamai šviesus baltaodėms? g.gif
Atsakyti
gal kas zino ar i ju maskuoklius ieina bismutas?
gal yra kas bande maskuolius?kazin nekemsa poru?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 10 28, 00:29)
gal kas zino ar i ju maskuoklius ieina bismutas?
gal yra kas bande maskuolius?kazin nekemsa poru?

Jų puslapy yra sudėtys. Rašo, kad įeina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apčy: 28 spalio 2011 - 01:25
QUOTE(apčy @ 2011 10 28, 02:25)
Jų puslapy yra sudėtys. Rašo, kad įeina.

tada atkrenta doh.gif
Atsakyti
Mergiukai, kas naudojat Bare Escentuals Brow color antakiams - kokią spalvą renkatės ? Ar ta medium brown nėra labai šviesi ? Gal geriau brunette - bet kažkokia pilka ji man atrodo... g.gif Vis niekaip neišsirenku. Gal kas bandėt realiai ir pakomentuotumėt, kuri spalva patiko ir tiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2011 11 11, 00:36)
Mergiukai, kas naudojat Bare Escentuals Brow color antakiams - kokią spalvą renkatės ? Ar ta medium brown nėra labai šviesi ? Gal geriau brunette - bet kažkokia pilka ji man atrodo...  g.gif  Vis niekaip neišsirenku. Gal kas bandėt realiai ir pakomentuotumėt, kuri spalva patiko ir tiko  ax.gif

laba, turiu visa rinkinuka antakiams, nepakeiciamas dalykas toms kurios nenori permanentinio makiazo smile.gif mano plaukai tamsiai rudi, oda vidutinio tamsumo, akys melynos... taigi jei kazkas panasaus tai pirkite tik brunette atspalvi smile.gif jis tikrai nera labai tamsus, bent jau man. dievinu visa bare minerals kosmetika wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simona1986: 15 lapkričio 2011 - 22:14
feelunique.com dabar 10 proc. nuolaida. thumbup.gif Siunčia nemokamai.

Gal ne į temą, bet gal kas turite nenaudojamų šešėlių miniukų? Norėčiau įsigyt pabandymui. Kol kas naudoju tik original ir skaistalus escape. Kol kas labai labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramiai! @ 2011 11 29, 12:18)
feelunique.com dabar 10 proc. nuolaida.  thumbup.gif  Siunčia nemokamai.

Gal ne į temą, bet gal kas turite nenaudojamų šešėlių miniukų? Norėčiau įsigyt pabandymui. Kol kas naudoju tik original ir skaistalus escape. Kol kas labai labai patenkinta  wub.gif

Parašykit i AŽ, duosiu rekomendaciją ir gausit papildomai 10 proc. nuolaidą pirmam pirkimui 4u.gif
Atsakyti
O lietuvoje yra sios kosmetikos kur nors pirkti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2011 12 06, 13:15)
O lietuvoje yra sios kosmetikos kur nors pirkti?  rolleyes.gif

Yra www.groziofabrikas.lt, bet geroookai brangiau, net per tarpininkes užsisakinėjant pigiau gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2011 12 06, 13:15)
O lietuvoje yra sios kosmetikos kur nors pirkti?  rolleyes.gif

feelunique.com siunčia į LT, ir yra pigiau nei kitose internetinėse parduotuvėse. Plius prisiregistravus dar galima vienam gamintojui taikyti 10proc. nuolaidą (pati pasirekat kuriam)

aš visuomet čia perku bare escetuals, tikrai žymiai pigiau gaunasi thumbup.gif
Atsakyti