Ar yra kur nors pirkti original pudros po 2g? gal yra naudojanciu golden fair atspalvi, ar labai geltonas?
QUOTE(tokia rami @ 2011 10 27, 12:23)
Ar yra kur nors pirkti original pudros po 2g? gal yra naudojanciu golden fair atspalvi, ar labai geltonas?
mane taip pat domina šitas atspalvis, ir kažin, ar jis pakankamai šviesus baltaodėms?
gal kas zino ar i ju maskuoklius ieina bismutas?
gal yra kas bande maskuolius?kazin nekemsa poru?
QUOTE(shemsa @ 2011 10 28, 00:29)
gal kas zino ar i ju maskuoklius ieina bismutas?
Jų puslapy yra sudėtys. Rašo, kad įeina.
QUOTE(apčy @ 2011 10 28, 02:25)
Jų puslapy yra sudėtys. Rašo, kad įeina.
tada atkrenta
Mergiukai, kas naudojat Bare Escentuals Brow color antakiams - kokią spalvą renkatės ? Ar ta medium brown nėra labai šviesi ? Gal geriau brunette - bet kažkokia pilka ji man atrodo... Vis niekaip neišsirenku. Gal kas bandėt realiai ir pakomentuotumėt, kuri spalva patiko ir tiko
QUOTE(Jolancike @ 2011 11 11, 00:36)
Mergiukai, kas naudojat Bare Escentuals Brow color antakiams - kokią spalvą renkatės ? Ar ta medium brown nėra labai šviesi ? Gal geriau brunette - bet kažkokia pilka ji man atrodo... Vis niekaip neišsirenku. Gal kas bandėt realiai ir pakomentuotumėt, kuri spalva patiko ir tiko
laba, turiu visa rinkinuka antakiams, nepakeiciamas dalykas toms kurios nenori permanentinio makiazo mano plaukai tamsiai rudi, oda vidutinio tamsumo, akys melynos... taigi jei kazkas panasaus tai pirkite tik brunette atspalvi jis tikrai nera labai tamsus, bent jau man. dievinu visa bare minerals kosmetika
feelunique.com dabar 10 proc. nuolaida. Siunčia nemokamai.
Gal ne į temą, bet gal kas turite nenaudojamų šešėlių miniukų? Norėčiau įsigyt pabandymui. Kol kas naudoju tik original ir skaistalus escape. Kol kas labai labai patenkinta
Gal ne į temą, bet gal kas turite nenaudojamų šešėlių miniukų? Norėčiau įsigyt pabandymui. Kol kas naudoju tik original ir skaistalus escape. Kol kas labai labai patenkinta
QUOTE(ramiai! @ 2011 11 29, 12:18)
feelunique.com dabar 10 proc. nuolaida. Siunčia nemokamai.
Parašykit i AŽ, duosiu rekomendaciją ir gausit papildomai 10 proc. nuolaidą pirmam pirkimui
O lietuvoje yra sios kosmetikos kur nors pirkti?
QUOTE(sky-blue eyes @ 2011 12 06, 13:15)
Yra www.groziofabrikas.lt, bet geroookai brangiau, net per tarpininkes užsisakinėjant pigiau gaunasi.
QUOTE(sky-blue eyes @ 2011 12 06, 13:15)
feelunique.com siunčia į LT, ir yra pigiau nei kitose internetinėse parduotuvėse. Plius prisiregistravus dar galima vienam gamintojui taikyti 10proc. nuolaidą (pati pasirekat kuriam)
aš visuomet čia perku bare escetuals, tikrai žymiai pigiau gaunasi